FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
odlične vijesti, pogotovo se nadam da je istina za Kostića
- Beduin
- Kontakt:
Sve je to rekla-kazala, po pitanju Kostica. Sve dok se ne sredi to, ja ne vjerujem.
Idemo u Bijeljinu, ima dosta zainteresovane raje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nadam se da s Radnikom igramo u subotu jer ovi znaju često igrati nedjeljom (možda čak i sve svoje utakmice). Puno mi je čekati do nedjelje, a i dugo nisam ovako s nestrpljenjem iscekivao Slobodine tekme
.
Btw ona priča kako nam oni ne gode kao protivnik mi je u najmanju ruku glupa. Iz kojeg razloga nam ne gode? Dajte historiju međusobnih duela da vidimo pa da povučemo paralelu. Onoj ekipi iz prvog dijela prošle sezone kada su nas dobili tamo 2:0 ne godi ni Sloga iz Simin Hana tako da ta priča ne pije vodu. Ono u drugoj polusezoni na Tušnju je mogao biti naš loš dan, splet okolnosti itd. Možda nam i ne gode ko zna, al' na osnovu dvije tekme izvući zaključak, sa totalno drugim rosterom kod obje ekipe... Pa nemojte molim Vas! Glupa priča. Po toj logici nam ne odgovora automatski ni Borac koji nam je otkinuo bod, ili npr. mi nećemo odgovarati Radniku ako ih pobijedimo za vikend jer eto niko nikada u duelima ovih ekipa nije odnjeo sva tri boda sa strane.
Polako sa zaključcima, ja vjerujem da nećemo izgubiti gore jer imamo odličnu ekipu!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Btw ona priča kako nam oni ne gode kao protivnik mi je u najmanju ruku glupa. Iz kojeg razloga nam ne gode? Dajte historiju međusobnih duela da vidimo pa da povučemo paralelu. Onoj ekipi iz prvog dijela prošle sezone kada su nas dobili tamo 2:0 ne godi ni Sloga iz Simin Hana tako da ta priča ne pije vodu. Ono u drugoj polusezoni na Tušnju je mogao biti naš loš dan, splet okolnosti itd. Možda nam i ne gode ko zna, al' na osnovu dvije tekme izvući zaključak, sa totalno drugim rosterom kod obje ekipe... Pa nemojte molim Vas! Glupa priča. Po toj logici nam ne odgovora automatski ni Borac koji nam je otkinuo bod, ili npr. mi nećemo odgovarati Radniku ako ih pobijedimo za vikend jer eto niko nikada u duelima ovih ekipa nije odnjeo sva tri boda sa strane.
Polako sa zaključcima, ja vjerujem da nećemo izgubiti gore jer imamo odličnu ekipu!

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

btw Vugdalic trazi nacine da se wc rekonstruise vjerovatno preko Uefe.Beduin je napisao/la:Sve je to rekla-kazala, po pitanju Kostica. Sve dok se ne sredi to, ja ne vjerujem.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pišat ćemo po evropskim standardima
.

- Beduin
- Kontakt:
Mi jednom nerijeseno u gostima, oni prosli put na Tusnju, ostalo pobjede domacina, ako nisam sta profulo.
075 ❤
075 ❤
Sloboda - Radnik 3-0
Radnik - Sloboda 0-0
Sloboda - Radnik 3-1
Radnik - Sloboda 2-0
Radnik - Sloboda 2-0
Sloboda - Radnik 0-0
Radnik - Sloboda 0-0
Sloboda - Radnik 3-1
Radnik - Sloboda 2-0
Radnik - Sloboda 2-0
Sloboda - Radnik 0-0
- TzBulevar87
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Godi nama svako kada nemamo krs ekipu, kratko i jasno. Kada smo jaki vecini mozemo uzeti 4 ili 6 
Na proljece na Tusnju smo imali inicijativu terensku ali je bila kisa, slaba posjeta, hladno, los teren, a Krpic seprtljavo igrao..

Na proljece na Tusnju smo imali inicijativu terensku ali je bila kisa, slaba posjeta, hladno, los teren, a Krpic seprtljavo igrao..
je l' te sramotatuzlak1987 je napisao/la: Krpic seprtljavo igrao..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjecam se dobro te utakmice, mislim da su na nju svi dosli na sjever i to sami. Forever alone utakmica hahah
ja kad pisam imam osjecaj da me tetka iz batve gledaZodiac je napisao/la:Pišat ćemo po evropskim standardima.
Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Hoces da kazes kako ne valja Batva, hudnice?Heller je napisao/la:ja kad pisam imam osjecaj da me tetka iz batve gledaZodiac je napisao/la:Pišat ćemo po evropskim standardima.

075 ❤
075 ❤
Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Koje rjesenje, mozes i na pp ako neces javno?sloboda72 je napisao/la:Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gotovo, ostaju tehnički detalji.Kostić mi lično potvrdio.Predsjednika uhvatila huja i rješenje se našlo. Nije još sve za javnost.Beduin je napisao/la:Koje rjesenje, mozes i na pp ako neces javno?sloboda72 je napisao/la:Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.
Ja volim FK Tuzla City
Skahic bi trebao biti dostupan vec ovo kolo kako sam ja cuo. Zalbeni rok valjda istice u cetvrtak.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.