Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Policeman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Policeman » 16 avg 2015, 12:31

DeeWa je napisao/la:
Policeman je napisao/la: svaka ti je na mjestu :salut:

ponudama manjim od 20m ne ismijavaju oni nas nego njega jer mu pokazuju koliko ga zele i cijene ali on to ocito ne vidi

ovo sto ga je poslao u rezerve u potpunosti podrzavam
Samo bih da ovo prokomentarisem jer poprilicno pratim de geu svakofnevmo i sve medije vezano za njega, posebno one najpouzdanije. Zasto smatras da je takva ponuda ponizenje za de geu, ne razumijem? Ko prvo posljednja realova ponuda je 25mil eura plus 5mil eura bonusa. Mislim da nikada u historiji fudbala ni jedan igrac a kamoli golman u zadmjoj godini ugovora nije dobio vecu ponudu od toga. Treba biti malo i realan i objektivan a ne samo subjektivan to je i vise nego dobra ponuda. Da poveca real jos vise ponudu do ne bi bilo posteno nego bi to bilo pišanje po sebi jer dajes 40miliona eura za nekoga kome istice ugovor. Real mozda trosi puno ali nece da united likuje i kaze jesmo vas preveslali. Real je fino dogovorio sa de geom, ako te ne puste za 25mil +5mil bonusa, ne sekiraj se. Nemoj potpisat novi ugovor i na kraju kada ti istekne umjesto da junajted dobije sve te pare ti ces dobiti 5mil eura i plus predobru platu i vozdra svima. A realu nije mrsko cekati i zrtvovati se da de gea ne igra jer ce ga onda svejedno dovesti besplatno. A i da se desi cudo i da dobro zasere jer nije igrao citavu sezonu i bude katastrofa uvijek ce imati drugog dobrog golmana (casillu ili navasa) a ovog mogu prodati za debele pare nekome iako se to naravno nece dogoditi ali to je ono najgori moguci scenario u kojem bi real madrid opet bio u plusu. A koliko god da united ima para, sigurno bi odlaskom de gea-e za 25mil doveli jos neko mnogo jako pojacanje jer bi te pare usmjerili u transfere za razliku od iduce godine gdje nece dobiti nista.
ali zasto United uvijek mora biti taj koji mora popustiti kada je rijec o transferima kada kupujemo zasto ne platimo koliko klubovi traze a kada traze nase igrace treba da ih pustimo za onoliko koliko nam daju
po meni najvece pojacanje koje nam se desilo u posljednje vrijeme je dolazak Eda Woodwarda na mjesto izvrsnog direktora jer covjek ima muda da kaze ili ce biti po nasem ili nikako ili plati ili se gubi jer da je David Gill jos uvijek na tom mjestu De Gea bi davno vec otisao za onu prvu sramnu ponudu od 13m funti
ko nas pita kad kupujemo jel nesto realno i objektivno nego nam kazu cijenu i ne popustaju kao oni za Di Mariu prosle g. ili ove g. Valencia za Otamendija traze 50m eura i gotovo i to mi se sviđa jer imaju svoj stav i ne odustaju jer to je ono sto i Ed hoce da izgradi u Unitedu a ne da svaki put kad Perez pokuca na vrata da radimo sve po njegovim pravilima i uslovima kao sto bi ti izgleda uradio
a njemu ako se ide nek iz svog novcanika izvali ovu razliku od 15m eura i rijesi problem ako nece ima slobodno mjesto na tibinama pored Valdesa
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 16 avg 2015, 13:07, ukupno mijenjano 2 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 avg 2015, 12:33

Ovaj potez sa Davidom je odlican, mislim to sto ga ne pustaju da ide. Ali ako je vec tu, neka brani, naravno ako zeli, u protivnom zna sta mu slijedi, stucanje u pojam.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 avg 2015, 13:07

Jos nije gotovo. Do k raja prelaznog roka ima dovoljno dana, pa cemo vidjeti hoce li se United naguziti Realu.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 16 avg 2015, 13:10

Sta ovo opet ovog Mullera nesto povezuju,kako se neokane te price vise,pa lud zna da je laz lafo izjavio da zeli u united

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 16 avg 2015, 15:34

Sad sam vidio da je i on sam rekao da zeli da predje u redove uniteda, to ako se desi bio bih pun pogodak.
04.10.2009 !!

