FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sad ce glupi velid da poredi našu i englesku ligu
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma ija ocekujem na fizicku spremu da ih uzmemo,ima jos sanse,oni u drugom poluvremenu tesko da ce moc igrat,sehic iznudio zuti odonoga(nije ga tako jako puko)al et dobro je ...al za pohvalu manijaci koji ne prestajuuu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Mjenjat culuma pod hitno sad na poluvremenu, svaku loptu je prodo
sta glumi svraka? sta on igra? desno smetalo? ma goni ga napolje. a slazem se za culuma. majstor je al sad treba izac.
sudija je strasan,sad tek vidim kako borac pobjeduje na domacem terenuKemo je napisao/la:Dobar ovaj neki sudija. Nek mu neko kaze da ima pravo dosuditi nesto ispravno...
Oj bucana, stata ove brzine, samo da je malo mozga...
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
gdje ste strucnjaci sto li vas amar nije umjesto dine i rusmira u strucni stab zvao cuj mijenjat sto bi mijenjao ne gubimo sa 3:0 da mijenja na poluvremenu
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
- Kontakt:
Ma meni je culum posle bekrica najdrazi, ali svezane mu noge veceras, svraka isto indisponiran, ubise nas na zadnjem veznom, samo to treba popravit, malo vise presinga od njih dvojiceA_d_0 je napisao/la:sta glumi svraka? sta on igra? desno smetalo? ma goni ga napolje. a slazem se za culuma. majstor je al sad treba izac.
Upravu si brate, Svraka se nije vidio...ma sad ces vidjeti kako se igra kad Amar svoje odradi...inace bi igraci mogli na grbavici jutro docekati
gledas li ti culuma imalo? dobice ba crveni vidis da se nalozio a jos gubi loptu. a slozices se sa mnom da svraka se nije vidio.nermin_TM je napisao/la:gdje ste strucnjaci sto li vas amar nije umjesto dine i rusmira u strucni stab zvao cuj mijenjat sto bi mijenjao ne gubimo sa 3:0 da mijenja na poluvremenu
Svraka prodao pet lopti pred kraj prvpg poluvremena bolji je bio,ali zaista se izgubio.Popovic isto tako mora biti bolji.Nije ovo los rezultat za revans ipak mislim da mozemo barem do jednog gola.Joj sudije dva cista faula i korner nam ne svira.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
sace brko da poreda sve... bucan je imo izvrsnu priliku al jbg brate i on previse komplicira :S proso 3 igraca i usra ga :S culum bezveze izgubio loptu i primili smo gol... nakon toga borac meda nemoze :S
crespo je napisao/la:sad ce glupi velid da poredi našu i englesku ligu

Velid je veci smarac od Sabahudina. A ovaj Suko (Eng. liga) je cudo znalac!

Usput, kod gola Borca, sudija je mogao da svira faul za Zelju, ali...
Ćulum im poklonio loptu i zabiše nam gol- baš bezveze i naivno.
Svraka niđe veze, odmah na klupu,a uvesti nekog ko zna dodavati lopte.
Svraka niđe veze, odmah na klupu,a uvesti nekog ko zna dodavati lopte.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
al opet nema razloga da ga izbacuje kad nam je glavni igrac citavu polusezonu krenuo losije trznuce se na pol ne mzoes odma cim proda prvu loptu mijenjat a umjesto svrake ti nema ko uc selimovic se nije dovoljno oporavio mozda za zadnjih 20 minA_d_0 je napisao/la:gledas li ti culuma imalo? dobice ba crveni vidis da se nalozio a jos gubi loptu. a slozices se sa mnom da svraka se nije vidio.nermin_TM je napisao/la:gdje ste strucnjaci sto li vas amar nije umjesto dine i rusmira u strucni stab zvao cuj mijenjat sto bi mijenjao ne gubimo sa 3:0 da mijenja na poluvremenu
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
-
- Kontakt:
http://it.justin.tv/juzni25#r=uexaiGA~FORZA ZELJO je napisao/la:Raja ima li gdje prenosa na internetu?
Hvala unaprijed!
Nadam se najmanje jednim plavim pogodkom u drugom poluvremenu 

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 05 maj 2010, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bolji smo, bolje igramo i dacemo im gol 100% !
Stadion, atmosfera
Kako su najavljivali ja sam mislio da ce gore biti pakao, kad ono jos 1000 ljudi moze stati na istok 
Stadion, atmosfera

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
koji je q culumu jbt ko da igra na poligonu .... 

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Nepotrebna samouvjerenost na pocetku utakmice nas kostala gola, previse opusteno se uslo u utakmicu kao da je Borac apsolutni autsajder. U drugom ce to biti mnogo bolje, Zeljo je mnogo mnogo bolje fizicki spreman a u ovakvim utakmicama to je od presudnog znacaja, nekako ovaj Borac ima previse srece, moglo bi im se to na kraju obit o glavu da ostanu kratki za oba trofeja. Previse su brate mlitavi, ne mogu parirati igracima Zelje nikako, fizicki pogotovo. Zvizdanje na himinu - ocekivano, sve ostalo na nivou koliko se moglo vidjeti preko TV-a, konstantno navijanje. . . Manijaci "sa la la la la laaaaaaaaa Zeljeznicar" samo sam to cuo
Idemo u drugom barem po X. Naprjed Zeljo ceto plava !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.