Neces valjda sad mijenjati upravu ? Koliko nam je poznato dosli u novi ljudi, barem dio njih. Sad ni oni ne valjaju ?remistarmo je napisao/la:Nije sve do trenera .Kriza rezultatat u Vležu je vec odavno.Posljedice dosadasnjeg nerada treba da snose svi u klubu ,od oruzara do predsjednika,direktora i svi koji su se vec odavno uhljebili u klubu i nedaju se pomaknuti.samo_lijevo je napisao/la:Je li otisla ona ubleha ?
Bra'o majstorepodhum je napisao/la:Sutra ocekujem jedinu ispravnu odluku uprave,a to je da se najgorem treneru u istoriji Premier lige uruci otkaz.
Ako to ne urade nisu normalni,..ako to ne urade seru nam se svima na glavu i dokazuju da su stvarno drski i da trunke ne vole svetinju.
Sa promjenom trenera nadamo se i izlazenju iz krize,..ne bi se iznenadio da igraci ne bojkotuju neznalicu 100%.
Onako slabo odigrati protiv najgore ekipe u ligi je sumnjivo ,.jos kad ih neznalica pomjesa na pozicijama ne znaju igraju li rukomet ili fudbal.
Dosta je vise blamaze i crvenjenja,..dignite klub na grane koje zasluzuje mater vam **** usta,..
Ti iz Viteza ohladi malo,..cestitke na pobjedi.
Pozdrav Crvenoj braci.
Nemoj na Dzelinog miljenika molim te1922VFC1981 je napisao/la:Bolje da je na lijevom beku igro onaj skakac iz Britanije sto je dres nas jucer oblacio nego onaj Osmankovic dan ga **** retardiran
Ja mislim da su oni ko braca.salmy je napisao/la:Evo ja maloprije predlozio pitarima da se đoramo za trenere![]()
![]()
.
Neka oni nama daju Dzenu Uscuplica, a mi njima DzelaLUDIna![]()
![]()
.
Dzeno je majke mi za njega Murinjo u svakom pogledu i sta radi vise ova Uprava sve im hebem po spisku, sto se ne oglasavaju koji k.u.r.a.c.
Docekaste i vi da nas mlatnete nakon naseg dugogodisnjeg izivljavanja nad vama. Zayebanciju na stranu riva girice srdele i to jer ste pitoma sredina pravo i dokaz kako treba da funkcionise multietnicka sredina. Kupi me Vitez donacijom mladim kosarkasima. Sretno u nastavku. Nadam se da cemo vratit ova tri boda kad budemo gostovali kod vas. Ko god da je dosao juce nabio bi nas s oni levatom na klupiFanVitez je napisao/la:Ima li mi druga pastrmke zivog?pade europski velez u vrapcicima
Znas onu staru tko se ruga,poseru ga....
Pozdrav
Ma stari,iskreno gledao sam svaku utakmicu protiv vas u vrapcicima,ali goreg veleza nisam vidio.. Jest da je kod nas pozitivan sok novi trener Karacic,al brate da dominiramo citavu utakmicu skoro,tome se nisam nadao... Promijenite tog levata,inace niste ni vi sigurni u ostanak s njimTifoz je napisao/la:Docekaste i vi da nas mlatnete nakon naseg dugogodisnjeg izivljavanja nad vama. Zayebanciju na stranu riva girice srdele i to jer ste pitoma sredina pravo i dokaz kako treba da funkcionise multietnicka sredina. Kupi me Vitez donacijom mladim kosarkasima. Sretno u nastavku. Nadam se da cemo vratit ova tri boda kad budemo gostovali kod vas. Ko god da je dosao juce nabio bi nas s oni levatom na klupiFanVitez je napisao/la:Ima li mi druga pastrmke zivog?pade europski velez u vrapcicima
Znas onu staru tko se ruga,poseru ga....
Pozdrav
Jeko ovaj sad???Pappy je napisao/la:Još jednom. Hvala vam što ste odveli Damira. Vi ste carevi majke mi. Alal vam onaj bod što nam uzešte.
Zvijezda iz Lorninog spotapodhum je napisao/la:Jeko ovaj sad???Pappy je napisao/la:Još jednom. Hvala vam što ste odveli Damira. Vi ste carevi majke mi. Alal vam onaj bod što nam uzešte.
Znas koliko bi se usrecio brate?salmy je napisao/la:Evo ja maloprije predlozio pitarima da se đoramo za trenere![]()
![]()
.
Neka oni nama daju Dzenu Uscuplica, a mi njima DzelaLUDIna![]()
![]()
.
Dzeno je majke mi za njega Murinjo u svakom pogledu i sta radi vise ova Uprava sve im hebem po spisku, sto se ne oglasavaju koji k.u.r.a.c.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.