NK Vitez

FanVitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la FanVitez » 15 avg 2015, 19:07

Bravo,konacnoooo pobjeda i to protiv ekipe koja nam nije nikad lezala.... :D Karacicu majstore :salut: :tokralju: :cool:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 avg 2015, 19:09

Aid nek ste svoj pozitivni sok vec danas "unovcili" da se ne sikiramo za dva kola :mrgreen:

Cestitke na pobjedi.
tuzlanska Sloboda

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 avg 2015, 19:18

zlajci je napisao/la:Aid nek ste svoj pozitivni sok vec danas "unovcili" da se ne sikiramo za dva kola :mrgreen:

Cestitke na pobjedi.

haha hvala :D Samo da dobijemo ovu Mladost kuci i to je to,potvrditi tricu sa Livade... :D vidimo se na Tusnju,protiv vas smo uvijek dobro igrali,mada smo oba puta porazeni dole 3:2 i 1:0... Dvije vase pobjede ,dvije nase je skor :) Pozdrav za Fukare!
TH 1950

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 15 avg 2015, 20:53

Ma bravo Vitežani samo jako !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 avg 2015, 21:04

white1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog Lukavca ;) Hvala jos jednom ljudino za sve :thumbup:

PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!
Ne diraj te nam komsinice :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 15 avg 2015, 21:43

fukara87 je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Stvarno ljudi shta cini gosp. V.Kafadar za ovaj klub i grad treba mu odati pocast.Da njega nema sada bi gledali Viteza kako igra protiv tamo nekog Lukavca ;) Hvala jos jednom ljudino za sve :thumbup:

PS.Kad bi sutra ispali iz lige ostat ces ponos ovoga grada!!!
Ne diraj te nam komsinice :lol: :lol: :lol:
Nisu oni slučajno navedeni kao primjer,znaju oni zašto ;)
Godine prolaze jubav ostaje...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 16 avg 2015, 00:16

Sad gore jedan pise o uslovima pa prosle godine kad ste Zvijezdu pobjedili koja jedosla na izlet, u svlacionici se orilo bit ce plata, bit ce plata, sad odjednom giganti nema pola premijer lige te uslove smijesno?? Da to nisam cuo sam na stadionu pa jbg.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 16 avg 2015, 01:37

Čestitke Vitezu i Brani na pobjedi ! :clap:

Sretno u nastavku sezone :wave:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 01:45

johnnyyK je napisao/la:Čestitke Vitezu i Brani na pobjedi ! :clap:

Sretno u nastavku sezone :wave:

Hvala,nadam se da sada krecu bolji dani i za nas :D Sretno i Zrinji na pobjedi protiv Divova na Kosevu,stvarno ste jaka ekipa... :cool:
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 11:02

Jusufbašić bacio Velež prema dnu tabele

Branko Karačić je, odmah nakon što je preuzeo klupu Viteza, rekao da će njegov tim slaviti u Mostaru, što se nakon 90 minuta i ostvarilo. Velež je igrao beskrvno i osim poraza nije se više moglo očekivati. Zvona na uzbunu zvone i ako se nešto hitno ne promijeni, Veležu se ne piše dobro u prvenstvu.

Velež je ofanzivno započeo meč s Vitezom, ali osim izvedena dva kornera, nije bilo većih opasnosti po gol Živkovića.

Domaći imaju prividnu terensku inicijativu, a u 17. minuti ukazala se prilika za vođstvo. Matić je primio loptu i ne oklijevajući šutirao prema Živkoviću. Nažalost domaćih navijača, lopta je pogodila lijevu stativu i odbila se u polje. Bila je to i jedina ozbiljnija prilika domaćih na ovoj utakmici.

Gosti se uglavnom brane, a iz jednog kontranapada, Đurić je traljavao šutirao, pa Bobić nije imao potrebe da interveniše.

U 36. minuti šok na stadionu i iznenadno vođstvo gostiju. Mustafa Kodro katastrofalno je pogriješio, pokušavajući da vrati loptu do Merzića, ali je do lopte došao Sabahudin Jusufbašić, nekadašnji igrač Veleža, koji je vješto iskoristio poklon i bez većih napora matirao nemoćnog Bobića – 0:1.

Malo je trebalo da gosti, dva minuta kasnije, postignu i drugi gol, a u povoljnoj šansi ponovo se našao Jusufbašić, koji je zamalo bio neprecizan.

Malobrojni gledaoci zvižducima su ispratili igrače Veleža, koji su potpuno razočarali slabom igrom.

U istom stilu, nastavili su domaći i u drugom nastavku. Iz apatije nisu uspjeli trgnuti ni stalni zvižduci navijača.

