Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
tih 20 miliona je dao parry, i on je drugi najskuplji igrac kojeg je doveo liverpul, a pogledaj malo koliko man utd ili cska daju za igrace
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
rejna je bio najbolji golmanmajestic je napisao/la: Neznam ko je uzeo nagradu,al evo koliko je koja ekipa primila golova
2005/06 Manchester United 38,Liverpool 22
2006/07 Manchester United 27, Liverpool 35
2007/08 Manchester United 22, Liverpool 28
2008/09 Manchester United 10,Liverpool 15
A polovnjaci od kojih je ferguson napravio igrace su: Scholes,Gigs,beckham,Ronaldo,Vidic,evra...ovi su iz novijeg vremena.
a ne racuna se broj primljenih golova nego utakmice u kojima golman nije primio ni jednog gola
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
mene ne interesuje koliko je golova primio scum,niti kakav je van der sar golman i slicno,mene interesuju samo stvari i igraci koji su vezani za liverpool,ovo nije tema man utd da raspravljamo o tome,tema je Liverpool FC,necu vise da ulazim u rasprave koje se ne ticu liverpoola,umorna sam od toga,ne mogu ja svoje misljenje stalno objasnjavat drugima
Za navijace liverpoola:
Polako ljudi,nema nam nikakve koristi medjusobno se prepirati,ljudi o kojima se mi prepiremo trenutno sjede ili spavaju u svojim luksuznim domovima i sanjanju funte,dolare i sta ja znam sta ...Zar su oni vrijedni toga
Mislim da se spremaju veliki protesti protiv amerikanaca (nadam se i protiv ostatka kompanije) u martu,nisam sigurna......
Hajmo malo laksu temu,koja vam je liverpoolova utakmica najdraza i koju cete pamtiti
Ja se ne mogu odluciti,bilo je spektakularnih utakmica,mozda se za nijansu ipred svih nalazi ona protiv milana 2005... 
Za navijace liverpoola:
Polako ljudi,nema nam nikakve koristi medjusobno se prepirati,ljudi o kojima se mi prepiremo trenutno sjede ili spavaju u svojim luksuznim domovima i sanjanju funte,dolare i sta ja znam sta ...Zar su oni vrijedni toga

Hajmo malo laksu temu,koja vam je liverpoolova utakmica najdraza i koju cete pamtiti

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Neznam ko je uzeo nagradu,al evo koliko je koja ekipa primila golovamajestic je napisao/la:Nego nije to sve bitno , sad je bitno da nam ako nije frke kazes ko je to uzeo nagrade za naj golmana Premiershipa vec dvije tri godine![]()
VAN DER SAR![]()
Znas doci i napisati neke neistine a kad te covjek ispravi i kaze ti da grijesis odes na druge stvari ... bruka jarane imas net pa malo listaj bit ce ti lakse , manje ces se se provaljivati
A polovnjaci od kojih je ferguson napravio igrace su: Scholes,Gigs,beckham,Ronaldo,Vidic,evra...ovi su iz novijeg vremena.[/quote]
e ti ne razumijes sta polovnjak znaci jel beckam dosao u manchester sa 28 godina il bilo koji od ovih igraca??? problem je sto rafa dovodi igrace sa kojima ne zna ni sam sta da radi il mu ih neko dovede. za ronalda ja nisam rekao nista negativno u smislu njegovog poznavanja fudbala al momak ima psihickih problema. a gerrarde ti postajes jako dosadan ne obracam se tebi nigdje ni u jednom postu i jos jednom nesto iskomentarisi za mene pa cemo ovu temu odvesti u jednom pogresnom smijeru. idi ako ti je dosadno navijaj za liverpool samo dok su prvi na tabeli to je uvijek odlika pravih navijaca bila. VOZDRA
You are someone else I am still right here
pod 1.ronaldo nije bolji od gerrarda niti ce ikad biti,on sta zna je samo da se fura u tome je najbolji.
pod 2. pasa pogledaj koliko manchester trosi na trnasfer igraca a koliko liverpool i ponovo ste jadni od 10zadnjih utakmica pobjedili ste 7meceva po 1 0 i to sve od 80 do 90 minute.Pa kako ste samo jadni

pod 2. pasa pogledaj koliko manchester trosi na trnasfer igraca a koliko liverpool i ponovo ste jadni od 10zadnjih utakmica pobjedili ste 7meceva po 1 0 i to sve od 80 do 90 minute.Pa kako ste samo jadni

