Toliko o teorijama zavjere

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haha upravu si za toTheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ?
suntu jeu je napisao/la:Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici
Za ŽeljA?TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ?
Đe ga nađe, majstore...1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Beslija, Beslija.. Edin Visca, evo.. GOL !!! 1:1 zasluzili smo ovaj pogodak
I sta sad??????? Hocemo citavo vece kukat???? Daj vise..j.bem ti taj balkanski mentalitet..gledajmo samo nas, kada se igra dobro ne može nam niko ništa. Okanite se te priče o sudijama, domaćinima i sl.dizda22 je napisao/la: a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto je znacilo da je bilo pravde i dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
Popović primi loptu sa igračem Borca na leđima jedno 5 puta tako i uvijek faul za Borac... Popović je najviše umorio odbranu borca...Alipasino je napisao/la:Trcanja puno,znanja malo.Zar mi nemamo boljg spica od Popovica.Podsjeca me na Bolica pred kraj karijere.Treba ubacivat Rovcanina,mlad,brz,kondiciono jaci od Popovica.Beslija koda ima tormo u guzici.Za evrope nama fali 4-5 igraca da bi mogli uopste parirat nekom jacem klubu.Mozda je ovo za BiH dovoljno ali za evropske tekme tanko.
tanzla je napisao/la:Za ŽeljA?TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ?![]()
Slažem se da je suđenje bilo domaćinsko, ali nije toliko utjecalo na igru, osim što je onaj Žorić, ili Žarićtrebao dobiti drugi žuti/crveni u 22.minuti, a to bi BITNO uticalo na tok utakmice. Oni bi parkirali bus pred gol, a mi bi puno prije poentirali, VIŠE puta
Bilo je tu još par faulova, sviranih, nesviranih, ali toga će biti uvijek, tako da me to ne brine previše, tj ne zamaram se.
Što se tiče naših igrača, spomenuću samo one koji su bili maestralni: IBRAHIM ŠEHIĆ, ustanite kad spomenete ovo ime, dabogda crkoko god mu šta opsuje ikad više, Bekrić već standardno dobar, Bešlija bi opet mogao u repku kako igra.. Ostali odlični, i ima par vrlodobrih
popovic veceras nije briljirao..ali je svakako za pohvalu kako je covjek stabilan na nogama i kako se gradi..i ne mozemo ocekivati od njega da uzme loptu i protrci kao gliser jer covjek je gromazan i nema tu pokretljivost..ali svakako je veceras bilo ocito koliko je napravljeno prekrsaja na njemu i koliko lazar primi lopti al nema ih kome gurnuti..lazar je dobar samo mu treba jedan igrac s njim u napadu kojem ce moci gurnuti loptu..po meni lazar veceras zadovoljio s obzirom da je igrao sam u napadu..Alipasino je napisao/la:Trcanja puno,znanja malo.Zar mi nemamo boljg spica od Popovica.Podsjeca me na Bolica pred kraj karijere.Treba ubacivat Rovcanina,mlad,brz,kondiciono jaci od Popovica.Beslija koda ima tormo u guzici.Za evrope nama fali 4-5 igraca da bi mogli uopste parirat nekom jacem klubu.Mozda je ovo za BiH dovoljno ali za evropske tekme tanko.
Tad je seljak uletio Svraki. To sam zaboraviodizda22 je napisao/la: a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto bi znacilo da je bilo pravde i da je dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
To je druže odlika samo najveće gospode i kozmopolita. Inače ja uopšte nisam čuo neke povike "ubij, zakolji", psovanje majki i slično. Valjda sam oguglao na to, pa i ne registrujem.Hamo je napisao/la:Kakva je to taktika Osima pa hvali publiku koja ispoljava nacionalizam na svakom koraku?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi, strucnjak9 i 50 gostiju.