FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Ибро Дирка Наш
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
" % $ се ? осврен на ", ' - $ ' $, јер ово " је / " ове $, стварно % % " $, ", " " &, по " ", % % се " ? " $ & " " "....
Све у ', % $ " трофеј ове $, ? % је ту је, " $ сезона....
$ ' ?, $ - с ' ?......
- slavko njegus
- Kontakt:
Slazem se ali.... ipak ...
O utakmici. Vidi se da Zeljo odskace od svih klubova iz PL po snazi, taktici i strpljivvosti. Istina. ovo jesu dva najbolja kluba u BiH ali razlika je ocigledna. Borac je bio bolji samo prvih 10 minuta i 4 minute nastavka... OStatak tekme je prosao u drzanju lopte kod igraca Zelje i stvaranja polusansi i prodora sa krila i ubacivanja na Popovica. Sve u svemu... dobar rezultat za Zelju, Borac je Viscinim golom izgubio sve sanse jer ce u Sarajevu biti noc za pamcenje... mada i da je ostalo 1:0 to ne bi bilo dovoljno.
O utakmici. Vidi se da Zeljo odskace od svih klubova iz PL po snazi, taktici i strpljivvosti. Istina. ovo jesu dva najbolja kluba u BiH ali razlika je ocigledna. Borac je bio bolji samo prvih 10 minuta i 4 minute nastavka... OStatak tekme je prosao u drzanju lopte kod igraca Zelje i stvaranja polusansi i prodora sa krila i ubacivanja na Popovica. Sve u svemu... dobar rezultat za Zelju, Borac je Viscinim golom izgubio sve sanse jer ce u Sarajevu biti noc za pamcenje... mada i da je ostalo 1:0 to ne bi bilo dovoljno.
Sta napisati a ostati normalan poslije svega.
Veceras se potvrdilo ono sto mi vec odavno svi znamo, Marica **** motkom otjerati u pi.ku materinu iz koje je i dosao, pa neka tamo siri bata djorinu **** skolu fudbala. Nasi je.eni fenseri nemaju snage da trce je.enih 90minuta. Ono sto sam veceras vdidio mogu samo da napisem SRAMOTA, osim prvih 20minuta, sve ostalo je bilo branjenje. Zeljo je zasluzeno izvukao nerjeseno. Imaju veliku prednost ne igracku vec trenersku.
Moram da se osvrnem na jos dva posta, prvi je vezan za sudiju, neki mangup je napisao da je navlacio Borcu. Druze imas li ti oci ili si toliko bezobrazan i zaslijepljen mrznjom da nevidis neke ocite stvari. Sudija je svriao kao da se igra u po sarajeva. Ni jedan zuti nije dao igracima zelje. Toliko o tome, volio bi samo da vidim sta bi rekli da je sudio sudija iz bijeljine ili trebinja. Bas bi bilo zanimljivih komentara.
I drugi post, kako onog baju sto je napisao da je Boze pravde cetnicka pjesma nije sramota. Druze nije sramota ne znamti ali biti glup i toga se ne stiditi jeste.
Jos samo jedna stvar jer bas nemam snage vise da pisem. Ko kaze da je cupo pojacanje odmah kod ocnog, istina je da momak trci kao navijen, ali to je sve ni jedan duel nikad ne dobije nema asistencija, nema golova nema nista sem trcanja.
MARICU MOLIM TE BUDI COVJEK I IDI SAM NEMOJ DA NAS MUCIS VISE.
edit: i dobro je slager rekao da netreba ici na tekmu jer ce biti pun ku.ac fensera koji ne navijaju. nisam vidio ni jedan pritisak na sudiju SRAMOTA
Veceras se potvrdilo ono sto mi vec odavno svi znamo, Marica **** motkom otjerati u pi.ku materinu iz koje je i dosao, pa neka tamo siri bata djorinu **** skolu fudbala. Nasi je.eni fenseri nemaju snage da trce je.enih 90minuta. Ono sto sam veceras vdidio mogu samo da napisem SRAMOTA, osim prvih 20minuta, sve ostalo je bilo branjenje. Zeljo je zasluzeno izvukao nerjeseno. Imaju veliku prednost ne igracku vec trenersku.
Moram da se osvrnem na jos dva posta, prvi je vezan za sudiju, neki mangup je napisao da je navlacio Borcu. Druze imas li ti oci ili si toliko bezobrazan i zaslijepljen mrznjom da nevidis neke ocite stvari. Sudija je svriao kao da se igra u po sarajeva. Ni jedan zuti nije dao igracima zelje. Toliko o tome, volio bi samo da vidim sta bi rekli da je sudio sudija iz bijeljine ili trebinja. Bas bi bilo zanimljivih komentara.
I drugi post, kako onog baju sto je napisao da je Boze pravde cetnicka pjesma nije sramota. Druze nije sramota ne znamti ali biti glup i toga se ne stiditi jeste.
Jos samo jedna stvar jer bas nemam snage vise da pisem. Ko kaze da je cupo pojacanje odmah kod ocnog, istina je da momak trci kao navijen, ali to je sve ni jedan duel nikad ne dobije nema asistencija, nema golova nema nista sem trcanja.
MARICU MOLIM TE BUDI COVJEK I IDI SAM NEMOJ DA NAS MUCIS VISE.
edit: i dobro je slager rekao da netreba ici na tekmu jer ce biti pun ku.ac fensera koji ne navijaju. nisam vidio ni jedan pritisak na sudiju SRAMOTA
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 05 maj 2010, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pogledaj utakmicu na TV i pogledaj startove igrača broj 22 Žarića. O faulovima u napadu, smiješnim faulovima za Borac da ne pričam. To štp ste vi navikli da vam sviraju penale u 94 je neki drugi par rukavasubzero81 je napisao/la:

