bogotac, nepravedno zapostavljenLjumanM95 je napisao/la:prvi gol zabio Krpić

šta je igrao, stopera ili bekaLjumanM95 je napisao/la:Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
bogotac, nepravedno zapostavljenLjumanM95 je napisao/la:prvi gol zabio Krpić
šta je igrao, stopera ili bekaLjumanM95 je napisao/la:Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
Hvala za informaciju, sretno Budućnosti u FEDERALNOJ.LjumanM95 je napisao/la:Dobili ste nas danas 2-0, prvi gol zabio Krpić, pogodi ga mali Pršeš čini mi se u glavu iz kornera, a drugi je zabio lijevi bek iz slobodnog, ušao u drugom poluvremenu, fin gol pravo.
Nije vam loš ovaj stoper novi, Kostić ili kako već, siguran je dosta. Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
BekaChinaglia je napisao/la:bogotac, nepravedno zapostavljenLjumanM95 je napisao/la:prvi gol zabio Krpić![]()
pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
LjumanM95 je napisao/la:Dobili ste nas danas 2-0, prvi gol zabio Krpić, pogodi ga mali Pršeš čini mi se u glavu iz kornera, a drugi je zabio lijevi bek iz slobodnog, ušao u drugom poluvremenu, fin gol pravo.
Nije vam loš ovaj stoper novi, Kostić ili kako već, siguran je dosta. Škaha ubjedljivo najjači, nosi lik na terenu.
Nije, izgleda ceka zadnji vozZodiac je napisao/la:Jel pronasao Stevanovic inostrani angazman ,zna li neko
Neko je prosle sedmice spomenuo brojku 820staragarda je napisao/la:Zna li se broj prodanih sezonaca...mislim da smo prebacili 800...zna li neko tacnu cifru u broj
Pronađeno je rješenje, uglavnom ukoliko se sutra završi papirologija, mogao bi biti u timu za RadnikdzekooooTz je napisao/la:pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
Jeebiga, nisam upratio. Kako odjednom Kostić može. Jel to riješeno oko reprograma ili šta . . .katarakta je napisao/la:Pronađeno je rješenje, uglavnom ukoliko se sutra završi papirologija, mogao bi biti u timu za RadnikdzekooooTz je napisao/la:pa hocel moc igrat ove polusez ilikatarakta je napisao/la:Kostic ostaje, potvrdjeno
Ne znam sad stvarno kakvi bi mogli biti njihovi dometi pošto slabije pratim Premijer ligu, a ni mi nismo neko mjerilo, ali je činjenica da Škaha zna igrati lopte, dok se kod Kostića primjeti sigurnost u igri i vidi se neka doza iskustva koja može odlično doći, pogotovo kad se treba igrati na defanzivu. Odbrana je ispala jedno 2-3 puta, ali opet nismo uspjeli stvoriti zicere jer su nekako uspjeli da pokriju i te prilike. Fizički su obojica izuzetno spremni što je bilo evidentno, ipak je danas bilo i malo teže vrijeme za igru, a odigrali su cijelu tekmu. Što se Krpića tiče, vidi se velika želja kod njega, kao i kod Mujića, ali i ta tvoja konstatacija da Krpić može samo glavom dati gol haman da ima mjesta.SaltCityAttack je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Dobili ste nas danas 2-0, prvi gol zabio Krpić, pogodi ga mali Pršeš čini mi se u glavu iz kornera, a drugi je zabio lijevi bek iz slobodnog, ušao u drugom poluvremenu, fin gol pravo.
Vudjs ta dvojjca koju spominjes jos ni jednu utakmicu xa nas nisu ofigrali u PL ...ako zaigraju Sloboda ce biti dosta jaca ..sigurno bi sa njima uzeli Borac jer uoravo je odbrana kriva za onaj primljen gol..Krpic haman samo glavom i moze dati gol..kako vidim nas sastav skoro sve druga postava koja je pocela tekmu i kako kaze odigrali su dobro...sretno komsije u borbi za PL imate lijep start...Zrnanovic dosao (vratio se )kod vas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.