VISCA EL BARCA!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
omerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
Kakav je Villareal izgledao s njim na klupi,a kako sada bez njega???tax je napisao/la:ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
prema kaki se ophodi kao prema amateru
Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
Definitivno jest odigrao najmanje deset dobrih utakmica. Kada pogledamo da je tokom sezone se dva puta tesko ozlijedjivao, Kaka je odigrao sjajno a jos prva sezona van Italijemajestic24 je napisao/la:Kakav je Villareal izgledao s njim na klupi,a kako sada bez njega???tax je napisao/la:ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
prema kaki se ophodi kao prema amateru
Sto se tice kake,sta je on to napravio da bi se prema njemu odnosilo kao prema svetinji. Iskreno,ja neznam da li je on odigrao 5 dobrih utakmica za real .
pomozi mi malo, ne sjecam se kad je to bilo... osim ono 2:6 u madridu*p!p!t@* je napisao/la:Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
VFCB je napisao/la:pomozi mi malo, ne sjecam se kad je to bilo... osim ono 2:6 u madridu*p!p!t@* je napisao/la:Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
Ko su Barci protivnici u ova zadnja dva kola a ko su vama???miky_hz je napisao/la:Svaka cast,Ronaldo respect![]()
Sto se kaze ceracemo se jos
zaragoza 6-0 hahahaha*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
sto je neko smijesan nezz Villareal je pao 6:2 tenerife u gostima 5:1.....
bparena je napisao/la:pozdrav pipitu - nije to sve tako crno i mrsko ko sto mislis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.