Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mandzukica porediti sa Edinom je uvreda za Edina. Mandzo je pametne poteze povukao u pravom trenutku, ali ga to ne cini boljim igracem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
muXmania je napisao/la:ma ja logika, zato ovaj igra u Romi, a ovaj u Juventusu.emir79 je napisao/la:Mandzukic bolji od Dzeke? Hahahahahahaha
hahahshahahah joooooooj
Dzekin vodonosa u Wolfsburgu.
Eno Real dovede Kovačića za 40 miliona koji glupani za manje pare mogli dovesti duplo boljeg Pjanića, tako i Barca s Rakitićem, a naš truhne u Romi..
Koliko su smorili ovi provokatori, tako i ovi naši nerealni, ne zna se ko je gori. poslije Sevilje Dzeku, kojeg volim ko brata, porede s Batistutom, golemo.
Znaci lik je zakucao ko SIKIRAS

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj DZeko momcima podijeli po 5.000 eura to je za tebe sitnica nagradi ih makar ti kad vec drzava ne moze od debilnih politicara..
Pjanic u Romi glavni igrac, sve preko njega ide a Kovacic ce u Realu igrat koliko Hajrovic u Werderu ili Ibisevic u Stuttgartu.muXmania je napisao/la:ma ja logika, zato ovaj igra u Romi, a ovaj u Juventusu.emir79 je napisao/la:Mandzukic bolji od Dzeke? Hahahahahahaha
hahahshahahah joooooooj
Dzekin vodonosa u Wolfsburgu.
Eno Real dovede Kovačića za 40 miliona koji glupani za manje pare mogli dovesti duplo boljeg Pjanića, tako i Barca s Rakitićem, a naš truhne u Romi..
Koliko su smorili ovi provokatori, tako i ovi naši nerealni, ne zna se ko je gori. poslije Sevilje Dzeku, kojeg volim ko brata, porede s Batistutom, golemo.
A naravno da ce Juve dovesti prije Mandzukica nego Dzeku kad je Edin imao 3 puta vecu platu nego Mandzukic. Ako cemo realno Dzeko jeste bolji ali ipak ne toliko.
Zar ovdje nema tema Juventusa? Tamo pa raspravljajte o Mandzukicu! Ili mu otvorite temu pa se raspisite do prekosutra! Apsolutno nema potrebe da se o njemu raspravlja na Edinovoj temi. Da Bog da obojica osvojila sve sto se osvojiti moze. Ali brate smarate ovde vise.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo stize im Rüdiger u Romu. Tesko njima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da je dobra investicija, dobar igrač, imao je, čini mi se, nedavno neku težu povredu ali se vratio, a osim toga nije bez razloga pozvan u njemački nacionalni tim. Bolje će mu biti u Romi sigurno nego u Stuttgartu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Ne znam, mozda sam ja previse kritican prema njemu, ali po meni totalno precjenjen igrac. Nije los, bez sumnje, i mlad je, ali po meni jos nije zreo za najviseg nivoa, i pogotovo za ambicije sto ima Roma (Scudetto + takmicenje u LP).
Vidjecemo, volio bih da me pozitivno iznenadi, jedina stvar sto Romi jos fali je upravo taj drugi stoper. Manolas kad je u formi je igracina.
Vidjecemo, volio bih da me pozitivno iznenadi, jedina stvar sto Romi jos fali je upravo taj drugi stoper. Manolas kad je u formi je igracina.
Sto su Mbiwu prodali? Rudiger sigurno nije bolji trenutno.Goalgetter je napisao/la:Ne znam, mozda sam ja previse kritican prema njemu, ali po meni totalno precjenjen igrac. Nije los, bez sumnje, i mlad je, ali po meni jos nije zreo za najviseg nivoa, i pogotovo za ambicije sto ima Roma (Scudetto + takmicenje u LP).
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Teoreticari zavjere ce reci mozda zbog ovogaGreivis je napisao/la:Sto su Mbiwu prodali? Rudiger sigurno nije bolji trenutno.Goalgetter je napisao/la:Ne znam, mozda sam ja previse kritican prema njemu, ali po meni totalno precjenjen igrac. Nije los, bez sumnje, i mlad je, ali po meni jos nije zreo za najviseg nivoa, i pogotovo za ambicije sto ima Roma (Scudetto + takmicenje u LP).

Rudiger je po meni bolji od Mapoua i Astorija koji su prosle godine cinili,skupa sa Manolasom,stoperski trojac Rome.Eh,sad je tu Castan koji ce vjerovatno biti starter sa Manolasom tako da ce Rudiger za pocetak biti zamjena. Cisto sumnjam i da ce ga stavljati na beka,eto spominje se Digne,Seo za lijevu stranu,desna su tu Maicon ( iako u odbrani igra dosta lose i imat ce problem s tim kad je on u pitanju ) i Florenzi,koji ce dolaskom Salaha vjerovatno biti presaltan na beka kao primarnu ulogu u Romi.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rudiger je odlican fudbaler,mislim da ce se brzo izboriti za status prvotimca,ipak je on A reprezentativac Njemacke a iza sebe ima dosta dobru sezonu u Stutgartu gdje je skrenuo paznju mnogih klubova kao sto su Chelsea,Man .United itd.. Jos im treba lijevi bek,spominje se ovaj Digne iz PSG-a,ako on dodje imat ce Roma super jaku ekipu!
-
momci, navratite na temu 'as roma'. danima cekam da neko nesto napise o rudigeru jer nisam upoznat sa njim osim preko managera 

Pisao sam ti ja vec na Rominoj temi o Rudigeru,bas na tvoje pitanje zna li neko nesto o njemu,potrazi medju obavjestima ako te zanima,da se ne ponavljam bezeEvil Genius II je napisao/la:momci, navratite na temu 'as roma'. danima cekam da neko nesto napise o rudigeru jer nisam upoznat sa njim osim preko managera

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
-
luca toni, simulazioni 

-
Dzeko bi mogao da se okiti i scudetom ove godine. Sve mi mirise na to, Roma se pojacala, Juve oslabio, Milanu i Interu ce trebati jos par godina da se vrate.
Goalgetter je napisao/la:
GRANDE LUCA TONI

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Bez_komentara
- Kontakt:
C' e qualcuno qua chi parla italiano ? 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad ce vise ta subota i 18:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.