FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 avg 2015, 13:37

U šta ti bolan gledaš, izgleda da nisi ni bio na utakmici već pratiš ove smiješne objave sa ss-a. Bilo je bolan minimum 500 ljudi više nego protiv Prijedora, više na sjeveru, više i na zapadu. Ne provaljujte se dzaba, ova posjeta je odlična s obzirom na niz nes(p)retnih okolnosti. ;)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 avg 2015, 13:40

posjeta je dobra, prilicno dobra..jos kad dodas na to i cijenu karte pa se svaka kupljena mnozi sa 2, to dobije jos veci znacaj za klub...samo naravno fali jos 300-ak fukara da to bude nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2015, 13:43

Jedino Fukare nedostaju tu kao sto covjek rece nekih 300 ljudi i to bi bilo beton ..ali eto ja kako viim vecina fukara je na zapad preselila iz nekih razloga barem im vecini gledam slike sa utakmica pa sam dosao do zakljucka da su oni ti ali ne vise sa grupom kao nekad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 avg 2015, 13:43

TzBulevar87 je napisao/la:U šta ti bolan gledaš, izgleda da nisi ni bio na utakmici već pratiš ove smiješne objave sa ss-a. Bilo je bolan minimum 500 ljudi više nego protiv Prijedora, više na sjeveru, više i na zapadu. Ne provaljujte se dzaba, ova posjeta je odlična s obzirom na niz nes(p)retnih okolnosti. ;)

eto ti si bio :D sjever bolan prazan nemas 500 ljudi ukupno na sjeveru nije bilo
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5642FDAE evo slika od druga bolan eto vidi koliko je bilo naroda pa procijeni. Ne bih ja nista da se sad svadjam samo sam rekao da ovaj narod samo neka euforija dovodi na tribinu i to je to :yawn: I ja bih volio da dodje 5000 svaku utakmicu ko sto je bilo u federalnoj, ko sto i treba da dodje :oops:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 avg 2015, 13:44

Heller je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Jao nove reklame na led displeyu kod kantona :tokralju:
Nisam prolazio jel nesto vezano za klub il neke dobre trebe :mrgreen:
Kake trebe,kad sam udario drugu auto gledajuci trebe,sad odma okrenem glavu :rol: :rol:

Jest Mramore ta reklama
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 13:44

SaltCityAttack je napisao/la:Jedino Fukare nedostaju tu kao sto covjek rece nekih 300 ljudi i to bi bilo beton ..ali eto ja kako viim vecina fukara je na zapad preselila iz nekih razloga barem im vecini gledam slike sa utakmica pa sam dosao do zakljucka da su oni ti ali ne vise sa grupom kao nekad

Svi smo preselili na zapad, a oni koji su na sjeveru odu skroz lijevo da ne budu blizu Fukara..

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 avg 2015, 13:46

FranckRibery je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:U šta ti bolan gledaš, izgleda da nisi ni bio na utakmici već pratiš ove smiješne objave sa ss-a. Bilo je bolan minimum 500 ljudi više nego protiv Prijedora, više na sjeveru, više i na zapadu. Ne provaljujte se dzaba, ova posjeta je odlična s obzirom na niz nes(p)retnih okolnosti. ;)

eto ti si bio :D sjever bolan prazan nemas 500 ljudi ukupno na sjeveru nije bilo
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5642FDAE evo slika od druga bolan eto vidi koliko je bilo naroda pa procijeni. Ne bih ja nista da se sad svadjam samo sam rekao da ovaj narod samo neka euforija dovodi na tribinu i to je to :yawn: I ja bih volio da dodje 5000 svaku utakmicu ko sto je bilo u federalnoj, ko sto i treba da dodje :oops:
Pa vidim da si čekao članak na ss da bi komentarisao posjetu, još pišeš bilo više protiv Prijedora... :oops: Uglavnom, da se ne prepiremo, post ti je poprilično nidje veze.

