FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Moje je da podržavam trenere koji imaju rezultat makar kao pep, ako dođe bolji i njega ću.
Kao što sam i Juppa jer je to zaslužio. Znači nekakav realan rezultat i od mene respekt.. To je to
Kao što sam i Juppa jer je to zaslužio. Znači nekakav realan rezultat i od mene respekt.. To je to
de Bogati odstupi od teme.ti i totalni fudbal,balava posla.to se desilo jedan put i nikad vise takav niz dodavanja i ,to je to.ne seri vise.Rajaz je napisao/la:Boldirano tek nije totalni fudbal.majestic24 je napisao/la:rotweiss je napisao/la:
Pod vodstvom Gvardiole,Bayern igra "totalni nogomet"?? Izgleda da imamo pogresnu definiciju istog. Ako ekipa ima 70% loptu u svojim nogama,ima 500 dodavanja po mecu a nenapravi ni jednu izglednu priliku za 90 minuta,to nije totalni nogomet. 300 dodavanja na sredini terena izmedju veznih igraca i stopera nemoze biti zanimljiv nogomet.
Pa blize ovom pojmu je ono razdoblje kad je Jupp vodio Bayern i kad su uzeli 3 trofeja. Nema drzanja lopte na sredini terena vec se odmah salje brza lopta na krilo te se u 2-3 poteza dolazilo do protivnickog 16-erca i prilika za postizanje gola
U totalnom fudbalu nema stroge formacije, ona se stvara, mijenja i nestaje po potrebisve ono što Guardiola pokušava implementirati u Bayern. Proces je dug, Barceloni je trebalo 2 desetljeća da prihvati tu ideju.
Najbolji primjer totalnog fudbala pod Guardiolom u Bayernu
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 17 avg 2015, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
nisam napisao da stavis svoju sliku,vec da razgulis sa teme.Stvarno si suvisan,a o nogometu znas kao i ta tamo zivina iza na slici.
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zanimljiv mec protiv Dresdena, nek su uvaljali gol, bas mi je drago vidjeti da onoliko slave.
Lijepo je primijetiti da je Gotze zivnuo, da se nudi, trazi loptu, bori se, trci iako to jos uvijek nije blizu njegovim najboljim partijama.
Robben u prvom dijelu od tri zicera jedan iskoristio a Hojbjerg dva puta asistirao, jednon Robbenu a drugi put Vidalu i pokazao da je u odnosu na Xabija puno korisniji prema naprijed.
Nema povreda sto je mozda i najvaznije iako se igralo po jakoj kisi.

Lijepo je primijetiti da je Gotze zivnuo, da se nudi, trazi loptu, bori se, trci iako to jos uvijek nije blizu njegovim najboljim partijama.
Robben u prvom dijelu od tri zicera jedan iskoristio a Hojbjerg dva puta asistirao, jednon Robbenu a drugi put Vidalu i pokazao da je u odnosu na Xabija puno korisniji prema naprijed.
Nema povreda sto je mozda i najvaznije iako se igralo po jakoj kisi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

Truba se vratio treninzima ali onim individualnim no lijepo ga je vidjeti kako trckara zelenim travnjakom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ebeš produžni kabal (da izvine oni koji ne mogu bez njega
) nego, imal šta novo u vezi riberija. misli li taj još zaigrati?
effe, tvoje prognoze?

effe, tvoje prognoze?
Vom Jäger zum Gejagten
**** | Franck Ribéry will be back to Bayern training in 2 weeksgeronimo je napisao/la:ebeš produžni kabal (da izvine oni koji ne mogu bez njega) nego, imal šta novo u vezi riberija. misli li taj još zaigrati?
effe, tvoje prognoze?
12:03 AM - 16 Aug 2015
Kicker: Franck Ribery isn't expected to return before the end of September & will miss 1st game in CL.
Get well soon
4:57 PM - 17 Aug 2015
Ako ne bude komplikacija krajem oktobra ili početkom novembra da bude neki faktor u igri Bayerna ...
Meni je veća misterija Martinez kojem je koljena izgleda totalno otišlo ...
Marti(n) Misterijathulkazal je napisao/la: Meni je veća misterija Martinez kojem je koljena izgleda totalno otišlo ...

