Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Čestitke i sretno u budućnosti, Gojko! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
SjeverniVjetar je napisao/la:izgleda da zdruzeni trollovski odredi, iz ere vladavine Safeta Zagonetnog, opet prijete da preuzmu kontrolu nad forumom.
Sile zla i papanluka nikada ne miruju !

Ovaj sve napadaSabinho je napisao/la:siljevac je napisao/la:sabinho/toliko si pametan da si napisao komentar stoljeca . svaka ti cast . e gospe mi bas si velika ljudeskara . sta ti dodju mmuuuu i mmeee . popi kavu sabinho , popi kavu neznalice ,kavu popi da dobijes brkove . hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Nerminovic
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:siljevac je napisao/la:sabinho/toliko si pametan da si napisao komentar stoljeca . svaka ti cast . e gospe mi bas si velika ljudeskara . sta ti dodju mmuuuu i mmeee . popi kavu sabinho , popi kavu neznalice ,kavu popi da dobijes brkove . hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa ga ti brani kad meni kaze da mu se napusim!Sabinho je napisao/la:siljevac je napisao/la:sabinho/toliko si pametan da si napisao komentar stoljeca . svaka ti cast . e gospe mi bas si velika ljudeskara . sta ti dodju mmuuuu i mmeee . popi kavu sabinho , popi kavu neznalice ,kavu popi da dobijes brkove . hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Gabon
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Sabinho je napisao/la:siljevac je napisao/la:sabinho/toliko si pametan da si napisao komentar stoljeca . svaka ti cast . e gospe mi bas si velika ljudeskara . sta ti dodju mmuuuu i mmeee . popi kavu sabinho , popi kavu neznalice ,kavu popi da dobijes brkove . hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Reci Him Ahmo!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dubrovnik @ ne znam koji vjetar obozavas ? Bilo koji da dune otisao si u zaborav svakako i ti i vjetar . Hahaha kakva glava dinosaurusa . Tvoji preci su otputovali ali ti im ne das da se zanorave . Ako hoces svadju imaces je a tek ces da vidis . Ovo se sprdam sa vama . Sjedi mali 1. Ne prozivaj i budi malo covjek . Hvala
Ti opet na me. Pa kud ces na me covjece sto ti je? Mozda zato jer je Siljevac planinski vrh u niskoj Hercegovini 1297 m visine. Mora da vidis svijetla Dubrovnika odozgo pajdo, as ti gospe sto bi ti rekao ne boj se. Nece svijetlo ugristi. Sidji nize bit ce ti lakse, ima kahve i u Trebinju. Samo ne primici ovamo dok ne skines kozuh vrucina je. Zakuhat ces.siljevac je napisao/la:Dubrovnik @ ne znam koji vjetar obozavas ? Bilo koji da dune otisao si u zaborav svakako i ti i vjetar . Hahaha kakva glava dinosaurusa . Tvoji preci su otputovali ali ti im ne das da se zanorave . Ako hoces svadju imaces je a tek ces da vidis . Ovo se sprdam sa vama . Sjedi mali 1. Ne prozivaj i budi malo covjek . Hvala

Dubrovnik @ dobro poznas geografiju svog zavicaja . Potrudio sam se da nadjem na karti taj vrh . Vidim nesto ne podnosis hercegovinu a tako mi je daleko ali ja volim moju zemlju i tuzlu, sarajevo , bihac , konjic , mostar , gorazde , banja luku , doboj , bijeljinu itd . Kontas . Ma kontas ti moj .... Da kontas ne bi to pisao ali ako skontas dobro ces skontati ali se potrudi da skontas . Dosadno je tebi pricati jer nisi skontao vjetar . Hahahaha pa to bebe kontaju . Ja pijem kavu gdje mi se pije i to kontaj . U srcu 

Ko mu je konkurencija u PAOKu? Može li se nadati prvoj postavi?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
siljevac je napisao/la:Ma kontas ti moj .... Da kontas ne bi to pisao ali ako skontas dobro ces skontati ali se potrudi da skontas

Tziolis i Maduro na poziciji centralnog veznog , imaju dosta igraca u vezi ali ova 2 jedino odskacu drasticno , trebao bi Cimirot ako bude u pravoj formi mozda i zamjeniti TziolisaFaraonTM je napisao/la:Ko mu je konkurencija u PAOKu? Može li se nadati prvoj postavi?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Gabon
- Kontakt:
Propao kao zeton, unistio ga alkohol, nocni zivot u SpanijiTHEC je napisao/la:Maduro, sto je igrao u Ajaxu svojevremeno ?

Mozda mu Grcki tempo pase..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
jao nmg da vjerujem koji je ono talenat bio, kupovao sam ga i na FIFA menadzeru tamo 07-08 velike pare se uzimale za njega
vjerovao sam iskreno da ce imati veliku karijeru al eto jbg ne uspiju svi, da mi je neko rekao tih godina da ce Sarajevo prodati igraca Paoku i da ce biti konkurencija Maduru reko bih mu da je lud 

Pyro is not a crime !
Ali tu je Tudor, to je odmah as u rukavu za Gojka
- Nerminovic
- Kontakt:
steta sto gojko danas nece igrati protiv brondbija...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United