NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ajmo naprijed malo gledat. Nedjelja, Zrinjski. Satnica kako sad izgleda 19h. Nadam se da ce struka dobro izanalizirat prethodne dvije utakmice. Imamo toliko potencijala koji jednostavno mora proigrat jednom. Nigerijac bi trebao dobit papire ovaj tjedan po zadnjim informacijama, Brekala nema i pretpostavljam da ce Barišić na njegovo mjesto. Gore sigurno nemoze odigrat sve i da hoce. Crnov je proslu utakmicu pokazao u par situacija da moze bit extra opasan po ljevoj strani posebno u situaciji 1 na 1. On je dokazan igrac samo da ga krene iako mu nece bit zgodno dole nimalo jer ce ga svi na noz docekat, od igraca do publike, al ima inat!!
Ajmoo!!
Ajmoo!!
NK Široki Brijeg
@Ugrovača, ne znam zašto ti odgovaram al očito ti treba crtati pa evo:
Pristup u smislu (kako i sama riječ kaže) pristupaš utakmici na mentalnoj osnovi. I to svaki igrač ponaosob. Tu leži problem kod nas, jer nam je nažalost kod većine igrača pristup **** i ''alibi''. Većina ih konta ja ću doć malo, dodavat prvom do sebe i ja sam svoje riješio, a valjda će Wagner naprid nešto već iskemijat. Taj pristup je bio još gori na Koševu ali nije ni sad bio na nekoj zavidnoj razini.
Dokle god naši dragi igračići ne skontaju da moraju svaki do jednoga zapeti maksimalno, iskidati se, istrčati do iznemoglosti, ako treba i udarac primiti da bi se pobijedilo jednog Želju, dotad ih ni nećemo pobjeđivati. Ni Sarajeva. Ni Zrinjskog. To je dovoljno za Viteze ove lige (bez uvrede, figurativno govorim). Nama trebaju muda, jaja, muški pristup ako hoćeš tako da se izrazim laički.
Zato neizmjerno cijenim jednog Zvonu, koji i kada mu ništa ne polazi za nogom ipak preuzima odgovornost i vuče i dribla i puca.... Ja odavno nisam vidio **** predstavu jednog igrača od one Crnova jučer, totalna alibi igra. Jure je oduvijek takav pa ga ni ne ubrajam više. Nažalost to su činjenice, i treba ih otvoreno reći da se nešto promijeni. Meni je više pun **** toga da nam dolaze svakakvi **** na Pecaru i odnesu bodove i još nas izubijaju. Jaja, prijatelju. Jaja
Pristup u smislu (kako i sama riječ kaže) pristupaš utakmici na mentalnoj osnovi. I to svaki igrač ponaosob. Tu leži problem kod nas, jer nam je nažalost kod većine igrača pristup **** i ''alibi''. Većina ih konta ja ću doć malo, dodavat prvom do sebe i ja sam svoje riješio, a valjda će Wagner naprid nešto već iskemijat. Taj pristup je bio još gori na Koševu ali nije ni sad bio na nekoj zavidnoj razini.
Dokle god naši dragi igračići ne skontaju da moraju svaki do jednoga zapeti maksimalno, iskidati se, istrčati do iznemoglosti, ako treba i udarac primiti da bi se pobijedilo jednog Želju, dotad ih ni nećemo pobjeđivati. Ni Sarajeva. Ni Zrinjskog. To je dovoljno za Viteze ove lige (bez uvrede, figurativno govorim). Nama trebaju muda, jaja, muški pristup ako hoćeš tako da se izrazim laički.
Zato neizmjerno cijenim jednog Zvonu, koji i kada mu ništa ne polazi za nogom ipak preuzima odgovornost i vuče i dribla i puca.... Ja odavno nisam vidio **** predstavu jednog igrača od one Crnova jučer, totalna alibi igra. Jure je oduvijek takav pa ga ni ne ubrajam više. Nažalost to su činjenice, i treba ih otvoreno reći da se nešto promijeni. Meni je više pun **** toga da nam dolaze svakakvi **** na Pecaru i odnesu bodove i još nas izubijaju. Jaja, prijatelju. Jaja
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Nije meni cilj da opravdavam nekog, niti sam na forumu da prodajem maglu, već te termine pristupa mi ne idu u glavu, jer sam igrao nogomet 15 godina. Ako ti misliš da Igrači ne daju sve od sebe, mislim da si fulao "ceo fudbal" . Oni žive od toga, oni imaju samo to. Muda imat ne znači da ćeš pobjediti svaku utakmicu jer imaš muda. Treba imat kvalitet i opet nećeš bit 100% da ćeš pobjedit. Primjer 100 ima. Široki može i mora više ali ako misliš ili ti ili netko drugi da ćemo Želju i Zrinjskog ili Sarajevo dobijat 3-0 a da oni ne stvore šansu onda prika moj idi gledaj Barcu i ekipu jer to vidjet nećeš. Kad bude široki imao novaca pa plaćao igrače 5000 eura mjesečno onda očekuj iskorak u Europi a sve dok grad koji ima 30 000 stanovnika i unutar ekipe 60-70% svojih igrača zaboravi dominaciju, a muda možeš imat ko Čabulju i opet to nećeš dobit.
Ovaj Široki može puno, ekipa za Europu, za više treba boljih igrača. Pravi napadač i stoper minimum.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Ovaj Široki može puno, ekipa za Europu, za više treba boljih igrača. Pravi napadač i stoper minimum.