Malo je nedostajalo da gosti u 57. minuti povećaju vođstvo. Barišić je, sa dvadesetak metara, uputio oštar udarac, lopta je na putu prema golu Bobića zakačila nekog od igrača Veleža i završila u korneru.

Što se utakmica bližila kraju, raslo je razočarenje Veležovih navijača, koji traže ostavku Dželaludina Muharemovića.

U posljednjim trenucima utakmice, u 89. minuti, mogli su gosti postići i drugi gol, ali je Bobić sjajno intervenisao i uspio odbraniti šut Jusufbašića.

Stadion u Vrapčićima.

Sudija: Dušan Berak (Trebinje)

Žuti kartoni: Peco (Velež), Jeftić, Muminović (Vitez)

Strijelci: 0:1 Jusufbašić (36’)

Velež: Bobić, Čadikovski (od 46’ Peco), Kodro (od 77’ Škaljić), Zolj, Reljić (od 46’ M. Ćemalović), Merzić, Haurdić, Matić, Nikolić, Osmanković, Maletić. Trener Dželaludin Muharemović

Vitez: Živković, Jurić, Jevtić, Muminović, Pezo, Kantar, Livančić (od 55’ Pilipović), Barišić, Sadiković, Jusufbašić (od 90’ Smriko), Đurić (od 84’ Šantić). Trener Branko Karačić
TH 1950

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 avg 2015, 13:55

Gdje je god dosao napravio je razultat,uprava ako bude radila svoj posao i sutila sto se tice struke,menadzera i ostalih stvari sto ih se ne tice Vitez bi mogao napraviti ozbiljne stvari,kada je preuzeo Zrinjski napravio je sampione od nas sa prosjecnim igracima,otkrio je i napravio igrace od njih(Crnova i Simeunovica)odlaskom Brane vec dvojica navedenih su se vratila na amaterizam,uvijek je znao izvuci ono najbolje od ekipe i pojedinaca,gospodin koji ne da na sebe ali fer i pravedan!
Sretno u nastavku sezone !
PS: Jedino mu se Basara ja mislom gore nije obradovao! :lol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 avg 2015, 15:18

pola posta neistinito zapravo komplet. Brana je dobar trener i to jedino što je istinito napisano. Ostalo čisto naglabanje .

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 16 avg 2015, 15:20

Svi smo prizeljkivali bod iz vrapcica,kad ono sva tri na kontu.tako da ova tri boda imaju puno vecu vrijednost i daju samopouzdanje!!Cestitke svima i nadam se da cemo protiv Mladosti sljedeće kolo uvjerit se da ovo nije bilo slučajno?!

@Zrinjevac...zasto to kazes za Basaru??
Godine prolaze jubav ostaje...

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Vitez

Post Postao/la zrinjevac365 » 16 avg 2015, 22:21

white1950 je napisao/la:Svi smo prizeljkivali bod iz vrapcica,kad ono sva tri na kontu.tako da ova tri boda imaju puno vecu vrijednost i daju samopouzdanje!!Cestitke svima i nadam se da cemo protiv Mladosti sljedeće kolo uvjerit se da ovo nije bilo slučajno?!

@Zrinjevac...zasto to kazes za Basaru??
Brana nije bas "fan" Basare.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 avg 2015, 22:38

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Iako nema veze s nogometom,naklon do poda nasim mladim kosarkasima,dvije zlatne medalje u svega mjesec dana,sta reci to mozemo samo mi..... Cestitke nasem Vitezaninu Josipu Pandzi,covjek je **** mozak,koji strucnjak boze sacuvaj,nakon ovog ocekujem da mu karijera jos bolje krene,mozda je red da preuzme nakon svjetskog prvenstva neki ugledan klub... Zahvale i Fis-u,koji je platio kotizaciju,bez njih ova medalja nebi bila osvojena.. koja noc :D :tokralju: :bih:
TH 1950

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 20 avg 2015, 00:01

FanVitez je napisao/la:Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Iako nema veze s nogometom,naklon do poda nasim mladim kosarkasima,dvije zlatne medalje u svega mjesec dana,sta reci to mozemo samo mi..... Cestitke nasem Vitezaninu Josipu Pandzi,covjek je **** mozak,koji strucnjak boze sacuvaj,nakon ovog ocekujem da mu karijera jos bolje krene,mozda je red da preuzme nakon svjetskog prvenstva neki ugledan klub... Zahvale i Fis-u,koji je platio kotizaciju,bez njih ova medalja nebi bila osvojena.. koja noc :D :tokralju: :bih:
:tokralju:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 avg 2015, 13:13

Karačić: Moramo biti skoncentrisani

Nogometaši Viteza će u okviru 5. kola BHT Premijer lige dočekati ekipu Mladosti Doboj-Kakanj.