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 avg 2015, 18:47

sarajlija je napisao/la:Sad sam vidio da je i on sam rekao da zeli da predje u redove uniteda, to ako se desi bio bih pun pogodak.
Daj video gdje je to rekao.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 avg 2015, 20:20

City potpisuje Otamendija :D

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 avg 2015, 20:27

Ostalo par stopera, cije bi dovodjenje nazvao pojacanjem zadnje linije: Godin, De Vrij i Howedes.

Silva i slicni su nedostupni, Hummels ostaje vjeran BVB, tako da cemo vjerovatno gledati Blinda na stoperu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 avg 2015, 20:31

LvG je napisao/la:City potpisuje Otamendija :D
izvor?

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 16 avg 2015, 20:34

Smijesno da city uzme ispred nosa otamendija koji nam toliko treba,da ga pokupe i pored jake zadnje linije,njima treba a nama ne,ti Blinda i majku

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 avg 2015, 21:10

theboss_RD07 je napisao/la:
LvG je napisao/la:City potpisuje Otamendija :D
izvor?
Samuel Luckhurst

@samuelluckhurst

Not much of an update, but #mufc have no interest in Biglia. Or Otamendi.
AS English

@English_AS

Otamendi bags €40 million move to Manchester City:
Juan Carlos Villena
‏@juancvillena

Otamendi, al Manchester City por 40 millones más Mangala http://valenciacf.lasprovincias.es/noti ... channel=TW … @lasprovincias cerrado el acuerdo

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 16 avg 2015, 21:14

Bolje i da ne dovode Otamendia ako to znaci to ce Small na klupu ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 16 avg 2015, 22:20

@ LVG to sam procitao na ovom portalu ne kazem da je sigurno sigurno sve su to spekulacije moj pasa ne uzbudjuj se samo kazem kako bi ga volio vidjet u ovom klubu.
04.10.2009 !!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 avg 2015, 22:49

Ma ja mislim da je otamendi nas. LVG je obecao jos pojacanja i stvarno ne vidim koga bi mogao umjesto njega dovesti (pored golmana)

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 16 avg 2015, 22:50

Ma pustite ga cityu ne moze Otamendi nakon jedne ovakve sezone kostati 50 nikako. Prije toga mrtvi prosjek u karijeri,a i nije toliko mlad.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 avg 2015, 22:59

Ni ja ne vidim zašto bi žalili za njim. Uvjeren sam da nije ta klasa, barem ne tolike vrijednosti. Tržište je siromašno, pa on izgleda kao najbolja opcija. Bolje sačekati, možda sljedeće ljeto bude boljih opcija.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 16 avg 2015, 23:21

sarajlija je napisao/la:@ LVG to sam procitao na ovom portalu ne kazem da je sigurno sigurno sve su to spekulacije moj pasa ne uzbudjuj se samo kazem kako bi ga volio vidjet u ovom klubu.
theboss_RD07 je napisao/la:Ma ja mislim da je otamendi nas. LVG je obecao jos pojacanja i stvarno ne vidim koga bi mogao umjesto njega dovesti (pored golmana)
Guillem Balague

@GuillemBalague

Tomorrow all confirmed: Otamendi to City for €40m and Mangala on loan. Real Madrid would have paid €50m buy out clause if Ramos had gone
9:48 PM - 16 Aug 2015

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 17 avg 2015, 00:13

Meni neopisivo drago što nismo prosuli silnu lovu na ovog Otamendija: U nekim ranijim postovima nisam bio ni za dovodjenje Stounsa, ali nakon što sam vidio prva dva kola ove sezone i kako je dečko odigrao, evo drage volje s...m sebi na tastaturu i mislim da bi trebalo sve učiniti da se dovede, pod uslovom da van Gaal odustane od obavezno ljevonogog stopera. Smoling i Stouns bi činili soperski tandem narednih 10 godina u Junajtedu i u reprezentaciji!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 17 avg 2015, 07:12

Glupo je pricati kako je dobro sto ga nismo kupili i sl. Odlican stoper ali ja bi tog napadaca,WC jednog da hebemo kevu svima.
Zeljeznicar! 1921 !

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 17 avg 2015, 09:06

Format je napisao/la:Glupo je pricati kako je dobro sto ga nismo kupili i sl. Odlican stoper ali ja bi tog napadaca,WC jednog da hebemo kevu svima.
Meni je zao ali puno novaca za 1 dobru sezonu... da nece biti Mangala 2
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.