Mislim da nam i Zvone fali , 3 žuta, nisam siguran ali mislim da ga nema.Evolve je napisao/la:Ajmo naprijed malo gledat. Nedjelja, Zrinjski. Satnica kako sad izgleda 19h. Nadam se da ce struka dobro izanalizirat prethodne dvije utakmice. Imamo toliko potencijala koji jednostavno mora proigrat jednom. Nigerijac bi trebao dobit papire ovaj tjedan po zadnjim informacijama, Brekala nema i pretpostavljam da ce Barišić na njegovo mjesto. Gore sigurno nemoze odigrat sve i da hoce. Crnov je proslu utakmicu pokazao u par situacija da moze bit extra opasan po ljevoj strani posebno u situaciji 1 na 1. On je dokazan igrac samo da ga krene iako mu nece bit zgodno dole nimalo jer ce ga svi na noz docekat, od igraca do publike, al ima inat!!
Ajmoo!!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Da, toliki mu inat da ga strah doc u Mostar... 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Evolve
- Kontakt:
Odakle ti znas jel koga strah sta?Lillard je napisao/la:Da, toliki mu inat da ga strah doc u Mostar...

Samo sam rekao da mu nece bit zgodno zbog moguce napaljenosti igraca na njega i zvizduka, dobacivanja sa tribina.
NK Široki Brijeg
Ja kazem sta cujem, vidjet cemo u nedjelju...Evolve je napisao/la:Odakle ti znas jel koga strah sta?Lillard je napisao/la:Da, toliki mu inat da ga strah doc u Mostar...![]()
Samo sam rekao da mu nece bit zgodno zbog moguce napaljenosti igraca na njega i zvizduka, dobacivanja sa tribina.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma dečko sa Bune ja mislim , njemu bliži VeležLillard je napisao/la:Da, toliki mu inat da ga strah doc u Mostar...

Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
- invincible1921
- Kontakt:
Ja Širokom ništa ne zamjeram, što se mene tiče jedan od svjetlih primjera kuda treba ici i kako treba ici fudbal u BiH. Cisto sumnjam da oni imaju ikakve veze sa ovim odlukama, a jos manje sa savezom
=\_1921_/=
Ma slusajte "modrica" on sve zna.On evo vec zna da ce u nedjelju sudije pokrast Siroki u Mostaru i da sve greske sudaca su u stvari potencirane iz Zrinjskog i valjda Radnika iz Bjeljine.Covjek je stvarno smjesan.
Nego susjedi dobro nam dosli svi (pa i Crnov) u nedjelju i nadam se da cete biti sportski porazeni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego susjedi dobro nam dosli svi (pa i Crnov) u nedjelju i nadam se da cete biti sportski porazeni.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
a mi se nadamo da nećemo biti kamenovanizrinja05 je napisao/la:Ma slusajte "modrica" on sve zna.On evo vec zna da ce u nedjelju sudije pokrast Siroki u Mostaru i da sve greske sudaca su u stvari potencirane iz Zrinjskog i valjda Radnika iz Bjeljine.Covjek je stvarno smjesan.

-
- Kontakt:
ma gadi mi se ova naša uprava pogotovo nakon onoga šova po gradu sa mamićem,baš sramota... a i ovoga mladinu doveli nema pojma,pogotovo kad je poslije želje rekao kako mu se sviđa igra,stvarno neznam koju je utakmicu gledao... a isto i brekala je davno trebalo zatrati i dovest provjerene obrambene igrače a i tog napadača nikako dočekat...
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Love ponesi i dovedi mislim da će to svi pozdraviti.brigsiroki je napisao/la:ma gadi mi se ova naša uprava pogotovo nakon onoga šova po gradu sa mamićem,baš sramota... a i ovoga mladinu doveli nema pojma,pogotovo kad je poslije želje rekao kako mu se sviđa igra,stvarno neznam koju je utakmicu gledao... a isto i brekala je davno trebalo zatrati i dovest provjerene obrambene igrače a i tog napadača nikako dočekat...
Jednom davno podsjesti me na jednog "našeg Amera" , otišao ko Čolića i počastit će ekipu, 100 godina ih nije vidio, i na kraju kaže: konobar račun molim.
Kad će mu jedan: pusti neka ja ću.
Kaže Amer: OK!
Ovaj osta po posran.
Znači nabavi lovu i igrača dovedi. Ja vozim auto staro 10 godina, mislio kupit novo ali nema love rodjo!

- Evolve
- Kontakt:
Evo Ljeva pobjedila 2:1 u mjesnim na pecari

Inace sam knespolje fan bio
Malo offtopica neskodi

Inace sam knespolje fan bio

Malo offtopica neskodi

NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
A i ovo nemogu da vjerujem. Gledam Dinamo 4 pretkolo LP da igraju protiv Albanaca.... I Albanci nas šišaju.
NK Široki Brijeg
šteta da onakav teren i vrijeme nisu bili u nedjeljuEvolve je napisao/la:Evo Ljeva pobjedila 2:1 u mjesnim na pecari![]()
![]()
Inace sam knespolje fan bio![]()
Malo offtopica neskodi

Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost 
..
I hoce li Ajayi igrati u nedjelju u Mostaru?

..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Malo sam zastario da bi ponovo poceo treniratAndroid je napisao/la:Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost
..

Za Dobroslava neznam, niko se neoglasava po tom pitanju.. Zadnji info je bio da bi mogao dobiti papire..
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Hoće li se Ćema aktivirat, mogla bi Mladost odmah u viši rangAndroid je napisao/la:Oce itko sa foruma igrat za HNK Mladost
..

Jel to dobijate novi klub u gradu? Ocel biti zaseban klub, filijala Sirokog ili bas B momcad?
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Noke995 i 25 gostiju.