e ti ne razumijes sta polovnjak znaci jel beckam dosao u manchester sa 28 godina il bilo koji od ovih igraca??? problem je sto rafa dovodi igrace sa kojima ne zna ni sam sta da radi il mu ih neko dovede. za ronalda ja nisam rekao nista negativno u smislu njegovog poznavanja fudbala al momak ima psihickih problema. a gerrarde ti postajes jako dosadan ne obracam se tebi nigdje ni u jednom postu i jos jednom nesto iskomentarisi za mene pa cemo ovu temu odvesti u jednom pogresnom smijeru. idi ako ti je dosadno navijaj za liverpool samo dok su prvi na tabeli to je uvijek odlika pravih navijaca bila. VOZDRA[/quote]fera je napisao/la:Neznam ko je uzeo nagradu,al evo koliko je koja ekipa primila golovamajestic je napisao/la:Nego nije to sve bitno , sad je bitno da nam ako nije frke kazes ko je to uzeo nagrade za naj golmana Premiershipa vec dvije tri godine![]()
VAN DER SAR![]()
Znas doci i napisati neke neistine a kad te covjek ispravi i kaze ti da grijesis odes na druge stvari ... bruka jarane imas net pa malo listaj bit ce ti lakse , manje ces se se provaljivati
A polovnjaci od kojih je ferguson napravio igrace su: Scholes,Gigs,beckham,Ronaldo,Vidic,evra...ovi su iz novijeg vremena.
pa vidis da veze nema ronaldo mu polovnjak kupili ga sa 19 godina platili neznam tacno 25 miliona i on da je bio polovnjak.veze ti nemas

Kako ba manchester troshi vishe na transfere? U posljednje vrijeme smo mi ti koji troshimo lovu bezveze. Mancester istrese lovu za jednog dobrog igraca i to je to, a mi za iste pare kupimo 3 igraca koji pojma nemaju ili rafa od njih ne zna napraviti igrace.
Ferguson je za Beniteza trenercina, priznali to il ne

nema potpisa
ferguson je trenercina,iako ga ne volimAdmir_Sa je napisao/la:Kako ba manchester troshi vishe na transfere? U posljednje vrijeme smo mi ti koji troshimo lovu bezveze. Mancester istrese lovu za jednog dobrog igraca i to je to, a mi za iste pare kupimo 3 igraca koji pojma nemaju ili rafa od njih ne zna napraviti igrace.
ferguson je ekipu pravio dugo vremena, i koliko je samo dao para za te igrace, ferdinand,runi, vidic...
a odkud ti to da mi vise trosimo, zadnja dva prelazna roka scum je vise od nas trosio
al dosta vise o scumu
Sarajevo i Liverpool
ima dosta utakmica koje cu pamtiti cijeli zivot, ne samo zbog rezultatareds_forever je napisao/la:Hajmo malo laksu temu,koja vam je liverpoolova utakmica najdraza i koju cete pamtiti![]()
Ja se ne mogu odluciti,bilo je spektakularnih utakmica,mozda se za nijansu ipred svih nalazi ona protiv milana 2005...
1.naravno finale lige prvaka protiv milana 2005, uz komentar bahe
2.finale kupa uefa 2001 pritiv alavesa
3.proslogodisnji duel protiv arsenala u ligi prvaka 4:2 za nas
4.utakmica premier lige 2004 protiv arsenala 2:1 za nas nikad necu zaboraviti gol mellora u 92 minuti,protiv arsenala utakmice su uvijek posebne za mene, brat navija za arsenal
5.pobjeda nad barsom na nou campu od 2:1, ovu tekmu sam gledao sa nekoliko navijaca barse
.............
a ima dosta utakmica prije svega finala koje nisam ni gledao niti cu pamtiti, finale 2007 protiv milana nisam kako treba ni gledao, finale kupa 2005 protiv west hema, samo sam vidio gerrardov gol, super kup protiv bajerna sam gledao ali se nicega ne sjecam
Sarajevo i Liverpool
eh ovako
manchester ima polovnjaka ....... nevilla,carricka,evansa,possebona,browna itd ali fergi je od njih napravio vrlo dobre igrace
dok rafa benitez dovodi jos vise polovnjaka ali nista od njih ne napravi degen,dossena,lucas,benayoun,n gog itd
manchester pravi ekipu vec dugi niz godina pa samo pogledajte van der saar,neville,ferdinand,brown,evra,ronaldo,giggs,schols ili kako se vec pise,rooney,carrick itd
dok liverpoola ne kupi neko bogatiji i ne budemo imali bar 20-30 miliona za pojacanja na zimskom roku i bar 50 miliona na ljetni rok necemo moci osvojiti premier ligu i s tim se moramo pomiriti
jednostavno igraci poput degena,dossene,lucasa,benayouna,n goga,aurelia, nam nece donijeti titulu i ova politika vodjenja glavne rijeci oko transfera parrya i beniteza !u svakom klubu trener odlucuje hoce li dovesti nekoga jedino u liverpoolu trener ne odlucuje
manchester ima polovnjaka ....... nevilla,carricka,evansa,possebona,browna itd ali fergi je od njih napravio vrlo dobre igrace
dok rafa benitez dovodi jos vise polovnjaka ali nista od njih ne napravi degen,dossena,lucas,benayoun,n gog itd
manchester pravi ekipu vec dugi niz godina pa samo pogledajte van der saar,neville,ferdinand,brown,evra,ronaldo,giggs,schols ili kako se vec pise,rooney,carrick itd
dok liverpoola ne kupi neko bogatiji i ne budemo imali bar 20-30 miliona za pojacanja na zimskom roku i bar 50 miliona na ljetni rok necemo moci osvojiti premier ligu i s tim se moramo pomiriti
jednostavno igraci poput degena,dossene,lucasa,benayouna,n goga,aurelia, nam nece donijeti titulu i ova politika vodjenja glavne rijeci oko transfera parrya i beniteza !u svakom klubu trener odlucuje hoce li dovesti nekoga jedino u liverpoolu trener ne odlucuje

