FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
nego kad spomenu miljkovića... onaj njegov penal protiv genka me i danas proganja.... koji debil majko moja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Imao je on "vatreno krštenje" sa sličnim glupostima,onomad sa Sampdorijom u LE(1-2) u Beogradu,kada je ušao u igru i napravio penal.Tada kao 17-godišnjak.
Mens sana in corpore sano.
Ajmo momci..srećno!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce ovo zanimljiva utakmica 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
glup gol... ali crveni je bio velika glupost i možda prestrog. biće teško u revanšu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po veceras vidjenom, Partizan bolja ekipa i vjerujem da ce u revansu moci stvoriti pritisak dovoljan za prolaz... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne vjerujem. ovaj rezultat je sve što su oni željelimarconato je napisao/la:Po veceras vidjenom, Partizan bolja ekipa i vjerujem da ce u revansu moci stvoriti pritisak dovoljan za prolaz...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Glupi promašaji Žileta,glup crveni Jevtovića,glup Trujić koji ostaje na 11.metara a igrač kojeg je trebao da čuva u fazi odbrane se odšeta na 5 metara i sam kao duh nam daje gol(glup gol).Sve u svemu glup poraz.
Ne mogu se oteti utisku da i pored toga što smo 1/2 utakmice imali igrača manje,da su oni bili bolji i da su zaslužili pobjedu.Nisu definitivno,s tim je ovaj poraz još bolniji.Božinov definitivno bio još jedan igrač manje dok je bio u ekipi,teško da bi meni poče meč u BG.Čovjek ništa nije pokazao u bitnijim utakmicama.Niti se kreće,niti skače,niti pravi presing,ne učestvuje u igri.uglavnom kampuje u ofsajdu pa usporava naša krila prilikom kontri...Šaponju u vatru!
MI ćemo imati svoju šansu kod kuće,mislim da im možemo dati gol,zašto ne i dva ako se otčepi...Po meni,Bandalovskog na lijevog beka umjesto Petrovića,Šaponjića umjesto Božinova,Brašanca i Babovića spustiti malo niže a Sale Ilić da odigra u centru veznog reda i to je to.
Ne mogu se oteti utisku da i pored toga što smo 1/2 utakmice imali igrača manje,da su oni bili bolji i da su zaslužili pobjedu.Nisu definitivno,s tim je ovaj poraz još bolniji.Božinov definitivno bio još jedan igrač manje dok je bio u ekipi,teško da bi meni poče meč u BG.Čovjek ništa nije pokazao u bitnijim utakmicama.Niti se kreće,niti skače,niti pravi presing,ne učestvuje u igri.uglavnom kampuje u ofsajdu pa usporava naša krila prilikom kontri...Šaponju u vatru!
MI ćemo imati svoju šansu kod kuće,mislim da im možemo dati gol,zašto ne i dva ako se otčepi...Po meni,Bandalovskog na lijevog beka umjesto Petrovića,Šaponjića umjesto Božinova,Brašanca i Babovića spustiti malo niže a Sale Ilić da odigra u centru veznog reda i to je to.
Po meni Bate nista posebno sinoc nije pokazao! Cak ni sa igracem vise nisu bili nesto dominantni...Da je bila obrnuta situacija i da se igralo u Beogradu, vjerujem da bi Partizan napravio neuporedivo veci protisak na gol protivnika i dao 2-3 gola...Oni su se i za ovaj debelo pomucili i to iz prekida...
Partizan ima realne sanse u revansu, samo ne srljati previse...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
OtprilikeDANTES je napisao/la:znači samo to i na konju smo?

Partizan je kvalitetnija ekipa. Ali imamo ološ u upravi koja nije svjesna da nam fali zadnji vezni i jedan napadač ili štoper. Tako da gubimo utakmice poput sinoćnje.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
ma pun stadion naši navijači sve je to prednost samo da ne bude neke gluposti. toga se bojimmarconato je napisao/la:Po meni Bate nista posebno sinoc nije pokazao! Cak ni sa igracem vise nisu bili nesto dominantni...Da je bila obrnuta situacija i da se igralo u Beogradu, vjerujem da bi Partizan napravio neuporedivo veci protisak na gol protivnika i dao 2-3 gola...Oni su se i za ovaj debelo pomucili i to iz prekida...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A glupost je realnost kad u timu imaš Petrovića & Fabricia, a Ninkovića čak i na klupi...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
ma nisu samo oni... imamo puno rupa u formaciji44Bertans je napisao/la:A glupost je realnost kad u timu imaš Petrovića & Fabricia, a Ninkovića čak i na klupi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Oni su krateri.
Pominje se Dević, još jedna u nizu patki nesposobnih **** iz Uprave.
Pominje se Dević, još jedna u nizu patki nesposobnih **** iz Uprave.
Zar je moguće da ovagav vanserijski biser i dalje grije klupu u Partizanu ?
Vrhunska tehnija, doktorski pas , sjajan pregled igre i kretanje.
Vrhunska tehnija, doktorski pas , sjajan pregled igre i kretanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.