FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Provenzzano
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Provenzzano » 05 maj 2010, 23:05

nikad_izvini je napisao/la:
dizda22 je napisao/la: a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto bi znacilo da je bilo pravde i da je dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
Tad je seljak uletio Svraki. To sam zaboravio :roll: U prvom poluvremenu

stice se dojam kao da nije smio dati crveni karton ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 23:06

Meni stvarno nije jasno odakle ovoliki pesizam i neko neshvatljivo postupanje prema pobjedama Želje.Valjda su i manijci pali mahalske price govori meni jaran kofol kupio zeljo utakmicu protiv veleza a namjestio zdrebanje za finale gdje se igra prva tekma ja ga gledam ko tele u sarena vrata i smijem se u sebi.Toliko se prica o tome da zelo navodno kupuje utakmice da ce mo i mi poceti tome vjerovat pusti e to to su suplje(mahalske price gluposti).
svoj ti pos'o !

lights
Kontakt:

Post Postao/la lights » 05 maj 2010, 23:07

TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ? ;)

samo replika jedna.....nije sabane zelja--- nego zelju i nemoj vise da komentarises ovdje oke ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 23:13

TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ? ;)
Ako si ti toliko vijeran, što nisi bio u Banja luci...jbg?

Da li bi možda volio da ispadne željo iz lige, pa da možeš prebrojat one prave navijače?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 05 maj 2010, 23:13

Zasto vise pisete gluposti ba, jel to niste zadovoljni rezultatom ili ?
Treba prvo cestitat igracima na borbenosti i reci svaka cast "Ponosni smo na vas". Tako se bori za klub, ali vi ko neke babe poceli pricat o sudjenju itd.
I jos nesto TM87 PONOS GRADA TO SMO MI...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 23:14

lights je napisao/la:

samo replika jedna.....nije sabane zelja--- nego zelju i nemoj vise da komentarises ovdje oke ;)
joj halo ba gradani gospodo moze te li vi svatit kad se neko zeza ili vam se mora crtat
svoj ti pos'o !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 maj 2010, 23:15

Gledao sam prenos na BHT, a sad opet gedam snimak na RTRS i moram reci da je sudija grijesio, ali nebitno. Bitno je ono na kraju utakmice, a to je ovaj rezultat. Amar Osim je jos jednom pokazao ko je TATA za taktiku. Fizicka sprema je strasna, nasi mogu igrati jos jedno poluvrijeme. Ne bih nikoga izdvajao, neki nisu ocigledno imali svoju vece sto nam ne daje za pravo da ih kritikujemo. Odlicno smo odigrali iz greske smo primili gol i to je to. Sto se tice publike jedina zamjerka je sto su zvizdali himnoj i to drzave u kojoj zive, ali opet njima na obraz. Na nama je da uzvratimo gostoprimstvo i da ih pobjedimo. Momcima koji su otisli u BL svaka cast, a i momcima na terenu.

Svi na grbavicu sad protiv olimpika, pa onda i 19. da proslavim kup a i titula je blizu.

Volim te Željo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

lights
Kontakt:

Post Postao/la lights » 05 maj 2010, 23:18

Grbavica moj zivot je napisao/la:
lights je napisao/la:

joj halo ba gradani gospodo moze te li vi svatit kad se neko zeza ili vam se mora crtat

ovo nije forum za zezanje nego za misljenja i diskusije na fcb pa se zezaj mladicuu ;) oke

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 23:20

Željo će da uzme duplu krunu, dušmani nek crknu!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 maj 2010, 23:21

lights je napisao/la:

ovo nije forum za zezanje nego za misljenja i diskusije na fcb pa se zezaj mladicuu ;) oke
djecko :D :D jesam li ja ovo piso
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 maj 2010, 23:23

tanzla je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Kakva je to taktika Osima pa hvali publiku koja ispoljava nacionalizam na svakom koraku?
To je druže odlika samo najveće gospode i kozmopolita. Inače ja uopšte nisam čuo neke povike "ubij, zakolji", psovanje majki i slično. Valjda sam oguglao na to, pa i ne registrujem.