075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 avg 2015, 13:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta je dobra, prilicno dobra..jos kad dodas na to i cijenu karte pa se svaka kupljena mnozi sa 2, to dobije jos veci znacaj za klub...samo naravno fali jos 300-ak fukara da to bude nesto
Tako je. Cijena karte, termin utakmice na 35 stepeni, reflektori, nedostatak Fukara itd. itd. A i sad nema neko u državi cijeloj posjetu veću od naše bi mi mogli reći da nam je sramotna posjeta. Bićemo opet barem među top 4 po posjeti, a ako krenu rezultati u top 2 smo. ;)

075

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 avg 2015, 13:59

[/quote] Pa vidim da si čekao članak na ss da bi komentarisao posjetu, još pišeš bilo više protiv Prijedora... :oops: Uglavnom, da se ne prepiremo, post ti je poprilično nidje veze. [/quote]
Pa normalno da sam cekao clanak, da ne bih ja brojao po tribini za vrijeme utakmice?
Znam ja da oni nama otkinu 500-1000 ljudi uvijek, postoji mogucnost da je to tako opet ali ne vjerujem. Ugl mala posjeta kako god.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 avg 2015, 14:14

FranckRibery je napisao/la:Pa normalno da sam cekao clanak, da ne bih ja brojao po tribini za vrijeme utakmice?
Znam ja da oni nama otkinu 500-1000 ljudi uvijek, postoji mogucnost da je to tako opet ali ne vjerujem. Ugl mala posjeta kako god.
Eto dodaj tu hiljadu na ove dvije, znači oko 3000 ljudi nek je. A onda nas uporedi sa Sarajevom koje je igralo u 20h i koje je u prednosti u odnosu na nas po mnogooo čemu da ne nabrajamo sad. Opet kod njih tek 7000.
Jbg uporedi nas s nekim ko ima slično stanje kao mi i vidjećeš da smo dobri po posjeti, kao i prošle sezone 4. posjeta lige.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 18 avg 2015, 14:18

Fukara nema na utakmicama jer su odnosi izmedju uprave i samoprozvanih vodja katastrofalni, Husic nece da ispunjava njihove zahtjeve, da li su opravdani ili ne u to ne ulazim...najvise mi je smetalo protiv borca sto se sa A,B i C tribine psovalo sve i svasta, po najvise Zebi i Mehidicu, ali ni ostali nisu bili postedjeni... uvjek je bilo dobacivanja sa tribina nasim igracima, ponekad i psovki al to je bilo u najmanju ruku umjereno ponekad cak i simpaticno al ovo u zadnjih nekoliko utakmica je katastrofa, ljudi ne biraju sta ce i ko me ce rec...njih sto psuju je manjina al ostalim navijacima je to vec pocelo ic na zivce, da ne kazem da im se gadi, al je sve vise komentara kako vise nece doc na tusanj dok je tako i to od ljudi koji dvadesetak i vise godina prate slobodu..... Vjerovatno i to utice na slabu posjetu jer realno ovakva Sloboda zasluzuje mnogo bolju posjetu i enormno veci broj fukara, onih koji ce navijat za slobodu bez obzira ko je predsjednik, trener i kapiten, nego da bodre svoj klub kojeg vole... Mene licno boli q..ac ko je vodja fukara i ko sjedi pored mene i moje ekipe na tribini, mi cemo opet ic i na tusanj i gostovanja al ipak vecini smeta taj bezobrazluk koji je na tribini posljednji godinu - dvije dana.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 14:18

Imamo 800 sezonskih, a zima dolazi. Uskoro ce posjete na stadionama biti i 200-300 ljudi ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 avg 2015, 14:27

ma Fukare vise ne postoje..treba biti realan...postoje momci koji gledaju domace tekme na zapadu, koji su naucili pratiti Slobodu pa odu i na gostovanja i to stvori zabludu pa cini se da ima fin broj Fukara u gostima...naravno svi smo mi Fukare, i svi mi sebe dozivljavamo kao Fukare ali ovdje pricam o organizovanom navijanju kojeg vise nazalost nema..a fali i igracima posebno u ovakvim tekmama kao protiv Borca kad im treba vjetar u ledja

a sto se tice navijaca, imaju sve sto trebaju da imaju...oni koji bi htjeli vise i smatraju da im se ne daje dovoljno su oni koji ganjaju licnu korist
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 avg 2015, 14:41