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Dosta vise o scumu,ne zanima me ni kolko trose,ni kolko polovnjaka imaju 

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 04 feb 2009, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- reds_forever
- Kontakt:
Former Liverpool and Republic of Ireland striker John Aldridge questioned whether Liverpool now had sufficient attacking depth to win the title.
"Look at the players they have had in the last four years. Michael Owen was sold, Robbie Fowler has been and gone, Peter Crouch and now Robbie Keane," he said.
"To sustain a challenge on Manchester United you have got to have one if not more of those players on top of what we have got at the moment.
"Dirk Kuyt can play up front, Ryan Babel at a push and then there's the lad (David) Ngog, who is nowhere near the quality needed, he's a young lad. There are certainly not enough options."
Kad John Aldridge kaze da nemamo dovoljno dobrih opcija u napadu,onda se valjda vidi da su parry i benitez pogrijesili,da barem hoce nekog na posudbu dovest
"Look at the players they have had in the last four years. Michael Owen was sold, Robbie Fowler has been and gone, Peter Crouch and now Robbie Keane," he said.
"To sustain a challenge on Manchester United you have got to have one if not more of those players on top of what we have got at the moment.
"Dirk Kuyt can play up front, Ryan Babel at a push and then there's the lad (David) Ngog, who is nowhere near the quality needed, he's a young lad. There are certainly not enough options."
Kad John Aldridge kaze da nemamo dovoljno dobrih opcija u napadu,onda se valjda vidi da su parry i benitez pogrijesili,da barem hoce nekog na posudbu dovest
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kad igrate revanš utakmicu protiv evertona?????
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- reds_forever
- Kontakt:
veceras u 21.10,ako prodju,idu na aston villu ili njihovog protivnika aBd pobjeda i povratak samopouzdanja i onda po 3 boda kod portsmouthaMirza_Hordas je napisao/la:kad igrate revanš utakmicu protiv evertona?????
-
- Kontakt:
pozdrav svima šta se radi,hočel večeras igdje biti prijenosa ?
- reds_forever
- Kontakt:
Ako mislis na FTV i BHT,nema od tog nista,al et ima internetredsforever je napisao/la:pozdrav svima šta se radi,hočel večeras igdje biti prijenosa ?

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:veceras u 21.10,ako prodju,idu na aston villu ili njihovog protivnika aBd pobjeda i povratak samopouzdanja i onda po 3 boda kod portsmouthaMirza_Hordas je napisao/la:kad igrate revanš utakmicu protiv evertona?????
jbg šteta što nema prijenosa, bit će dobra tekma
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
keane ne bi dobijao sansu u nastavku prvenstva, meni je krivo sto nismo uzeli lennona za njega jer nam je u ovom trenutku daleko potrebniji igrac, na klupi umjesto keanea moze sjediti i ngogreds_forever je napisao/la:Former Liverpool and Republic of Ireland striker John Aldridge questioned whether Liverpool now had sufficient attacking depth to win the title.
sramota je sto ja rafa iskoristio keanea u borbi protiv parrya, trebao je ranije reci da ga ne zeli i ovo se ne bi desavalo, i ne mogu ni zamisliti kako je keaneu, u sta mu se san pretvori
a ne bi se slozio da nemamo opcija u napadu, najbolje igramo kad je torres sam u vrhu a gerrard iza njega, problem bi bio ako bi se torres ili gerrard ozlijedili ali nadam se da se to nece desiti
a i babel moze odigrati u napadu, pa i kuyt u nekim tekmama
ngog ne smatram polovnjakom, vidjet cemo sta ce biti od njega jos je mlad
a i mozda dobije sansu jedan od meni najdrazih mladih igraca nemeth, koji je trenutno ozlijeđen a i na posudbi je, ali ce se vratiti za nekoliko sedmica sa posudbe
Sarajevo i Liverpool
Dok god ne budemo igrali sa dva cista napadaca nishta necemo napraviti. Kakav Gerrard i poluspic...to se isplati samo u nekim utakmicama...Postoji mogucnost igrati samo sa jednim spicem, al uslov je da imas 2 vanserijska krilna igraca, ali nazalost mi to nemamo. al djaba sva prica kada debil na klupi ne konta...
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.