PS ponavlja, nemoj da se iznenadiš kada doživite debakl u Europi i utakmicu završite sa 8 igrača, na poluvremenu

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mozemo se ja i ti ubjedjivati do sutra, za zaru je istina, ali ja sam ipak bio na tekmi a ti nisi. sigurno sam vidio bolje od tebe
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ja ti kažem da je čovjek trebao da leti u prvom a imao je momenata u drugom. Jel to normalno suđenje ? Kkao bi se onda završilo na kraju ? Pa sudija nam je svirao jedno 7-8 faulova u NAPADU. Halo, nije košarkasubzero81 je napisao/la:Mozemo se ja i ti ubjedjivati do sutra, za zaru je istina, ali ja sam ipak bio na tekmi a ti nisi. sigurno sam vidio bolje od tebe

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Ибро Дирка Наш
- Kontakt:
& " ? ", " ? на терен " ' $ се ¥ " & ? " $ ' & $ $ госте, ", ", $ " ? &.....
" % $ се ? осврен на ", ' - $ ' $, јер ово " је / " ове $, стварно % % " $, ", " " &, по " ", % % се " ? " $ & " " "....
$ ' ?, $ - с ' ?......
-
- Kontakt:
NISI VIDIO USPOREN SNIMAKsubzero81 je napisao/la:Mozemo se ja i ti ubjedjivati do sutra, za zaru je istina, ali ja sam ipak bio na tekmi a ti nisi. sigurno sam vidio bolje od tebe
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama
a vidis nama je svaki kontranapad prekido zbog izmisljenih faula.
BORAC 100% veceras nije imao domacinsko sudjenje, a to ne umanjuje zeljin rezultat
BORAC 100% veceras nije imao domacinsko sudjenje, a to ne umanjuje zeljin rezultat
- slavko njegus
- Kontakt:
De ba... prema ovome sto vas dvojica pisete sudija je bio OK... Nije bilo ni previse grubo samo je bilo onako... u zaru borbe i to mi je drago, a i ne bi valjalo da je nekom dao crveni karton ... Mislim da ce i u Sarajevu biti dobra tekma, a za navijanje ne brinem... Lesinari bujrum... dodjite da vidite sta je navijanje...
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 05 maj 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Žarić je trebao dobiti drugi žuti još u prvom poluvremenu
100% mu je sudija progledao u 2-3 navrata.
Pa vidjeli smo svi to fino na TV-u...necemo se praviti naivni sad jbg.
Suđenje nije loše (kakvih ima kod nas) ali opet se ofirno pomagalo domacinu u par navrata

Pa vidjeli smo svi to fino na TV-u...necemo se praviti naivni sad jbg.
Suđenje nije loše (kakvih ima kod nas) ali opet se ofirno pomagalo domacinu u par navrata

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Evo vako kad sam se smirio i procitao neke postove od prije izvinuo bih se svim postenim ljudima i koji su posteno navijali bez zvizdanja himne i toga, nisam ni bio upravu sto sam diskutovo o tome na ovom forumu jer taj forum nije za to. Sto se tice utakmice mislim da je Zelji kup u dzepu, ali vidjet cemo ima li Borac snage za neki cudesan preokret u ovoj nasoj zemlji, mada tesko ako je gledati ostale utakmice, a i ako ga napravi nema sanse da ga svi nece nazvati prodanom utakmicom
.

