FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SWRA1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SWRA1921 » 18 avg 2015, 17:43

Samo se nadam konkretnim dokazima a ne supljiranju.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 18 avg 2015, 17:45

pile87 je napisao/la:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Sto sportsport.ba ne iznese svoje misljenje? Jel ovo trebamo pitat ovog admina? Sto oni ne kazu sta misle o ovome? Jel im treba gradjevinac, arhitekta ili jednostavno ne smiju? Hm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Objektivno nemaju uslova a i njihovo misljenje nije relevantno. I nije ovaj portal taj koji treba da odredjuje sta je crno ili bijelo. Nasi su povukli pravi potez i nije slucajno da su smradovi u strahu imamo mi aduta samo je pitanje dokle cemo ici.
A ujedno imaju potpisan ugovor sa savezom o saradnji pa sad moraju pisat da je offside i kada to nije.....

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 18 avg 2015, 17:51

brig je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Snimak cijele utakmice. Pogledajte situaciju kod njihovog gola, gledajte cijelu akciju koja počinje u 1.18.10 na ovom snimku. Njihov igrač na desnoj strani trči sa desne strane prema centru u momentu kad prima loptu.

i ti vidio na 1:18:10 da on trči? :damn: :damn:

nećemo se prosipati..ovdje jedino može pomoći opet neka bočna kamera a ne izmišljanje nekih kretanja
zamolio bih doticnog s grbom izmisljene zemlje da fino odj... odavde :wave:
51%--------49%

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 avg 2015, 17:56

Hajde nije sad ni važno šta je bilo kod gola Širokog. Međutim, na ovom snimku cijele utakmice se najbolje vidi da je naš gol bio čist. Pogledati cijelu akciju koja počinje od 1.39.10.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 avg 2015, 17:58

brig je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Snimak cijele utakmice. Pogledajte situaciju kod njihovog gola, gledajte cijelu akciju koja počinje u 1.18.10 na ovom snimku. Njihov igrač na desnoj strani trči sa desne strane prema centru u momentu kad prima loptu.

nećemo se prosipati..ovdje jedino može pomoći opet neka bočna kamera a ne izmišljanje nekih kretanja
Nisam napisao da vidim šta on radi na 1:18:10 već da se cijela akcija gleda od tog momenta. Prvo pročitaj šta sam napisao.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 avg 2015, 17:59

ZaZelju je napisao/la:
brig je napisao/la:

Nisam napisao da vidim šta on radi na 1:18:10 već da se cijela akcija gleda od tog momenta. Prvo pročitaj šta sam napisao.
ma ne možeš ovdje ništa vidjeti, realno

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 avg 2015, 18:26

Kao prvo molim ove sto nisu Zeljovci da pisu na drugoj Zeljinoj temi,ova tema je samo za nas .
admine ili mod reauguj te nama odma ban ako se mi pojavimo na tudoj temi.

Jos jednom svaka cast za upravu ganjat ovo do kraja pod bilo koju cijenu.
Halo mi smo Zeljo najbolji klub u BiH I moramo se boriti za svoje ,protiv lopova I ostalih losih bica ukljucujuci I neke portale koje necemo imenovati.
Da zakljucimo nesto ljudi ,prave nas budalama ne samo nas nego vecinu ljudi u ovoj napacenoj zemlji.
OFSAJD nije bio,crveni nije bio ali eto haj nek im bude.
2 godine nas kradu kako stignu nikakvu pomoc nemamo od drzave I jos ono sto sami izgradimo nam oduzmu. Neko rece nije sudija kriv pa kako nije kad je non sto sjecko igru I sudio u korist onih iz listice fasista.

