FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Koliko god on bio loš, a jeste, mi za njega trenutno nemamo alternativu, imali bi jada bi neko imao "ono dvoje dole" da proba neke druge varijante.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada je klub iz Novog Sarajeva radio necasne radnje godinama onda nisu kukali a sada kada prosipaju bodove onda se zale na Sarajevo? Mozemo li ih ikako tuziti za ove tvrdnje? da se opamete i da skontaju vec jec jednom da mi ne zelimo i necemo raditi radnje kao sto su oni radili u proslosti i da se razlikujemo hvala dragom Bogu.Samo se nadam da ce nas klub reagovati protiv neargumentovanog prigradskog kluba.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 avg 2015, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kako naš klub ne želi reagovati na ovakva saopćenja i ako je u ovom dijelu najviše oštećen? Čist gol protiv širokog, čist penal protiv istog kluba, protiv Drine....
Nas klub treba reagovati na ova saopstenja , gdje se direktno steti ugled nasem klubu ( a i Zrinjskom ). Dovoljno je reci da je Sarajevu ove godine ponistena 2 cista gola , plus jedno 10 ofsajda koji bi mozda rezultirali nasim pogotcima , te naravno igranje rukom protivnickih igraca.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Re: Odg: FK Sarajevo
Svake sezone ista priča koja ne pije baš vode.
Okrenuti se svim snagama prema Zenici i pokušati izaći iz rezultatske krize i krize igre što je najbitnije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Okrenuti se svim snagama prema Zenici i pokušati izaći iz rezultatske krize i krize igre što je najbitnije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta su nas to spominjali
"Pozivamo komitet za suđenje da sankcioniše loše suđenje i poduzme korake da zaštiti regularnost takmičenja, te na taj način omoguće da se titula izbori isključivo na terenu, a ne zakulisnim radnjama mimo terena kao što je bio slučaj u prethodne dvije sezone", stoji u saopštenju Željezničara.
Treba vas tuziti mamicu vas postenu, ko o cemu **** o postenju!
Treba vas tuziti mamicu vas postenu, ko o cemu **** o postenju!

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
MOLIM TE TUZI **** DINO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TUZITI OVE DUSMANE DINO!
Ovim saopštenjem javno rekoše da se je protekle dvije sezone liga štimala bez navođenja ijednog imena kluba i bez ijednog pisanog ili video dokaza o štimanju. Ovim saopštenjem indirektno su prozvali FK Sarajevo da je mutnim radnjama izvan terena uzelo titulu, Znači spominju titulu (a zna se ko je uzeo titulu) pa poslije toga spominju zakulisanje radnje mimo terena. Za ovo prozivanje očekujem da se naša uprava oglasi i da se definitivno jednom za sva vremena obračunamo sa dušmanima i njihovim stalnim prozivanjem. Po hitnom postupku ih tužiti i otvoriti priču o reviziji njihovih titula koje su osvojili predhodnih sezona (na koji način su došli do njih, kako, uz čiju pomoć, koliko su para davali za titule, kome su pare davali, ko su im bili saučesnici, koliko je ko uzeo love). Hebo sada rezultate pitanje je časti kluba i sa dušmanima i dušmanlukom se moramo definitivno obračunati. Ako treba pročitajte ovu rečenicu 20 puta.
---Pozivamo komitet za suđenje da sankcioniše loše suđenje i poduzme korake da zaštiti regularnost takmičenja, te na taj način omoguće da se titula izbori isključivo na terenu, a ne zakulisnim radnjama mimo terena kao što je bio slučaj u prethodne dvije sezone", stoji u saopštenju Željezničara.---
---Pozivamo komitet za suđenje da sankcioniše loše suđenje i poduzme korake da zaštiti regularnost takmičenja, te na taj način omoguće da se titula izbori isključivo na terenu, a ne zakulisnim radnjama mimo terena kao što je bio slučaj u prethodne dvije sezone", stoji u saopštenju Željezničara.---
SRETAN BROJ - 1725
Dovoljno je reć Radoslav Vukasović i FK Leotar hihihi 

- PitarBordo
- Kontakt:
Uprava ako ne odreaguje na ovo može samo da znači da ni oni sami nisu sigurni da li imaju oraha u džepovima.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Duško Pekijatamburica je napisao/la:Dovoljno je reć Radoslav Vukasović i FK Leotar hihihi

1946
Kakva je to bijeda ona seljacka, fuj, fuj, fuj!!! Znaci klasicni primjer one stare "ko o cemu, **** o postenju"! E pa sad treba sve izbaciti na vidjelo, zavrsavanje utakmice u Bijeljini, Trebinju... E cuj oni ce o namjestanju, jadovi da Bog da vas krali svaku, zasluzili ste!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Ma smijesna ova prozivanja,oni nisu uzeli trofeja dvije godine i odmah neko drugi namjesta,kupuje...
Zanima me samo sta ce rec ako i ove godine osvojimo titulu a hocemo...i ne daj boze duplu..
Kupujemo od svakoga utakmice pa i od njih na grbavici

Zanima me samo sta ce rec ako i ove godine osvojimo titulu a hocemo...i ne daj boze duplu..
Kupujemo od svakoga utakmice pa i od njih na grbavici

Ma kada bolje skontam ovi naši nemaju petlje da kazne Velkoskog za onako ponašanje ili bilo šta da kažu Džemi ili Puzigači, a ne ove dušmane da tuže.MortemHz je napisao/la:TUZITI OVE DUSMANE DINO!
Ako ne reaguju definitivno će i ova uprava (ma koliko su do sada uradili) početi gubiti moje povjerenje. Osnovna dužnost na tim pozicijima im je da stanu u odbranu imena i časti kluba. Dosta je više bilo neargumentovanog pljuvanja od dušmanina.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 17 avg 2015, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Šta drugo ocekivati od prigradskog nazovi kluba. Cim oni nešto ne osvoje, automatski znaci da je neregularno. Vide i oni da ih ne **** više niko ni 5%, pa je na redu kukanje. Ocekujem da Dino reaguje, jer ovo su ozbiljne optužbe.
Das Ist Walter
E nasi ce biti jadovi ako na ovo.ne.odgovore
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povecao se broj clanskih sa 6.235 na 6.284
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, atomskaNavika, Giuseppe1 i 37 gostiju.