FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 18 avg 2015, 16:18

ZZtop10 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Imam osjećaj da ćemo sav ovaj bijes iskaliti na Veležu, nekako se sve poklapa, njihova veoma loša forma, naši nabrijani do maksimuma, odavno nije bila ovakva situacija...
ja sam i prije sirokog mislio da cemo ih razbiti. bas su tanki, ponajvise zbog dzele.
5-cu im dati i :wave:

Ionako nas mrze svi zato sto smo najveci i najtrofejniji :salut:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2015, 16:21

pa nema se gdje dalje okrenuti...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2015, 16:25

Ma jašta. Miševi su to džaba reket džaba mito, vikendice folovi kad neko bude sakat ili bez žvalja hodo.
Sve ima smisla dok si čitav.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2015, 16:27

ChWilla je napisao/la:vidjećemo. ali ovo da se oni pravdaju i vade, to dosad nije bilo.
Jučer sam pisao o tome, nije isto kad se ovo radi Željezničaru i nekome drugom ;)

Vidiš da se boje Željine pressice :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 avg 2015, 16:47

braćo imamo sad povoljan raspored, sve do derbija očekujem pobjede.. redom padaju velež,mladost,sloboda,olimpic,travnik,drina

ŽEEEELJOOOOOOO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 18 avg 2015, 16:48

Ma najbolje sto su se imenom prozvali paraziti pa se odmah poceli prati na fazon "ja samo ovde vijesti citam" ponjamke im se u dioptriju..
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 avg 2015, 16:48

saveza je hastra nas, pa se ogradjuju i izmisljaju lazi kako je bio ofsajd, da bi oni bili cisti... ovako na nama je sada red da ostro i argumentovano napadeno strukturu saveza koja nas ocigledno guli vec godinu-dvije, i posto niko nikad nije imao ovakav odgovor od saveza, nakon saopstenja o losem sudjenju, zeljeznicar sada ima priliku da ukaze na nepravilnosti i neregularnosti ovog prvenstva, gdje smo vec zbog sudija izgubili 3 boda. a proslo je tek 4 kola... moram priznati nije los prosjek...

realno, sad bi i drugi timovi trebali da napadnu savez, ali neki nece imati mu.da siguran sam u to...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2015, 16:54

jovanmaksimovic je napisao/la:saveza je hastra nas, pa se ogradjuju i izmisljaju lazi kako je bio ofsajd, da bi oni bili cisti... ovako na nama je sada red da ostro i argumentovano napadeno strukturu saveza koja nas ocigledno guli vec godinu-dvije, i posto niko nikad nije imao ovakav odgovor od saveza, nakon saopstenja o losem sudjenju, zeljeznicar sada ima priliku da ukaze na nepravilnosti i neregularnosti ovog prvenstva, gdje smo vec zbog sudija izgubili 3 boda. a proslo je tek 4 kola... moram priznati nije los prosjek...

realno, sad bi i drugi timovi trebali da napadnu savez, ali neki nece imati mu.da siguran sam u to...
Ma ko će ba. Većina lige se bori da ne ispadne, popušili bi ga Salemu za opstanak, a ovi "veliki" znaju da ako se ikad uvede reda da od Želje ništa uzet neće.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2015, 16:57

Dobar dio medija se sprda sa ovom odlukom saveza i njihovim video snimkom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 avg 2015, 17:00

Sto sportsport.ba ne iznese svoje misljenje? Jel ovo trebamo pitat ovog admina? Sto oni ne kazu sta misle o ovome? Jel im treba gradjevinac, arhitekta ili jednostavno ne smiju? Hm

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 avg 2015, 17:03

admin je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la: Da nisi ti ovo crtao hahahahaha :) Šalim se
Nego hajde nek neko od novinara nađe provjeren informacije za moja dva pitanja iz prvog posta. To je valjda i smisao novinarstva. Prvo je bilo sa koliko kamera snima savez tekmu? Ako jednom kamerom to radi zašto je u korneru ta kamera. Ako ih je više zašto nemamo inserte drugih kamera. Ako su dvije opet je pitanje zašto nisu bliže centru terena a ne korneru?
Drugo pitanje šta se sudi u situaciji kad golman igra bez namjere rukom van 16 tj kad je ruka u prirodnom položaju?
odgovor, od strane komiteta za suđenje, na drugo pitanje imaš ovdje:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/komitet- ... ajd/169479

isto pitanje smo službenim putem postavili i drugoj strani (tj. golmanu), ali ga na žalost nismo dobili. Po mom mišljenju, pametno, jer ukoliko bi bilo kontra ovog gore odgovora, vjerovatno bi išla neka novčana kazna.

a prvo pitanje je zanimljivo i meni bi bilo zanimljivo pročitati kako se sve to radi.
Ne zanima mene šta su oni rekli da li je isključen igrač ispravno ili ne u ovoj konkretnoj situaciji nego generalno, kakvo je pravilo? Možda su oni utvrdili da je ovdje igrao namjerno pa rekli da je ispravno isključen.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 avg 2015, 17:13

rodom s Mejtaša je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:saveza je hastra nas, pa se ogradjuju i izmisljaju lazi kako je bio ofsajd, da bi oni bili cisti... ovako na nama je sada red da ostro i argumentovano napadeno strukturu saveza koja nas ocigledno guli vec godinu-dvije, i posto niko nikad nije imao ovakav odgovor od saveza, nakon saopstenja o losem sudjenju, zeljeznicar sada ima priliku da ukaze na nepravilnosti i neregularnosti ovog prvenstva, gdje smo vec zbog sudija izgubili 3 boda. a proslo je tek 4 kola... moram priznati nije los prosjek...