VOLIM TE ZELJO
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 18 avg 2015, 18:27

Reagovanje na odluku Komiteta za suđenje NS/FS BiH

http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-o ... bih/16072/

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 avg 2015, 18:34

Pošto več tjeramo mak na konac sa pitarskim savezom može li neko postaviti sliku Benkinog gola iz ofsajda protiv Slavije zahvaljujući kome su oni anamo postali prvaci pa da nam i to malo neko prokomentariše a i igranje rukom Dupovca predprošle godine na Grbavici zbog čega mi nismo bili prvaci.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 18 avg 2015, 18:38

bojamora je napisao/la:Pošto več tjeramo mak na konac sa pitarskim savezom može li neko postaviti sliku Benkinog gola iz ofsajda protiv Slavije zahvaljujući kome su oni anamo postali prvaci pa da nam i to malo neko prokomentariše a i igranje rukom Dupovca predprošle godine na Grbavici zbog čega mi nismo bili prvaci.
Drug ti postajes naporan s tim Sarajevom vise. Pogledaj naziv teme i o tome pisi. Koga boli za Benkin gol protiv Slavije ? Svaki komentar ti je indentican i samo stvaras nemir na temi jer ce se sad sto ljudi uhvatit jel bio ofsajd ili ne, a sve to na nekoj utakmici Sarajeva koje nikog ovdje ne zanima.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2015, 18:47

Cudno mi je da niti jedan medij nije ni pokusao da obradi ovu situaciju, kao sto to rade mediji na zapadu.
Mada kada bolje pogledas kod nas i nema istrazivackog novinarstva i skoro niko nista da i ne radi samo se preuzimaju clanci/snimci od drugih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 avg 2015, 18:49

Ljudi djaba mi palamudimo nema veze gotovo je sad rezultat je nekako i najrealniji ,ja bi i dalje najvise volio kad bi doveli desnog beka tu bi imali Memiju,Djelmic i tiaga pravo brze igrace koji bi mogli na svakom gostovanju velike probleme da naprave diatta me je nekako razoracarao imam osjecaj da uopste ne razumije igru.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 18 avg 2015, 18:53

jovanmaksimovic je napisao/la:saveza je hastra nas, pa se ogradjuju i izmisljaju lazi kako je bio ofsajd, da bi oni bili cisti...
Tko god ima oci, vidi da se radi o zaleđu, ne velikom ali ipak je zaleđe, i ja sam na prvu nasjeo da nije. ali ako pogledas malo bolje vidit ces da je zaleđe.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 avg 2015, 18:54

CARSON je napisao/la:Ljudi djaba mi palamudimo nema veze gotovo je sad rezultat je nekako i najrealniji ,ja bi i dalje najvise volio kad bi doveli desnog beka tu bi imali Memiju,Djelmic i tiaga pravo brze igrace koji bi mogli na svakom gostovanju velike probleme da naprave diatta me je nekako razoracarao imam osjecaj da uopste ne razumije igru.
nema sad je gotovo,osini po prasini pa sta bude.Jel treba da sutimo? Nikad ovako titule neces osvojiti a za nju se borimo jel tako.
Gdje ima dima ima I vatre ;)

off topic aldine javi se da znamo sta ti mislis
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 18 avg 2015, 18:55

CARSON je napisao/la:Ljudi djaba mi palamudimo nema veze gotovo je sad rezultat je nekako i najrealniji ,ja bi i dalje najvise volio kad bi doveli desnog beka tu bi imali Memiju,Djelmic i tiaga pravo brze igrace koji bi mogli na svakom gostovanju velike probleme da naprave diatta me je nekako razoracarao imam osjecaj da uopste ne razumije igru.
Pa, imamo, desni bek je Memija. Stani su zbog njega i pokazana izlazna vrata jer se forsira nas igrac!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 avg 2015, 19:13

Biki je napisao/la:
Pa, imamo, desni bek je Memija. Stani su zbog njega i pokazana izlazna vrata jer se forsira nas igrac!
Znam nego kad bi imali desnog beka onda bi memija igrao desno krilo ,djelmic lijevo tiago u napadu mogli bi na kontra napade razbiti svaku ekipu na gostovanju

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 avg 2015, 19:13

jel još ko osim mene pozdravio pilava na facebook

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 avg 2015, 19:30

struja je napisao/la:jel još ko osim mene pozdravio pilava na facebook
ne mogu ga naci da mu jedan muksuz pozdrav posaljem,vec dva dana saljem pozdrave za drustvo u cosku :x ovo mi je gore nego kad smo izgubili od onih iz tel-aviva.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 avg 2015, 20:09

Obavljen pozdrav pilavu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kobayashi i 33 gosta.