Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

braco
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la braco » 17 avg 2015, 16:51

Rooney88 je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:
Policeman je napisao/la:kakva ce tek ludnica ovdje biti kad primimo prvi gol ove sezone plus ako Blind bude krivac :facepalm:
A zamislite sad, Small se povrijedi. Imamo onda Roja i Blinda. :facepalm:
Taj cirkus se javlja u svakoj nocnoj mori, jednostavno o istom nisam zelio ni pisati jer bi to bila tragedija epskih razmijera po nas u bilo kojem trenutku sezone. A i Small je znao u zadnjih godinu-dvije "odlezati" svoje u bolnici.

Zaboravljate pouzdanog Evansa. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 avg 2015, 16:51

Belmin6 je napisao/la:Neka idu, vratit cemo Felaini na stopera, onda mogu i Kolera dovesti da napadaju tako.
Cak ni ti ne vjerujes u ove svoje rijeci, inat tjeras iz nekog fix razloga. ;)

@braco
Trazi ga Everton kako citam, ja njega vec prekrizio, hvala bogu. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2015, 16:53

Znao je i Evans odigrati super utakmice.

@Rooney88

Vi svoje, ja svoje. Nije sve tako crno kao što vi želite prikazati. Ha ja.

Za mene je kljuc jaka sredina terena.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 avg 2015, 16:54

A napadacki trio nam je da se najezis.. povrijedi se Rooney ili dobije suspenziju i zavrsavaj sezonu odmah.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2015, 16:59

Povrijedi se Barceloni Messi, Suarez i Neymar ispadnu iz lige.

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la cipiripi » 17 avg 2015, 17:00

Belmin6 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Ti jos gori.
A ti dalje od tog De Vrija ne vidiš.

Mislim da si ovdje napisao jedno sto puta prezime "De Vrij". Kao da je neka klasa koja je nama potrebna.
Napisao sam namjerno jer je po vecini vas samo Otamendi dolazio u obzir. Vidim puno dalje od njega, a ti gledaj koje su ti to klase sada dostupne.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 avg 2015, 17:38

Nek Barca ima stopere a haraju europom godinama.

Edit:
Sutra bi volio Chichu u napad i Fellu iza,krila Depay,Januzaj. Morgan i Swajni u sredini
Zadnja izmjena: Format, dana/u 17 avg 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar! 1921 !

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Ethel » 17 avg 2015, 17:40

Belmin6 je napisao/la:Povrijedi se Barceloni Messi, Suarez i Neymar ispadnu iz lige.
Znas dobro na sta mislim, ni u najboljim godinama Busilica nije mogao sam nositi kompletan napad, jos u kakvim smo losim odnosima sa povredama zadesit ce se protiv nekoga iz velike cetvorke pa ti udaraj na arape ili ruse sa chicharitom ili wilsonom u napadu, a o ligi prvaka da ne govorim, strah me sada pomisliti na to.
#MFFL
Som-Hi Barça

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 17 avg 2015, 18:07

@format ja drzim da od odbrane krece stabilnost ekipe a sredinu imamo vec jaku sigurno. Napadac bi bio bonus.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Junajted89
Kontakt:

Post Postao/la Junajted89 » 17 avg 2015, 18:09

van gal jedne godine natrpa napadaca ove godine natrpo srede sljedece godine ce nadovodit stopera

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 avg 2015, 18:09

Stvarno ako ostanemo sa ovakvim napadom,teško nam se.Napadač je potrebniji od stopera jer na toj poziciji imamo više opcija.Ne kažem da ne trebamo stoper,ali na poziciji napadača ovisimo samo o Rooneyu.Van Persie je mogao još dati ovom klubu i nije trebao otići,ali smatram da su računali već dovođenje napadača njegovim odlaskom.
Kad se očekuje povratak Jonesa?
Sent using Tapatalk

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 avg 2015, 18:20

On hoce namjerno da dokaze da Rooney ne moze sam u napadu,to je i danas izjavio da su ga proslu god kritikovali sto ne igra naprijed i eto sad igra pa vidite da meda ne moze bez klasicnog spica kojeg smo kroz cijelu historiju imali,no posto vise ne gajimo napadacki fudbal vec dosadni,monotoni uspavljujuci sa posjedom napadac nam i ne treba,moze uvijek neko jedan ugurat!Ono sto je kriticno da ce i on kako koja tekma odmice postat sve nerovozniji jer pritisak javnosti je veliki a on ne moze opasan sut da uputi kamo li gol,ako ga sutra protiv ovih belgijanaca ne zabije il ako pobjedimo sa golom razlike pisaj se onda i na ekipu i na nase vodstvo

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 avg 2015, 19:15

Kakve koristi sto se Jones sutra vrati, ako ce vjerovatno opet za mjesec dana da se povrijediti. Nedavno sam postavljao historijat povreda, cisti horror.

