Moramo navaliti kad je to najofirnija utakmica ikada. Jeste, krivi mi sto smo ko k*ta igrali, ali je kriv i seljo zbog kriminalagodrina je napisao/la:Jeste navalili na jadni leotar. Zeljo tad osigurao titulu davno, bolio ih ku.rac i za leotarom i za slancima. Vama kriv zeljo sto vi niste uspjeli pobjedit svoje konkurente sa igracem vise, sto ste gubili od goska. Igraci izasli nonsalantno opusteno bez pritiska i ikakvog imperativa. Nema to nikakve veze sa ovim sad. Svi se zalite na sudiju i sad kad je momenat da se prljave radnje ociste ne necemo je.bes zelju nek se pate, nek sudije sje.bu njih nema veze sto ce nas sutra, ccc e moj bosnjo jesi naivan. Znas ti nas yeboti nas
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
sergejevic
- Kontakt:
Pa sta je frka ? Mogli smo birati koga da ostavimo u ligi, izabrali smo Leotar i mogu reci da nismo pogrijesili. Sta placete vise jer mi volimo Leotar a ne Fukaraštinu
Ko god misli da je bio ofsajd je blago retardiran ili glup ko ku.rac 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
@brile
nije više stvar toga da li je ili nije ofsajd, svi su sve vidjeli da je ofsajd i bio. Ono što grize čovjeka su ovakvi pokušaji obmana od strane saveza kako bi na taj način zaštitili svog pulena
nije više stvar toga da li je ili nije ofsajd, svi su sve vidjeli da je ofsajd i bio. Ono što grize čovjeka su ovakvi pokušaji obmana od strane saveza kako bi na taj način zaštitili svog pulena
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma ne postoji toliko glup insan da misli da je ono ofsajd zo je sigurno ne sikiraj se, samo imaju ovi sto im je dosadno pa se zayebavaju 
Zeljo kriv sto oni nisu dobili nikoga tu polusezonu, nisu mogli sa igracem vise svog konkurenta jah u pravu si eto.
A i ovo se vala oteglo, sad vam gode greske sudije zato se nemojte bunit kad za koju godinu nasem predstavniku bude uspjeh odkinut bod maltezanima iako to vas slance ne zanima niste igrali evrope 10 godina.
A i ovo se vala oteglo, sad vam gode greske sudije zato se nemojte bunit kad za koju godinu nasem predstavniku bude uspjeh odkinut bod maltezanima iako to vas slance ne zanima niste igrali evrope 10 godina.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj sto vrtite price, neki dan druga prica bila.. Sada nesto potpuno novo
Ma jasno je meni sve, ali eto samo da se zna.Ajzea je napisao/la:@brile
Savezu smo se popisali u usta, sada je na redu Velez pa onda svi ostali.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kad se već priča o sportim prijateljima iz Trebinja, koliko će oni dobiti šolda od tranfera Cimirota
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
40% transfera Cimirota otislo u ruke menadzeru. Ko je taj ugovor sklapao da te Bog sacuva.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Čini mi se leotar samo 3%, al menadjer je bas sjajno prošao sa 40%, milion KM uze
bilo je i u avazu čini mi se ta ne cifre 
Ma nista novo imaju menadjeri inače tako % vlasništva igrača ala južna amerika jer ih dosta i gura mlade momke, te kupi ovo ono daj para i sl.
Ma nista novo imaju menadjeri inače tako % vlasništva igrača ala južna amerika jer ih dosta i gura mlade momke, te kupi ovo ono daj para i sl.
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 19 avg 2015, 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kolko je onda 3% od tih 60% ? 
- JoseMourinho
- Kontakt:
75-80 hiljada KM je dobio leotar, 3% od 1,3m€ ako je toliko je 39 hiljada € 
Za njih super pare
Za njih super pare
Pa koliko je to Sarajevo onda uzelo od transfera? Malo jače od milion KM i 20% od idućeg transfera?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hajde ti kosarku prati bolje ti je, Slinanov tariguz je inace relevantna novina...Clutch je napisao/la:40% transfera Cimirota otislo u ruke menadzeru. Ko je taj ugovor sklapao da te Bog sacuva.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Sve sto smo uzeli cemo uloziti u fer i korektno sudjenje na vasim utakmicama 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko god uzeo neko ili ne transfer je prekucao, konacno da neko ode za veci novac vani..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:75-80 hiljada KM je dobio leotar, 3% od 1,3m€ ako je toliko je 39 hiljada €
Za njih super pare
taman da se vrate u ligu
pa zar nije seljina ova neka La Masia, ostavila najveci transfer ??? Ne mogu da vjerujem da je neko iz FKStuzlak1987 je napisao/la:Koliko god uzeo neko ili ne transfer je prekucao, konacno da neko ode za veci novac vani..
p.s. ovi sto pricaju o procentima, 80% ide menadzeru, 20% Leotaru , i onih 20% od iduceg transfera idu FKS...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.