edit: ev' preko internet explorera nema problema

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
rope11 je napisao/la:Ne znam brate, nije bilo nikakvih problema kad sam nedavno tipovao prvo kolo, al' me evo sad nesto zajebava.
edit: ev' preko internet explorera nema problema
aktiviran. Nemoj javno govoriti koliko smo losi. Mozda ima juventina ili milansta koji misle da je ovaj inter sposoban zabiti koji gol. Neka los inter bude nas formula za titulu intera u timskom tipovanjuInterista02 je napisao/la:Nadam se da ne bi trebao biti problem da se i mene aktivira, valjda nisam zakasnio
Jest da sam u zadnje vrijeme slabije aktivan na forumu, ali redovno čitam i pratim situaciju. Samo, jednostavno nemam snage da se raspravljam sa nekim mitomanima i djecom =)
Igrajte 0-0 na Inter u prvom kolu, sigurica rezultat
Ma neću da se poslije žale kako smo ih na račun lošeg Intera oderali. Svakako nemaju šanse sa namasuptilnirocker21 je napisao/la:aktiviran. Nemoj javno govoriti koliko smo losi. Mozda ima juventina ili milansta koji misle da je ovaj inter sposoban zabiti koji gol. Neka los inter bude nas formula za titulu intera u timskom tipovanjuInterista02 je napisao/la:Nadam se da ne bi trebao biti problem da se i mene aktivira, valjda nisam zakasnio
Jest da sam u zadnje vrijeme slabije aktivan na forumu, ali redovno čitam i pratim situaciju. Samo, jednostavno nemam snage da se raspravljam sa nekim mitomanima i djecom =)
Igrajte 0-0 na Inter u prvom kolu, sigurica rezultat
Hajd ispoštovat ću te, al ishod nek ne iznenadi. Jedno 10 kola ću tipovati unaprijed.Chinaglia je napisao/la:raja, tipujte, u subotu počinje Serie A![]()
do sada nas je 15 tipovalo, ajde i ostali![]()
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1
nećemo te brisat', tipuj kad možešDenno je napisao/la:Ja necu ipak imati vremena za ovo, pa eto obrisite me. Hvala.
Beppe je aktiviran, da nisi ne bi mogao tipovati. Tvoji tipovi su registrovani i bit ce bodovani kad se odigraju mecevi. Ukoliko zelis da mjenjas tip potrebno je da postojeci tip izbrises i onda odigras ponovo.SampiJuve je napisao/la:Daj i mene aktivirajte, juce bezveze tipovah cijelo prvo kolo.
Beppe brat.
onda se nisi registrovaoVelaHavle je napisao/la:Štae ovo, nigdje me.
veci je haram imati prosvjetitelja uma na avataruVelaHavle je napisao/la:Nisam. Ne kladim se više. To je haram.
Mora da si sad sa KEMOterapije pa zracis tom nekom pozitivomVelaHavle je napisao/la:Kemo je poštenjačina, ljudstvo i karakter reklo bi se. Imate pozdrave od mene, nije da vas podržavam ali ste dobri momci.
izbriši tip, pa ponovo createTritolone je napisao/la:Kako da promjenim tip? Jel moram ponovo ic na create ili ima neki edit ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.