Eto koga dovesti u napad? Ev npr. Kane i sta onda, moramo igrati 4231 jer i on i Wazza nisu igraci za klupe.

Nije ni to problem, ali ljudi, imamo top vezu. Pa zar da Bastian, Ander ili Morgan griju klupu. Ima sigurno vremena i bit ce za svakog da dobije odredjenu minutazu, medjutim ovaj trio mora biti kljucni.

E sada, da se ne ponavljam ko kakva papiga, dolaskom vrhunskog spica, kvarimo ovu sredinu. Ili, ne kvarimo, ali kada ce Lujo preci na 4312, gdje bi uklopio i Matu i ovu vezu te dva napadaca? Ja mislim nikad. On ganja Pedra da igra ovaj sistem sto je ustaljen na pripremama.

Nisam ni ja protiv napadaca, ali da je manager normalan. Cak se bojim da bi sa dva spica presao na poznatu 352.

Prosle sezone, odbrana na aparatima, lik dovodi Radamela na posudbu, a ima Robina i Wazzu. Mislim da je ovim sve receno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 avg 2015, 19:18

Asteriks je napisao/la:Kakve koristi sto Jones sutra vrati, ako ce vjerovatno opet za mjesec dana da se povrijediti. Nedavno sam postavljao historijat povreda, cisti horror.

Eto koga dovesti u napad? Ev npr. Kane i sta onda, moramo igrati 4231 jer i on i Wazza nisu igraci za klupe.

Nije ni to problem, ali ljudi, imamo top vezu. Pa zar da Bastian, Ander ili Morgan griju klupu. Ima sigurno vremena i bit ce za svakog da dobije odredjenu minutazu, medjutim ovaj trio mora biti kljucni.

E sada, da se ne ponavljam ko kakva papiga, dolaskom vrhunskog spica, kvarimo ovu sredinu. Ili, ne kvarimo, ali kada ce Lujo preci na 4312, gdje bi uklopio i Matu i ovu vezu te dva napadaca? Ja mislim nikad. On ganja Pedra da igra ovaj sistem sto je ustaljen na pripremama.

Nisam ni ja protiv napadaca, ali da je manager normalan. Cak se bojim da bi sa dva spica presao na poznatu 352.
Problem sto on nikad nece pocet sa anderom,bastijanom i morganom od prve minute,taj trio uigrat bi bilo super al haj ti onom konju pojasni

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 avg 2015, 19:19

To je to druze, ali ovdje ipak ispada da ja blatim velikog maga a samim tim i klub.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 avg 2015, 19:27

Asteriks je napisao/la:To je to druze, ali ovdje ipak ispada da ja blatim velikog maga a samim tim i klub.
Pogotovo dolazak Pedra izbacuje hereru iz igre,jer naravno matu nece dirat,dakle igrat ce bastijan il keric sa morganom plus mata i gore depay,roney i pedro,tako da se nemamo cemu nadat kad je u pitanju to da se nadamo udarnoj postavi sa trojcem herera,bastijan i morgan

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 avg 2015, 19:31

Ovakav klub treba da ima 18 igraca super kvaliteta pa neko ce morat na klupu,zasto nebi Roo mogao,kad moze Svajni moze i on i Mata itd.
Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 avg 2015, 19:36

To je najmanji problem. Ali sta kada su oba igraca u formi (uzimajuci u obir da dovedemo top napadaca)? Naravno, sistem ce da trpi. Kazem ne bi trpio da Luj zna sta je dovodio i ciljano isao na to da iz ove ekipe izvuce max. Vrijeme ce pokazati da li sam u pravu.

I da, zar da Herrera koji ima sve predispozicije da postane klasa, i koji je u ovom momentu mozda i najjaci igrac, bude na klupi???
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 17 avg 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 avg 2015, 19:37

Format je napisao/la:Ovakav klub treba da ima 18 igraca super kvaliteta pa neko ce morat na klupu,zasto nebi Roo mogao,kad moze Svajni moze i on i Mata itd.
:clap: :clap: :clap: Tako je drug samo ce te sad zasut gdje ce on na klupu kakav je to united da Roo ne igra itd,Van Gal jeste autoritet al mi se cini da njega bas ne smije izmjenit a kamo li na klupi ostavit

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 avg 2015, 19:49

Nije problem u tome sta Rooney predstavlja pa ga ne smije zamijeniti, vec sto su njegove zamjene ocajne, a samom tom losom konkurencijom Rooneyu nisu potrebne neke posebne partije da bi uvijek bio u startnih 11.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.