--Pametnij popusta--
Kad tako dobro vidite sta je bilo sa bucanovim startom na stupara. jeli to bio zuti ili ne...
Mogao je sudija svijetla obraza taj start sankcionisati sa žutim, ali covjece vi ste tukli citavu **** utakmicusubzero81 je napisao/la:Kad tako dobro vidite sta je bilo sa bucanovim startom na stupara. jeli to bio zuti ili ne...

Udarali gdje stigli i uklizavali kad god ste to mogli...pa budi bar malo realan.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nikad_izvini
- Kontakt:
subzero81 je napisao/la:a vidis nama je svaki kontranapad prekido zbog izmisljenih faula.

E **** sad. Ovdje je neko baš lud

Nema ovo efekta. Baš me zanima šta za tebe znači domaćinsko suđenje. Sudija sa toljagom koji bije gostujuće igrače i svira dva penala ? Jel to

Bila su naša dva starta za žute, Kerla i Bučan čini mi se. Da je normalno sudio, kako će biti u Europi, Borac bi ostao bez igrača tamo negdje u 20-toj minuti.
Upamti šta sam ti rekao kako ćete se provesti u Europi

Evo registrujem se na ovaj forum samo radi par rjeci oko ove utakmice...
Moram reci da je sudija Jakupovic Edin bio na strani Zeljeznicara i da je sudio mnogo nepostojecih faulova,te je "presutao" nekoliko zutih ili crvenih kartona.
Borac je napadao imao par vrlo ljepih prilika te je vrlo lako mogao da dodje do vodstva od 2-0(ili 2-1)... Necu reci da je zeljeznicar slabo igrao , jer nije ... Ali kao sto ste vidjeli zeljeznicar je u drugom polovremenu krenuo veoma ofanzivno te su u nekoliko naleta imali zanimljive akcije. Ne kazem da je rezultat bio los ali da nije bilo onakvih odluka sudije rezultat bi vrlo vjerovatno bio 2-1 ili vise.
Zanimljive su mi bile i zamjene Zeljeznicara ... Srdjan i Goran !
I za kraj nesto zanimljivo za vas
http://img2.pict.com/32/e1/ad/3465607/0 ... 101385.jpg

Imate reprizu utakmice na RTRSu pogledajte.
Moram reci da je sudija Jakupovic Edin bio na strani Zeljeznicara i da je sudio mnogo nepostojecih faulova,te je "presutao" nekoliko zutih ili crvenih kartona.
Borac je napadao imao par vrlo ljepih prilika te je vrlo lako mogao da dodje do vodstva od 2-0(ili 2-1)... Necu reci da je zeljeznicar slabo igrao , jer nije ... Ali kao sto ste vidjeli zeljeznicar je u drugom polovremenu krenuo veoma ofanzivno te su u nekoliko naleta imali zanimljive akcije. Ne kazem da je rezultat bio los ali da nije bilo onakvih odluka sudije rezultat bi vrlo vjerovatno bio 2-1 ili vise.
Zanimljive su mi bile i zamjene Zeljeznicara ... Srdjan i Goran !

