FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 05 maj 2010, 22:40

Nego, **** Nijaz B neki lik. Šta bi tek bilo da nam nije našetlio sudiju. Onaj kloc što je sudio, po njanjavoj priči, je NAŠ SUDIJA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toliko o teorijama zavjere :roll: :lol: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Volim_Plavo
Kontakt:

Post Postao/la Volim_Plavo » 05 maj 2010, 22:41

TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ? ;)
Haha upravu si za to :D :D :D
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 maj 2010, 22:42

Ne mogu da vjerujem da onaj nije dobio drugi zuti, oko 60 minute, nakon onog starta na bucanu.

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 05 maj 2010, 22:43

suntu jeu je napisao/la:
1921 je napisao/la:Gledajte Culuma na Grbavici u drugoj utakmici 8-)
Ćulum k'o da je prodao utakmicu,eto tako je igrao.

apsulutno se slazem .. imam isto misljenje :shock:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 maj 2010, 22:43

Dobro je ba više s tim spominjanjem sudije, nije idealan, ali nije ni toliko katastrofalan (ko iole prati našu ligu zna na sta mislim) Hocemo sada biti placip.cke?? Jbt, imamo odlican rezultat, ekipa rutniski odradila posao, sada se pripremit za Olimpik i Njanje, a tek poslije toga razmisljat o revansu. Nije jos gotovo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 22:45

TheManiacs je napisao/la:Nego cudno mi od kako je zeljo u vrhu,od jednom more navijaca koji navijaju za Zelja ? ;)
Za ŽeljA? :(

Slažem se da je suđenje bilo domaćinsko, ali nije toliko utjecalo na igru, osim što je onaj Žorić, ili Žarić :?: trebao dobiti drugi žuti/crveni u 22.minuti, a to bi BITNO uticalo na tok utakmice. Oni bi parkirali bus pred gol, a mi bi puno prije poentirali, VIŠE puta :twisted: Bilo je tu još par faulova, sviranih, nesviranih, ali toga će biti uvijek, tako da me to ne brine previše, tj ne zamaram se.

Što se tiče naših igrača, spomenuću samo one koji su bili maestralni: IBRAHIM ŠEHIĆ, ustanite kad spomenete ovo ime, dabogda crko 8-) ko god mu šta opsuje ikad više, Bekrić već standardno dobar, Bešlija bi opet mogao u repku kako igra.. Ostali odlični, i ima par vrlodobrih ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 22:47

1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Beslija, Beslija.. Edin Visca, evo.. GOL !!! 1:1 zasluzili smo ovaj pogodak :mrgreen:
Đe ga nađe, majstore... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 maj 2010, 22:49

Ali lik vuče Bučana za dres i lopta ipak prolazi i onda mu ulijeće sa dvije noge i onesposobljava ga. Sudija svira faul u napadu :shock:
Pomoćni su bili još gori. Nakon dva nepostojeća ofsajda svirana Borcu, pomislim da šilje za nas, a onda ide jedan neviđen na našu štetu, gdje vidiš da oni jednostavno ne umiju.
Bilo je svega. Ali trener Borca ni da pomisli da vadi tog Žarića koji je zaslužio 2 i po' crvena kartona. A niti ovaj igra išta opreznije. Ma neviđeno!
Sve u svemu, ipak ne mogu reći da mi je bila očita tendencija kod sudija, iako smo mi nešto oštećeniji.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 05 maj 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 05 maj 2010, 22:49

Mislim da ono sto je bilo ocigledno jeste kvalitet Zelje u odnosu na Borac i to za vise klasa,nemjerljivo u svakom pogledu i pored tendencioznog sudjenja...citam neke komentare,kao sudija svirao kao da se utakmica igrala u Sarajevu-takve bi zamolio da skinu tamne naocale i da objektivno pogledaju utakmicu jos jednom...
Ali ono sto je najvaznije jeste da mi imamo IZVANREDAN rezultat i da cemo akBgda 19 maja proslaviti prvi od dva trofeja ove sezone.

VOLIM TE ŽELJO!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 05 maj 2010, 22:50

a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto bi znacilo da je bilo pravde i da je dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
Zadnja izmjena: dizda22, dana/u 05 maj 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2010, 22:51

Trcanja puno,znanja malo.Zar mi nemamo boljg spica od Popovica.Podsjeca me na Bolica pred kraj karijere.Treba ubacivat Rovcanina,mlad,brz,kondiciono jaci od Popovica.Beslija koda ima tormo u guzici.Za evrope nama fali 4-5 igraca da bi mogli uopste parirat nekom jacem klubu.Mozda je ovo za BiH dovoljno ali za evropske tekme tanko.

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 maj 2010, 22:52

Ova utakmica je pokazala da je Zeljeznicar za klasu bolji od Borca
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 maj 2010, 22:52

dizda22 je napisao/la: a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto je znacilo da je bilo pravde i dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
I sta sad??????? Hocemo citavo vece kukat???? Daj vise..j.bem ti taj balkanski mentalitet..gledajmo samo nas, kada se igra dobro ne može nam niko ništa. Okanite se te priče o sudijama, domaćinima i sl.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 22:55

Osim zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom

Nakon susreta u kojem je Željezničar uspio remizirati sa Borcem u prvom susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine, trener sarajevskih plavih Amar Osim bio je zadovoljan, ali i nezadovoljan, onako, u svom stilu.
"Rezultat utakmice je nešto najljepše što nam se moglo desiti večeras. Ipak, to ne znači da sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Moramo mnogo bolje od ovog večeras. Mi smo čekali svoju šansu i dočekali je. Vjerovali smo da možemo postići gol i to se i obistinilo", rekao je Osim nakon susreta.