Sad bih potpisao da nas drug Osim vodi "bez ograničenja trajanja mandata" 8-)
Nije bilo psovki tipa ubij,zakolji,ali bilo je ona njihova pjesma Republika Srpska alee to toliko nije ni bitno kao što je nepoštivanje himne nije ni meni draga ali opet trenutno je ona tako reći službena i treba se opet poštivati,ali o glupostima raspravljam ljoŽe nam je izvuko povoljan rezultat. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 maj 2010, 23:26

AYAN je napisao/la:
Ako si ti toliko vijeran, što nisi bio u Banja luci...jbg?

Da li bi možda volio da ispadne željo iz lige, pa da možeš prebrojat one prave navijače?
Gluho bilo,Zeljeznicar pratim duze vrijeme i kad smo na dnu i ev sad kad smo na vrhu,neg' prelistaj slike u mozgu koliko smo imali na forumu navijaca prije ove sezone i koliko imamo nakon sto je pocela . Meni je ovo 2 profil na ovom forumu,pratim zelju odavno na ss.ba ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 maj 2010, 23:27

Evo ga počinje drugo poluvrijeme na RTRS.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 05 maj 2010, 23:30

iako nismo bili dovoljno konkretni u napadu (malo prilika) imamo razloga biti zadovoljni, sretni i nasmijani ;)

VOLIM TE ŽELJO !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2010, 23:33

AYAN je napisao/la:Željo će da uzme duplu krunu, dušmani nek crknu!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 maj 2010, 23:35

Hamo je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Kakva je to taktika Osima pa hvali publiku koja ispoljava nacionalizam na svakom koraku?
To je druže odlika samo najveće gospode i kozmopolita. Inače ja uopšte nisam čuo neke povike "ubij, zakolji", psovanje majki i slično. Valjda sam oguglao na to, pa i ne registrujem.

Sad bih potpisao da nas drug Osim vodi "bez ograničenja trajanja mandata" 8-)
Nije bilo psovki tipa ubij,zakolji,ali bilo je ona njihova pjesma Republika Srpska alee to toliko nije ni bitno kao što je nepoštivanje himne nije ni meni draga ali opet trenutno je ona tako reći službena i treba se opet poštivati,ali o glupostima raspravljam ljoŽe nam je izvuko povoljan rezultat. :D
ovo me nervira jarane treba biti realan stanje se mjenja na bolje hvala Bogu
ali sta ljudi pjevaju rs pa imi pjevamo rbih jeli tako dok se ne vrjedja sve je uredu
zvizdanje na obraz njima
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 maj 2010, 23:36

evo i mene sad iz tuborga, gdje je bila opsta ludnica, navijalo se ko na stadionu, jooooj jos sam pod utiscima mozda kadsnije nepisem nesto pametno :D KUP, KUP, KUP JE NAS
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 maj 2010, 23:37

ma odlicno smo odigrali jedna greska nas kostala,vi sto napadate culuma malo je reci ali prica vam je glupa taj nas je lik vadi kroz cjelo prvenstvo on ima pravo na kiks,sudija iskreno drago mi je sto im nije dao crveni bez obzira jesuli zasluzili,ovako posteno smo ih nadtrcali i zasluzeno dali go i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 maj 2010, 23:40

Čestitke svima. Odličan rezultat. Previše smo respektovali Borac i primili go bez veze što nas je malo poremetilo. Razlika u kvaliteti je ogromna, ali uz domaći teren i domaćinsko suđenje na kraju dobiješ neriješen rezultat. Od čitavog Borca možda bi onaj Stančeski im'o mjesta u Želji, ovo ostalo je truba. Sudija nije smio da pokaže crvendaća, a trebo je odmah nakon pola sata.
Mi teško dajemo golove iako imamo premoć na terenu. Razlog je što nemamo centarfora. Lazi svaka čast što nosa igraće na leđima, ali to nije fudbal. Nek' igra pivota u kakvom rukometnom klubu, nama treba vispreni strijelac.
Na kraju, nemojte na Ćuluma. Dobro čovjek igra ikako. Mali mu je u bolnici od rođenja (rodio se pred tekmu s Borcem na Grbavici), problemi sa bubrezima. Milan se borio koliko je mogao. Vrlo teško je igrati na njegovoj poziciji jer u ovakvim utakmicama tu je najveća borba.
Bekrija odličan, Mirso i Bučan standardni, Šeha siguran, ostalo manje-više prosjek, Lazo pivot, Višća igrač odluke ...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 05 maj 2010, 23:42

Zna li iko kako je stanje sa Mesanovicem ???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 41 gost.