I za kraj nesto zanimljivo za vas

http://img2.pict.com/32/e1/ad/3465607/0 ... 101385.jpg
Imate reprizu utakmice na RTRSu pogledajte.
Zadnja izmjena: Srdjan_BL, dana/u 05 maj 2010, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
aj ljudi nemoj te puno sr.ti sudija nije svirao ni na ciju stranu negocovjek jednostavno nezna suditi,dovoljno je samo da padnes i on svira faul
" " " ' пуно ? $ /. " " % ", ова "¥" &, " / " &. / не ' " у ", нега ' $ & га је " на ту ", & га " на страну пуно је ". " $ " & у &, $ се $ је % праву $ ?.
? " ? " / за ?, а ' % " о $ суђењу ' & $ " % $. " ' свој & $ ¥ у & $ " ?.
" " " " / на $ ", ? остаје % $ се $ тај %, $ % - $ & ?, ја се $ & $ ", па & " $ % $ ".
? " ? " / за ?, а ' % " о $ суђењу ' & $ " % $. " ' свој & $ ¥ у & $ " ?.
" " " " / на $ ", ? остаје % $ се $ тај %, $ % - $ & ?, ја се $ & $ ", па & " $ % $ ".
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 05 maj 2010, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Posto navijaci Zelje uglavnom bitisu na nasoj temi
, ovdje cu im cestitati gotovo sigurno osvojen Kup. Cestitam!
O utakmici cu detaljnije sutra, ali cu sad nabaciti nekoliko kratkih crtica.
Prvo o gostima.
Zeljo je fizicki daleko jaca ekipa i to se vidjelo odmah. Mada, to smo znali i ranije.
Nema tu previse tehnicki potkovanih igraca, osim jednog koji debelo odskace od ove lige. A to je Bekric(10). Momak drzi kompletnu Zeljinu sredinu. Jos kad se na to nadoveze nas katastrofalni vezni red desi ovo sto se desilo.
Jeste da nam je Zeljo zabio iz maltene jedinog suta na gol, ali mora se reci da su jaci u pokrivanju terena. Tog pokrivanja kod nas nema ovog proljeca i zato ne mogu prezaliti odlazak Vranjesa.
A sad o nama.
Vezni red nam je nikad gori. Ovo sam napisao, doduse u nesto blazem obliku, i nakon utakmice sa Laktasima. Dobro, tada sam psovao kao kocijas, ali mislim da je shvaceno ono sto sam napisao. Istu pricu o nekvalitetu sam ponavljao vise puta. NEMAMO KVALITET U VEZNOM REDU! Velika vecina navijaca Borca je tvrdila suprotno i smatrala da je to sve zbog Maricevih ludorija. Ima i toga, ali glavnica problema je u lose odradjenom prelaznom roku. Za Evropu je potrebna zamjena kompletnog (bez)veznog reda!
Cestitke normalnim navijacima Zelje jos jednom.

O utakmici cu detaljnije sutra, ali cu sad nabaciti nekoliko kratkih crtica.
Prvo o gostima.
Zeljo je fizicki daleko jaca ekipa i to se vidjelo odmah. Mada, to smo znali i ranije.
Nema tu previse tehnicki potkovanih igraca, osim jednog koji debelo odskace od ove lige. A to je Bekric(10). Momak drzi kompletnu Zeljinu sredinu. Jos kad se na to nadoveze nas katastrofalni vezni red desi ovo sto se desilo.

Jeste da nam je Zeljo zabio iz maltene jedinog suta na gol, ali mora se reci da su jaci u pokrivanju terena. Tog pokrivanja kod nas nema ovog proljeca i zato ne mogu prezaliti odlazak Vranjesa.
A sad o nama.
Vezni red nam je nikad gori. Ovo sam napisao, doduse u nesto blazem obliku, i nakon utakmice sa Laktasima. Dobro, tada sam psovao kao kocijas, ali mislim da je shvaceno ono sto sam napisao. Istu pricu o nekvalitetu sam ponavljao vise puta. NEMAMO KVALITET U VEZNOM REDU! Velika vecina navijaca Borca je tvrdila suprotno i smatrala da je to sve zbog Maricevih ludorija. Ima i toga, ali glavnica problema je u lose odradjenom prelaznom roku. Za Evropu je potrebna zamjena kompletnog (bez)veznog reda!
Cestitke normalnim navijacima Zelje jos jednom.
HAJ FAJV
Realno Željo je bolja momčad i nasa je dupla kruna, vi takoder mozete daleko u Evropi stici samo jos malo trebate neke stvari posloziti, za pocetak trener vam prica bajke pa bi red bio od njega da krenete, gledao sam tekmu dobru ste atmosferu napravili, onaj stadion ima buducnost, nadam se da će i Reprezentacija zaigrati na njemu bilo bi to doista veliki napredak za sve nas...
pozZz Lešinari 

mB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.