Coraco je napisao/la:
Eto dodaj tu hiljadu na ove dvije, znači oko 3000 ljudi nek je. A onda nas uporedi sa Sarajevom koje je igralo u 20h i koje je u prednosti u odnosu na nas po mnogooo čemu da ne nabrajamo sad. Opet kod njih tek 7000.
Jbg uporedi nas s nekim ko ima slično stanje kao mi i vidjećeš da smo dobri po posjeti, kao i prošle sezone 4. posjeta lige.
Jbg mozda sto je bio petak pa rade, haj ko ce znat, to sam zaboravio. Volio bih da ima neko od forumasa mozda Mramor ili neko drugi, da nam jos tacnije kaze. Ako je oko 3 milje onda nije ni lose, slazem se Coraco. Samo da ljudi pocnu dolaziti u vecem broju molim Boga majke mi

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 avg 2015, 14:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Fukare vise ne postoje..treba biti realan...postoje momci koji gledaju domace tekme na zapadu, koji su naucili pratiti Slobodu pa odu i na gostovanja i to stvori zabludu pa cini se da ima fin broj Fukara u gostima...naravno svi smo mi Fukare, i svi mi sebe dozivljavamo kao Fukare ali ovdje pricam o organizovanom navijanju kojeg vise nazalost nema..a fali i igracima posebno u ovakvim tekmama kao protiv Borca kad im treba vjetar u ledja

a sto se tice navijaca, imaju sve sto trebaju da imaju...oni koji bi htjeli vise i smatraju da im se ne daje dovoljno su oni koji ganjaju licnu korist
Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 avg 2015, 14:53

Coraco je napisao/la:
Jbg mozda sto je bio petak pa rade, haj ko ce znat, to sam zaboravio. Volio bih da ima neko od forumasa mozda Mramor ili neko drugi, da nam jos tacnije kaze. Ako je oko 3 milje onda nije ni lose, slazem se Coraco. Samo da ljudi pocnu dolaziti u vecem broju molim Boga majke mi
Kako sam ja vidio, oko 2800-3000 navijača na utakmici, umanjen je ovaj broj fino.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 avg 2015, 14:56

Skver je napisao/la: Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".
Fazon je sto je vecina tih ljudi sa zapada bar jedan period svog "navijanja" pratila utakmice prvo sa stajanja, pa onda i sa Zapada sa Fukarama, a onda i sa Sjevera.
Mozda nisu clanskom kartom bili clanovi navijacke skupine Fukare, al vecina nekad navijali sa Fukarama, tako da ni sekunde nisi upravu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 15:02

Bio sam ja dok smo bili u Federalnoj sa Fukarama svaku i navijao.. Sada i ne pomisljam da idem tamo, oni niti ne zele da navijaju sada

Da ne uvrijedim nikoga ali komentari sa zapada su da su fukare komemorativni orkestar i opelo

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 18 avg 2015, 15:06

Pa ko onda napuni sjever protiv Jedinstva i Igmana kad se ulazilo u ligu, "fukare" koje su bile samo na te dvije utakmice pa su poslije nestale.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 avg 2015, 15:07

klasik je napisao/la:
Skver je napisao/la: Vecina raje koja sjedi i koja je sjedila na zapadu nikada nije bila clan navijacke skupine "Fukare".
Fazon je sto je vecina tih ljudi sa zapada bar jedan period svog "navijanja" pratila utakmice prvo sa stajanja, pa onda i sa Zapada sa Fukarama, a onda i sa Sjevera.
Mozda nisu clanskom kartom bili clanovi navijacke skupine Fukare, al vecina nekad navijali sa Fukarama, tako da ni sekunde nisi upravu.
Akcenat je ovdje na rijec "vecina"......malo bolje poznajem ko je sjedio i ko sjedi na zapadu od tebe....cak i po mjestima gdje sjede.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.