Ne bi me iznenadilopitarlOOk je napisao/la:Možda Zenicu dočekamo sa novim trenerom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi me iznenadilopitarlOOk je napisao/la:Možda Zenicu dočekamo sa novim trenerom
Ima Faruk HadzibegicZagor je napisao/la:Volio bih da dočekamo s novim trenerom... Nekim iskusnijim... Volio bih opet Husrefa, al čovjek em je u Slobodi, em ne vjerujem da bi se vratio ponovo kod nas, ipak je previše stresno za njega da vodi Sarajevo...Ne znam sad razmišljam ko bi nam mogao doći, al niko mi ne pada na pamet, barem od ovih naših legendi...
MCMXLVI je napisao/la:Koji su samo Grobari i Delije ovde u Budvi, takoder poljaci Slaska u grupama hodaju, a ja u majci FKS libo me racku
Jarane ne znam gdje bi smo bili da nam je onaj "Arkanovac" došao. Al vjerujem da bi puno bolje igrali, čovjek iskusan, zna svoj posao... A ne na nama se uče i Kodro i Dženo , pa i onaj Hrvat što je bio, već sam mu i zaboravio ime... Na nam se svi uče. DAJTE nam nekog iskusnog trenera..BICA je napisao/la:Ne treba Uscuplica tjerat sad, ne govorim ovo zbog toga sto mi je drag i sto je osvojio 2 trofeja i ima samo 2 poraza,
nego zato sto mi gubimo... bez obzira koliko je novi trener kvalitetan i provjeren,treba proci dosta vrremena dok se upozna sa ekipom i klubom. Niko ne moze garantovati da ce taj trener uvezat 8 pobjeda i odigrat polusezonu bez poraza...da je ne znam ti murinjo.
Nemoj biti naivan.ElCartel11 je napisao/la:Ima Faruk HadzibegicZagor je napisao/la:Volio bih da dočekamo s novim trenerom... Nekim iskusnijim... Volio bih opet Husrefa, al čovjek em je u Slobodi, em ne vjerujem da bi se vratio ponovo kod nas, ipak je previše stresno za njega da vodi Sarajevo...Ne znam sad razmišljam ko bi nam mogao doći, al niko mi ne pada na pamet, barem od ovih naših legendi...
Pa treba pustit onog kloca da ovako nastavi do kraja jeseni, pa onda dovoditi nekog? Tako necemo nista izgubiti?BICA je napisao/la:Ne treba Uscuplica tjerat sad, ne govorim ovo zbog toga sto mi je drag i sto je osvojio 2 trofeja i ima samo 2 poraza,
nego zato sto mi gubimo... bez obzira koliko je novi trener kvalitetan i provjeren,treba proci dosta vrremena dok se upozna sa ekipom i klubom. Niko ne moze garantovati da ce taj trener uvezat 8 pobjeda i odigrat polusezonu bez poraza...da je ne znam ti murinjo.
Treba nam provjereno trenersko ime, ne samo iskustvo. Hadžija ima iskustvo ali kakvo, iako je veliki pitar - njegova nam iskustva ne trebaju.bosnas_ je napisao/la:jedno je jasno,amateri na klupi fcs moraju dobiti otkaz i cudi me da jos uvijek nisu,sta se ceka!? imamo cirkus od ljudi na klupi,sve amater to amatera,em ne znaju pricati em nisu obrazovani,nemaju licence,em im je fudbalsko znanje veoma oskudno,a autoritet im je jedna velika 0 !mamlazi kakvih se svaki organiziran i veliki klub treba stidjeti! dajte neko normalno fudbalsko ime,koje ima kakvo takvo trenersko iskustvo,ala hadzibegic,musemic,petrovic,marinovic.... i da zna sastaviti recenicu,da nas ne bruka vise!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 16 gostiju.