Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
eto ti si bioTzBulevar87 je napisao/la:U šta ti bolan gledaš, izgleda da nisi ni bio na utakmici već pratiš ove smiješne objave sa ss-a. Bilo je bolan minimum 500 ljudi više nego protiv Prijedora, više na sjeveru, više i na zapadu. Ne provaljujte se dzaba, ova posjeta je odlična s obzirom na niz nes(p)retnih okolnosti.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Kake trebe,kad sam udario drugu auto gledajuci trebe,sad odma okrenem glavuHeller je napisao/la:Nisam prolazio jel nesto vezano za klub il neke dobre trebeemirzlaTu je napisao/la:Jao nove reklame na led displeyu kod kantona
SaltCityAttack je napisao/la:Jedino Fukare nedostaju tu kao sto covjek rece nekih 300 ljudi i to bi bilo beton ..ali eto ja kako viim vecina fukara je na zapad preselila iz nekih razloga barem im vecini gledam slike sa utakmica pa sam dosao do zakljucka da su oni ti ali ne vise sa grupom kao nekad
Pa vidim da si čekao članak na ss da bi komentarisao posjetu, još pišeš bilo više protiv Prijedora...FranckRibery je napisao/la:eto ti si bioTzBulevar87 je napisao/la:U šta ti bolan gledaš, izgleda da nisi ni bio na utakmici već pratiš ove smiješne objave sa ss-a. Bilo je bolan minimum 500 ljudi više nego protiv Prijedora, više na sjeveru, više i na zapadu. Ne provaljujte se dzaba, ova posjeta je odlična s obzirom na niz nes(p)retnih okolnosti.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalksjever bolan prazan nemas 500 ljudi ukupno na sjeveru nije bilo
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5642FDAE evo slika od druga bolan eto vidi koliko je bilo naroda pa procijeni. Ne bih ja nista da se sad svadjam samo sam rekao da ovaj narod samo neka euforija dovodi na tribinu i to je toI ja bih volio da dodje 5000 svaku utakmicu ko sto je bilo u federalnoj, ko sto i treba da dodje
Tako je. Cijena karte, termin utakmice na 35 stepeni, reflektori, nedostatak Fukara itd. itd. A i sad nema neko u državi cijeloj posjetu veću od naše bi mi mogli reći da nam je sramotna posjeta. Bićemo opet barem među top 4 po posjeti, a ako krenu rezultati u top 2 smo.ultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta je dobra, prilicno dobra..jos kad dodas na to i cijenu karte pa se svaka kupljena mnozi sa 2, to dobije jos veci znacaj za klub...samo naravno fali jos 300-ak fukara da to bude nesto
Eto dodaj tu hiljadu na ove dvije, znači oko 3000 ljudi nek je. A onda nas uporedi sa Sarajevom koje je igralo u 20h i koje je u prednosti u odnosu na nas po mnogooo čemu da ne nabrajamo sad. Opet kod njih tek 7000.FranckRibery je napisao/la:Pa normalno da sam cekao clanak, da ne bih ja brojao po tribini za vrijeme utakmice?
Znam ja da oni nama otkinu 500-1000 ljudi uvijek, postoji mogucnost da je to tako opet ali ne vjerujem. Ugl mala posjeta kako god.
Jbg mozda sto je bio petak pa rade, haj ko ce znat, to sam zaboravio. Volio bih da ima neko od forumasa mozda Mramor ili neko drugi, da nam jos tacnije kaze. Ako je oko 3 milje onda nije ni lose, slazem se Coraco. Samo da ljudi pocnu dolaziti u vecem broju molim Boga majke miCoraco je napisao/la:Eto dodaj tu hiljadu na ove dvije, znači oko 3000 ljudi nek je. A onda nas uporedi sa Sarajevom koje je igralo u 20h i koje je u prednosti u odnosu na nas po mnogooo čemu da ne nabrajamo sad. Opet kod njih tek 7000.FranckRibery je napisao/la:
Jbg uporedi nas s nekim ko ima slično stanje kao mi i vidjećeš da smo dobri po posjeti, kao i prošle sezone 4. posjeta lige.
Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Fukare vise ne postoje..treba biti realan...postoje momci koji gledaju domace tekme na zapadu, koji su naucili pratiti Slobodu pa odu i na gostovanja i to stvori zabludu pa cini se da ima fin broj Fukara u gostima...naravno svi smo mi Fukare, i svi mi sebe dozivljavamo kao Fukare ali ovdje pricam o organizovanom navijanju kojeg vise nazalost nema..a fali i igracima posebno u ovakvim tekmama kao protiv Borca kad im treba vjetar u ledja
a sto se tice navijaca, imaju sve sto trebaju da imaju...oni koji bi htjeli vise i smatraju da im se ne daje dovoljno su oni koji ganjaju licnu korist
Kako sam ja vidio, oko 2800-3000 navijača na utakmici, umanjen je ovaj broj fino.FranckRibery je napisao/la:Jbg mozda sto je bio petak pa rade, haj ko ce znat, to sam zaboravio. Volio bih da ima neko od forumasa mozda Mramor ili neko drugi, da nam jos tacnije kaze. Ako je oko 3 milje onda nije ni lose, slazem se Coraco. Samo da ljudi pocnu dolaziti u vecem broju molim Boga majke miCoraco je napisao/la:Eto dodaj tu hiljadu na ove dvije, znači oko 3000 ljudi nek je. A onda nas uporedi sa Sarajevom koje je igralo u 20h i koje je u prednosti u odnosu na nas po mnogooo čemu da ne nabrajamo sad. Opet kod njih tek 7000.FranckRibery je napisao/la:
Jbg uporedi nas s nekim ko ima slično stanje kao mi i vidjećeš da smo dobri po posjeti, kao i prošle sezone 4. posjeta lige.
Fazon je sto je vecina tih ljudi sa zapada bar jedan period svog "navijanja" pratila utakmice prvo sa stajanja, pa onda i sa Zapada sa Fukarama, a onda i sa Sjevera.Skver je napisao/la: Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".
Akcenat je ovdje na rijec "vecina"......malo bolje poznajem ko je sjedio i ko sjedi na zapadu od tebe....cak i po mjestima gdje sjede.klasik je napisao/la:Fazon je sto je vecina tih ljudi sa zapada bar jedan period svog "navijanja" pratila utakmice prvo sa stajanja, pa onda i sa Zapada sa Fukarama, a onda i sa Sjevera.Skver je napisao/la: Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".
Mozda nisu clanskom kartom bili clanovi navijacke skupine Fukare, al vecina nekad navijali sa Fukarama, tako da ni sekunde nisi upravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.