Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ovaj Pandza je strasan lik.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Konstantno smaras.Eld0rado je napisao/la:joj pa jel moguce kod nas svaka druga rijec
pomozite nam
dajte nam
donirajte nam
xD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
TAKO JE LAVINEEE, DAJ I CECU MAMU MU **** HAHAHAh
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ma podigli previsoko pehar i lupio od semaforSGD53 je napisao/la:Šta ono opali Pandžu po glavi xD

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pandža zalego ko da je 93-aHeller je napisao/la:Ma podigli previsoko pehar i lupio od semaforSGD53 je napisao/la:Šta ono opali Pandžu po glavi xD![]()
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Znas kako, izdignes se iznad svega na trenutak zahvaljujuci ovim momcima i mislis da napokon stvari dolaze na svoje mjesto i onda ti jedan Baho privatizuje prijenos, napravi cirkus od doceka i vrati te u realnost. Ne moze meni niko ovaj uspjeh pokvariti, samo ja znam koliko pratim svakog od ovih momaka i koliko sam sada sretan i ponosan ali da me uzasno iznerviralo - jeste. Barem se u ovoj situaciji to moralo bolje organizovati i dostojanstveno docekati ove momke.JoseMourinho je napisao/la:Al bas, yebem vas negativne ccccTracy3McGrady je napisao/la:Pa kako samo tražite negativ ljudi moji??? Pa niko one suze Pandzine da prokomentarise, ili Sanijevu nervozu pa onda se okurazio i kao znao sam da ću je zabiti. Pišite o tome yebo vas Baho.
Bravoo momci bravo rajaaa kakav docekkk
Jos pred njima sa sigurnoscu tvrdi da ce biti svjetski prvaci, i da ce Musa biti bolji od jednog Tonija Kukoca. Svaki od igraca ce ako im ikad, ne daj Boze, dodje los trenutak u utakmici, karijeri, napretku, pomisliti na ocekivanja, i ljestvice koje im mi upravo zadajemo. Momcima to trenutno godi ali kasnije nece jer s tolikim pritiskom se nije lako nositi a pogotovo ne 17godisnjacima.
Uzasno sam iznerviran i izvinjavam se negativizmu ali iritira covjeka ovaj nas usrani mentalitet.
Sad se okrenut vjecnoj vatri, i vrhuncu noci gdje ce siguran sam sve biti u velikom stilu!

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 17 avg 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav je Pandza gospodin. Iako je u velikoj mjeri zasluzan za ovaj rezultat, sve je prebacio na momke i svoje pomocnike. Musa sigurno jeste zasluzio poaziv u A reprezentaciju, ali je decko preumoran. Vjerovatno ce raditi smanjenim intenzitetom na pripremama, a sumnjam da ce ici na Eurobasket.
Gledam u ovom prilogu na tv-u Sikirasove roditelje i majka fino kaze:"On nije Srbijanac. On je rodjen u Sarajevu. On je Srbin iz Bosne." Tek sada se vidi kako je momak odgojen i zasto je izabrao nas ispred Srbije. Svaka cast!
Gledam u ovom prilogu na tv-u Sikirasove roditelje i majka fino kaze:"On nije Srbijanac. On je rodjen u Sarajevu. On je Srbin iz Bosne." Tek sada se vidi kako je momak odgojen i zasto je izabrao nas ispred Srbije. Svaka cast!
Kakva atmosfera hahaha, nestvarno fakat

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Gabon
- Kontakt:
"Upravo je pehar udario u konstrukciju znaka. No, čitav je. Dakle, još smo zvanični evropski prvaci".
Evo ga. I Saša Matić feat. Ministarke.

Evo ga. I Saša Matić feat. Ministarke.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Docekuju kadetske kosarkaske reprezentativce a pjesma: " Dijamantu, Majstore DZeko mi buducnost vidimo u tebi, hrabra ste srca dio price Cirine..." haahahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 17 avg 2015, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
ko djeca se ponasaju 

Vlado legenda
Zamisli da seniori ovako uzmu (ne mislim sad
), mjesec dana bi kružio bus.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Zamisli da seniori ovako uzmu (ne mislim sad ), mjesec dana bi kružio bus.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Joj sta kaze Sani ma nisu pjesme za javnost hahahaha. Ministarke se pjevaju!!
hahahaha legendi!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Chwilaaaa 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Pa sto ne kazete da ima i na bht, ja pratim na faceu, pustaju nekakvu muziku Koloniju, Merlina...
hahahaahah
ofsajd druze gledaj od sinoc
ofsajd druze gledaj od sinoc

Jarane ti si propustio atentant na Vladu Majera i Pandžu, isto ko da nisi ni gledo...EmirTM87 je napisao/la:Pa sto ne kazete da ima i na bht, ja pratim na faceu, pustaju nekakvu muziku Koloniju, Merlina...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.