edit:
ništa sem bicikla i laganog trčanja. očito da je imao 'totalschaden' i da je sam povratak nekakvo čudo.
za badija isto tako, dok se riberijeva povreda gleda malo kroz prizmu troškova. nisam siguran da bayern snosi sve troškove (ili uopšte) kao što je u 'civilnom' procedurom regulisano.
Vom Jäger zum Gejagten
nista od toga ciam da ce tek krajem septembrakrenuti sa trenizima.thulkazal je napisao/la:**** | Franck Ribéry will be back to Bayern training in 2 weeksgeronimo je napisao/la:ebeš produžni kabal (da izvine oni koji ne mogu bez njega) nego, imal šta novo u vezi riberija. misli li taj još zaigrati?
effe, tvoje prognoze?
12:03 AM - 16 Aug 2015
Kicker: Franck Ribery isn't expected to return before the end of September & will miss 1st game in CL.
Get well soon
4:57 PM - 17 Aug 2015
Ako ne bude komplikacija krajem oktobra ili početkom novembra da bude neki faktor u igri Bayerna ...
Meni je veća misterija Martinez kojem je koljena izgleda totalno otišlo ...

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
-
- Kontakt:
Navodno MUFC ponudio 85m za Muellera. Po meni bi bilo glupo prodati ga bez obzira na lovu (iako on ne vrijedi toliko, ali nekako mi je prevelika personifikacija Bayerna), ali ne bi me čudilo ni da Pep da blagoslov i zamjeni ga nekim Latinosom. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Pojavila se jos vijest da je transfer Svajnija kostao 9m eura a ne 18.KayserSose je napisao/la:Navodno MUFC ponudio 85m za Muellera. Po meni bi bilo glupo prodati ga bez obzira na lovu (iako on ne vrijedi toliko, ali nekako mi je prevelika personifikacija Bayerna), ali ne bi me čudilo ni da Pep da blagoslov i zamjeni ga nekim Latinosom.
Sampdoria je u pregovorima, kako javlja Di Marzio, s nama u vezi posudbe Hojbjerga.
ne treba nam ova zahebancija oko Milera zapravo nipošto ga prodavati bez obzira što su cifre koje se pišu nenormalne...
Nece se prodati. Ne treba se brinuti.bajern100 je napisao/la:ne treba nam ova zahebancija oko Milera zapravo nipošto ga prodavati bez obzira što su cifre koje se pišu nenormalne...
Proda li se tomica ja sam zavrsio sa bayernom
Ma sta vam je? Nece se prodati, bar ne u ovim godinama. Jos nesto, nije ti valjda neki igrac veci od kluba?Scholl je napisao/la:Proda li se tomica ja sam zavrsio sa bayernom
- anelbavarac
- Kontakt:
Identitet Bayerna, budući kapiten i legenda kluba.. Poseban igrač kojeg nema na planeti, nikada neće otići.
- Omerbavarac
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:Identitet Bayerna, budući kapiten i legenda kluba.. Poseban igrač kojeg nema na planeti, nikada neće otići.

Smijesna cifra s obzirom kakvu vrijednost i kakav kvalitet ima Mulac.
Da je Ulli tu vjerojatno bi uslijedila odbijenica u vidu da sa tih 85 miliona mogu dobiti tek njegovo lijevo mudo.

Re: RE: Re: FC Bayern München
Ne radi se o tome. Nego o prodaji igraca koji je korisniji od neymara i messija zajedno. Plus sto je u bayernovom dresu od pelena i sto se spominje jedinstvo najomrazeniji mi klub.muamerc je napisao/la:Ma sta vam je? Nece se prodati, bar ne u ovim godinama. Jos nesto, nije ti valjda neki igrac veci od kluba?Scholl je napisao/la:Proda li se tomica ja sam zavrsio sa bayernom
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ima svako pravo da ponudi koliko hoce i za koga hoce, druga je stvar to hoce li Bayern pristat, a mislim da nece, jednostavno mladi tomica je ideal ovog Bayerna, zastitno lice, da je u tridesetimm pa bi covjek rekao i da ima sanse, ovako mislim da je suvisno pisat o tome.
Manchester i bilo koji drugi klub imaju pravo da ponude za koga zele, a to ce biti glatko odbijeno jer Bayern ima novce, a Muller je igrac jedan od hiljadu, ovakav igrac je jednostavno jedinstven i ostaje u Bayernu.
Da se dohvatim utakmice sa Dresdenom nisam gledao od pocetka, al drago mi je da je Robba dao gol , sad kad se i on zahuktaaa bice veselo
Manchester i bilo koji drugi klub imaju pravo da ponude za koga zele, a to ce biti glatko odbijeno jer Bayern ima novce, a Muller je igrac jedan od hiljadu, ovakav igrac je jednostavno jedinstven i ostaje u Bayernu.
Da se dohvatim utakmice sa Dresdenom nisam gledao od pocetka, al drago mi je da je Robba dao gol , sad kad se i on zahuktaaa bice veselo

FC Bayern !!!!!
Van Gall mi počinje ići na živce sa ovim blesavim pokušajima za Mullera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020