Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Bio sam na utakmici, dao dugi pas visok tezak za primit ovaj momak ga primio ekstra sa prsima i moro je jos driblat sa strane igraca da bi postigo go..nigdje veze asistencija. Odigro je nula bodova u ovakvoj mrtvoj ligi on je neprimjetan. Nepotreban repki kratko i jasno !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Njegova uloga u nasoj repki nije da se primjecuje nego da trci i da zatvara prostor na sredini terena. Kreativaca imamo dovoljno....bhfanatic14 je napisao/la:Bio sam na utakmici, dao dugi pas visok tezak za primit ovaj momak ga primio ekstra sa prsima i moro je jos driblat sa strane igraca da bi postigo go..nigdje veze asistencija. Odigro je nula bodova u ovakvoj mrtvoj ligi on je neprimjetan. Nepotreban repki kratko i jasno !
Protiv Austrije je to bio njegov zadatak. Bjezao je od lopte a i od protivnickih igraca. Katastrofalno odigrao, napravio dva faula na pocetku utakmice i onda krenuo u akciju sakrivanja. Nema sta traziti u repci.Honorar je napisao/la:Njegova uloga u nasoj repki nije da se primjecuje nego da trci i da zatvara prostor na sredini terena. Kreativaca imamo dovoljno....bhfanatic14 je napisao/la:Bio sam na utakmici, dao dugi pas visok tezak za primit ovaj momak ga primio ekstra sa prsima i moro je jos driblat sa strane igraca da bi postigo go..nigdje veze asistencija. Odigro je nula bodova u ovakvoj mrtvoj ligi on je neprimjetan. Nepotreban repki kratko i jasno !
- Gabon
- Kontakt:
Svi ovi sto ga pokusavaju pohvaliti nece ovo da napisu...soko je napisao/la:Protiv Austrije je to bio njegov zadatak. Bjezao je od lopte a i od protivnickih igraca. Katastrofalno odigrao, napravio dva faula na pocetku utakmice i onda krenuo u akciju sakrivanja. Nema sta traziti u repci.Honorar je napisao/la:Njegova uloga u nasoj repki nije da se primjecuje nego da trci i da zatvara prostor na sredini terena. Kreativaca imamo dovoljno....bhfanatic14 je napisao/la:Bio sam na utakmici, dao dugi pas visok tezak za primit ovaj momak ga primio ekstra sa prsima i moro je jos driblat sa strane igraca da bi postigo go..nigdje veze asistencija. Odigro je nula bodova u ovakvoj mrtvoj ligi on je neprimjetan. Nepotreban repki kratko i jasno !

Bravo momce

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Protiv Belgije je odigrao odlicno...
Dao gol protiv Rapida 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izaso u 60toj minuti hodat nemoze vise jadan... crko od tempa rapida ! A go evrogol sa kreca... dobro je
Hadzic bi trebao izvoditi penale i u reprezentaciji.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Gabon
- Kontakt:
Pjava li tamo prije pocetka utakmice ? Himnu kluba ?bhfanatic14 je napisao/la:Izaso u 60toj minuti hodat nemoze vise jadan... crko od tempa rapida ! A go evrogol sa kreca... dobro je

Eto prejak tempo u Austriji

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci zele ga se rijesiti, zato igra svaku od pocetka i izvodi slobodnjake i penale... To je zakljucak nasih forumskih dilajli. Takodje mu nikad nece oprostiti sto pjeva himnu BiH.
- Gabon
- Kontakt:
Zele ga se rijesiti kakvo je to pitanje 
Gdje je Muratovic..sa 40 g je igrao brze - jace pametnije od ovog pjevaca.
Eto koliko je jadan igrac ovaj pjevac

Gdje je Muratovic..sa 40 g je igrao brze - jace pametnije od ovog pjevaca.
Eto koliko je jadan igrac ovaj pjevac

- DonCorleone
- Kontakt:
Bas igra svaku od pocetka.? Nisam siguran. Siguran sam jedino u cinjenicu da je igrac strogo limitiran osim ako se dobro zazmiri a to sto pjeva ga ne cini boljim na terenu.calcio je napisao/la:Znaci zele ga se rijesiti, zato igra svaku od pocetka i izvodi slobodnjake i penale... To je zakljucak nasih forumskih dilajli. Takodje mu nikad nece oprostiti sto pjeva himnu BiH.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 17 avg 2015, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odkako je presao u Sturm, mozda 5-6 utakmica nije bio u prvoj postavi po nekoj mojoj procjeni.DonCorleone je napisao/la:Bas igra svaku od pocetka.? Nisam siguran.calcio je napisao/la:Znaci zele ga se rijesiti, zato igra svaku od pocetka i izvodi slobodnjake i penale... To je zakljucak nasih forumskih dilajli. Takodje mu nikad nece oprostiti sto pjeva himnu BiH.
Sad ce to somalijac provjeriti na transfermarktu i dati nam zvanicne podatke.

-
- Kontakt:
E ovako posto pratim austrijsku ligu, ja imam tacne podatke da nebi ljudi vjerovali ovom lazovu gore... znaci proslu izaso u 60toj umro od pritiska rapida, predproslu igro 90minuta u wolfsbergu ja bio na utakmici. Protiv kazana presjedio na klupi 90minuta, u prva dva kola aut lige nije bio nikako u kombinacijama a protiv altacha uso zadnjih 9minuta to je bilo prije wolfsberga. E to je to, limitiran do bola, a nedaj boze da ga se poredjuje sa legendom graza samirom muratovicem. Njemu nemoze ni pertle vezat a kamoli spominjat se u vezi fudbalskih kvaliteta. Ko sto je gabon reko sta je mura sa 40 mogo to ovaj talenat nenoze sad sa 26 !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pretjeruje se u vezi Anela. Jeste Anel jako limitiran igrac, i sa pravom konkurencijom on nema sta da trazi u reprezentaciji, ali u trenutku mislim da i dalje ima mjesta, bas iz razloga jer skripi na mnogo pozicija. Ne znam cemu toliki hejt, i prije svega sto ga mnogi ismijavaju radi pjevanja himne, a da to radi neki drugi nogometas velicao bi se radi toga.
Na kraju krajeva, prvi sam bio protiv njegovog pozivanja, i prije svega sto je otisao u Brazil, ali treba biti malo realan i reci da se od toga promjenilo mnogo, i da nam je konkurencija sve slabija i slabija. Tekme sa Walesom i Belgijom je odradio izuzetno dobro na poziciji stopera, odradio koliko je mogao, Izrael na poziciji beka katastrofa, protiv Austrije ispodprosjecan.
Na kraju krajeva, prvi sam bio protiv njegovog pozivanja, i prije svega sto je otisao u Brazil, ali treba biti malo realan i reci da se od toga promjenilo mnogo, i da nam je konkurencija sve slabija i slabija. Tekme sa Walesom i Belgijom je odradio izuzetno dobro na poziciji stopera, odradio koliko je mogao, Izrael na poziciji beka katastrofa, protiv Austrije ispodprosjecan.
Gol protiv Salzburga, prije toga 2 dobra suta na gol koja su blokirana i zavrsila u korneru. Ali Salzburg dominantan vodi 3-1, Sturm je tek u ovih zadnih 15-20 minuta preuzeo inicijativu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JackTheStripper
- Kontakt:
Evo nas na aparatima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican gol danas. Za ono sto sam ja gledao, nije losu utakmicu odigrao.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.