Ma ko će ba. Većina lige se bori da ne ispadne, popušili bi ga Salemu za opstanak, a ovi "veliki" znaju da ako se ikad uvede reda da od Želje ništa uzet neće.
nikad nisam optuzio klubove za opstrukciju, ali ako se sada svi ne dignemo ili makar najbolji timovi u ligi da progovore i otvoreno napadnu savez, ne znam, kada cemo ocekivati onda napredak... nije isto kad jedan travnik ili rudar izda saopstenje, i kad najveci klub u bih to uradi... cak i kad bi zrinjski ili sarajevo sad izasli sa nekim saopstenjem, ne bi imalo istu tezinu kao nase, a kada smo vec usli u rat sa savezom, onda treba da nam se pridruze makar timovi koji trenutno imaju sta reci u ligi (zrinjski, sarajevo i siroki brijeg uzimam samo u ovom slucaju)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 avg 2015, 17:13

ljudski je pogrijesiti i priznati gresku i mirna Bosna, ali ovo sto savez radi sa pokusajem da nas napravi budalama, e tu je vec ocigledno da se tu nesto muti i vjerujte mi nije Gredic ovako ostro reagovao i prozvao onu dvojicu kretena radi popisanog ofsajda i utakmice sa sirokim, ima tu jos svasta i ko zna otkad
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2015, 17:15

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Sto sportsport.ba ne iznese svoje misljenje? Jel ovo trebamo pitat ovog admina? Sto oni ne kazu sta misle o ovome? Jel im treba gradjevinac, arhitekta ili jednostavno ne smiju? Hm

Objektivno nemaju uslova a i njihovo misljenje nije relevantno. I nije ovaj portal taj koji treba da odredjuje sta je crno ili bijelo. Nasi su povukli pravi potez i nije slucajno da su smradovi u strahu imamo mi aduta samo je pitanje dokle cemo ici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2015, 17:19

Ma kakav Zrinjski i pitari. Pa zajedno su titulu odradili preklani. Pitarima je ko bubreg u loju. Niko u istoriji lige nije imao suđenje ko oni prošle godine. Osim toga pitarluk = dushmanluk by design since 1946.

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 avg 2015, 17:22

Ma mene je iskreno stid sto objavljuju one snimke. Trebalo bi i njih biti, ili bar da napisu jednu recenicu o tome, ali nema veze podijelili su ovaj cirkus sa nama.
A sta ce sutra biti to svi cekamo samo da ne ostane na ovome.

Mi smo Željini, Željo je naš!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 avg 2015, 17:24

zaboljisportuBiH je napisao/la:
admin je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la: Da nisi ti ovo crtao hahahahaha :) Šalim se
Nego hajde nek neko od novinara nađe provjeren informacije za moja dva pitanja iz prvog posta. To je valjda i smisao novinarstva. Prvo je bilo sa koliko kamera snima savez tekmu? Ako jednom kamerom to radi zašto je u korneru ta kamera. Ako ih je više zašto nemamo inserte drugih kamera. Ako su dvije opet je pitanje zašto nisu bliže centru terena a ne korneru?
Drugo pitanje šta se sudi u situaciji kad golman igra bez namjere rukom van 16 tj kad je ruka u prirodnom položaju?
odgovor, od strane komiteta za suđenje, na drugo pitanje imaš ovdje:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/komitet- ... ajd/169479

isto pitanje smo službenim putem postavili i drugoj strani (tj. golmanu), ali ga na žalost nismo dobili. Po mom mišljenju, pametno, jer ukoliko bi bilo kontra ovog gore odgovora, vjerovatno bi išla neka novčana kazna.

a prvo pitanje je zanimljivo i meni bi bilo zanimljivo pročitati kako se sve to radi.
Ne zanima mene šta su oni rekli da li je isključen igrač ispravno ili ne u ovoj konkretnoj situaciji nego generalno, kakvo je pravilo? Možda su oni utvrdili da je ovdje igrao namjerno pa rekli da je ispravno isključen.
Kod ovog crvenog kartona ako ste primjetili glavni sudac pokazuje na aut dok pomočnik koji je duplo dalje od glavnog sudca vidi da je ruka i na asistenciju tog istog pomočnok koji nam je svirao dva nepostojeca opsajda dodjeljuje indirekt i crveni karton antolovicu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 avg 2015, 17:32

Situacija kod gola Širokog je veoma sumnjiva. Šteta što nema dobrog snimka da se vidi, pitanje je da li uopće postoji koji pokazuje igrača koji prima loptu u momentu kad je lopta poslata, ali ja sam ubijeđen da je taj igrač Širokog na desnoj strani bio u ofsajdu kod njihovog gola. Dva naša igrača su se okrenula prema sudiji u namjeri da protestvuju. On je bio već dva metra ispred naših igrača u momentu kad je primio loptu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2015, 17:37

Upravoo to.Pomocni je sve ovo i odradio
naserem mu se usta hinjava.Njega treba ufatit
i nek kaze po cijoj naredbi je ovo kenja radio.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 avg 2015, 17:42

Snimak cijele utakmice. Pogledajte situaciju kod njihovog gola, gledajte cijelu akciju koja počinje u 1.18.10 na ovom snimku. Njihov igrač na desnoj strani trči sa desne strane prema centru u momentu kad prima loptu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, mavi i 33 gosta.