"Žao mi je ove divne publike večeras u Banja Luci, koja je zaslužila čistu desetku, što igrači na terenu nisu njima pružili ono što su možda očekivali. Ipak je ulog bio preveliki. Mi imamo veliku obavezu da Borcu pokušamo uzvratiti sjajno domaćinstvo i gostoprimstvo za ova dva dana koliko smo proveli u Banja Luci. Imam samo riječi hvale za naše domaćine i publiku", dodao je Osim.
ss.ba

Stipu fakat sudije, morali smo reć da nije bilo sve po psu, jer nama konkretno borčevi navijači traže dlaku u jajetu. Nećemo kukati, imamo sjajan rezultat. Ne treba se obazirati ni na zviždanje himni, bitno da se ona orila Banjalukom.Njima njihovo, nama naše. Evo šef kaže da je bilo sve uredu, i da ljude treba fino dočekati kad nam dođu, i to treba ispoštovati, mada su bili i prošli put super dočekani.
Višća će biti paklen igrač, zabi ko večeras ko Pjanić 8-)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 maj 2010, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 22:55

Alipasino je napisao/la:Trcanja puno,znanja malo.Zar mi nemamo boljg spica od Popovica.Podsjeca me na Bolica pred kraj karijere.Treba ubacivat Rovcanina,mlad,brz,kondiciono jaci od Popovica.Beslija koda ima tormo u guzici.Za evrope nama fali 4-5 igraca da bi mogli uopste parirat nekom jacem klubu.Mozda je ovo za BiH dovoljno ali za evropske tekme tanko.
Popović primi loptu sa igračem Borca na leđima jedno 5 puta tako i uvijek faul za Borac... Popović je najviše umorio odbranu borca...

Hajd ti primi loptu sa onim krkanom na leđima i još se okreni, pogledaj raspored igrača i dodaj, hoćeš, al kad čučneš... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 05 maj 2010, 22:56

tanzla je napisao/la:
Za ŽeljA? :(

Slažem se da je suđenje bilo domaćinsko, ali nije toliko utjecalo na igru, osim što je onaj Žorić, ili Žarić :?: trebao dobiti drugi žuti/crveni u 22.minuti, a to bi BITNO uticalo na tok utakmice. Oni bi parkirali bus pred gol, a mi bi puno prije poentirali, VIŠE puta :twisted: Bilo je tu još par faulova, sviranih, nesviranih, ali toga će biti uvijek, tako da me to ne brine previše, tj ne zamaram se.

Što se tiče naših igrača, spomenuću samo one koji su bili maestralni: IBRAHIM ŠEHIĆ, ustanite kad spomenete ovo ime, dabogda crko 8-) ko god mu šta opsuje ikad više, Bekrić već standardno dobar, Bešlija bi opet mogao u repku kako igra.. Ostali odlični, i ima par vrlodobrih ;)

Dobro ti gramaticaru ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 05 maj 2010, 22:57

Alipasino je napisao/la:Trcanja puno,znanja malo.Zar mi nemamo boljg spica od Popovica.Podsjeca me na Bolica pred kraj karijere.Treba ubacivat Rovcanina,mlad,brz,kondiciono jaci od Popovica.Beslija koda ima tormo u guzici.Za evrope nama fali 4-5 igraca da bi mogli uopste parirat nekom jacem klubu.Mozda je ovo za BiH dovoljno ali za evropske tekme tanko.
popovic veceras nije briljirao..ali je svakako za pohvalu kako je covjek stabilan na nogama i kako se gradi..i ne mozemo ocekivati od njega da uzme loptu i protrci kao gliser jer covjek je gromazan i nema tu pokretljivost..ali svakako je veceras bilo ocito koliko je napravljeno prekrsaja na njemu i koliko lazar primi lopti al nema ih kome gurnuti..lazar je dobar samo mu treba jedan igrac s njim u napadu kojem ce moci gurnuti loptu..po meni lazar veceras zadovoljio s obzirom da je igrao sam u napadu..
-PAJA Fan Club!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 maj 2010, 22:59

Kakva je to taktika Osima pa hvali publiku koja ispoljava nacionalizam na svakom koraku?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 maj 2010, 23:02

dizda22 je napisao/la: a kako niko nije vidio crveni corica to mi nije jasno! ja govorim poslije njegovog starta sa dvije noge na besliju da je to minimum za zuti karton i da ce garant covjek dobiti zuti kasnije,i dobiva kad je napravio faul nad sehicem sto bi znacilo da je bilo pravde i da je dobio zuti kad treba tad bi isao u svlacionicu,al hajd i to dobro da bi opet pred kraj prvog poluvremena srezao naseg jednog za zuti oko sesnesterca kad smo pokusali na foru izvesti slobodni,i opet je on bio u protestvovanju glavni i opet nista! to je samo za prvo poluvrijeme!! pa vi vidite koliko je posteno sudjenje!!
Tad je seljak uletio Svraki. To sam zaboravio :roll: U prvom poluvremenu
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 maj 2010, 23:04

Hamo je napisao/la:Kakva je to taktika Osima pa hvali publiku koja ispoljava nacionalizam na svakom koraku?
To je druže odlika samo najveće gospode i kozmopolita. Inače ja uopšte nisam čuo neke povike "ubij, zakolji", psovanje majki i slično. Valjda sam oguglao na to, pa i ne registrujem.

Sad bih potpisao da nas drug Osim vodi "bez ograničenja trajanja mandata" 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 47 gostiju.