Obje ekipe imaju isti broj bodova (3 boda). Vitez je u dosadašnjem toku sezone ubilježio tri poraza i jednu pobjedu, dok su igrači Mladosti samo jednom teren napustili pognute glave, a tri puta odigrali neriješeno.

Vitez je ubilježio i prvi trijumf ove sezone pobjedom nad Veležom u Vrapčićima rezultatom 0:1.

"Imali smo ambiciju da pokažemo kvalitetnu igru i ostvarimo dobar rezultat. Iskoristili smo lošu igru Veleža osim prvih 25. minuta gdje smo se mi loše postavili. Iz Vrapčića smo se vratili podignute glave i odmah je mnogo bolja atmosfera."

U subotu sa početkom od 17:00 sati Vitez će na svom stadionu dočekati nogometaše Mladosti.

"Bez podcjenjivanja i prepotencije ulazimo u ovu utakmicu. Moramo ulaziti vrlo visoko i biti veoma koncetrisani, imaju dosta iskusnih igrača baš kao i mi. Gledao sam utakmicu protiv Borca, bili su kvalitetni mogli su i pobijediti, ali mislim da će moji dečki potvrditi tri boda osvojena u Mostaru. Nadam se da će moji igrači biti koncetrisani i brzi u donošenju odluka, pravovremenih i tačnih, te da bi tako došli u ravnopravnu situaciju za ostanak u Premijer ligi. Nemamo kartoniranih niti povrijeđenih igrača." izjavio je Branko Karačić.

Branko Karačić je dodao da o mogućoj prvoj postavi ne može govoriti, s obzirom da još uvijek upoznaje sve kvalitete svojih igrača.

Muminović: Možemo pobijediti Mladost

Nogometaši Viteza će u subotu sa početkom od 17:00 sati dočekati na svom stadionu Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Jedno od najzvučnijih pojačanja Viteza ove sezone je 31-godišnji Milan Muminović. Muminović je u svojoj karijeri branio boje Slavije, Sarajeva i Zrinjskog, te će njegovo iskustvo i kvalitet sigurno pomoći u borbi Viteza za opstanak.

"Što se tiče utakmice u Mostaru najbitnije je da smo uzeli tri boda, očekivali smo tešku utakmicu. U prvih 20 minuta smo loše ušli, ali nije ni Velež uradio ništa posebno. Većinu vremena smo imali kontrolu nad utakmicom" kratko je prokomentarisao Muminović utakmicu sa Veležom.

Milan u subotu očekuje veoma tešku i neizvjesnu utakmicu.

"Protiv Mladosti očekujem tešku utakmicu, jer oni praktično nemaju šta da izgube. Dolaze rasterećeni, imaju dosta igrača koji su igrali u Vitezu pa je i to dodatni motiv. Kako mi nismo imali šta izgubiti u Mostaru, tako ni oni nemaju ovdje. Nadam se da ćemo uspjeti osvojiti tri boda i priključiti se gornjem dijelu tabele" dodao je Muminović, te pozvao navijače da dođu i podrže njega i njegove saigrače u utakmici sa Mladosti.

Trener Karačić nije u ovom trenutku mogao kazati koji će sastav konkurirati za nastup u subotu, ali je navijestio kako će nakon reprezentativne stanke, dok pobliže upozna kompletnu ekipu, na tiskovnim konferencijama otkrivati sastave, ali je najavio i jednu novost.

„Kako shvaćamo ozbiljno subotnju utakmicu, mi idemo u izolaciju, u petak poslije treninga idemo u karantenu, što je još jedan signal da vrlo ozbiljno shvaćamo ovu utakmicu i nikako ne podcjenjujemo našeg protivnika. Očekuje nas apsolutno drukčija utakmica, nego je bila ona protiv Veleža u Mostaru“, otkrio je novinarima trener Karačić.

Na kraju konferencije za medije poslan je poziv navijačima I simpatizerima NK “Vitez” da u subotu pohode Gradski stadion u Vitezu, te podrže nogometaše Viteza u utakmici s Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Hocemo pobjedu!!! :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
TH 1950

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 21 avg 2015, 15:54

Vitez Mladost 5:0

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 21 avg 2015, 15:55

Petarda im negine

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 21 avg 2015, 15:56

Sta ce isakovic i onaj dilaver bili na klupi dok du za vitez igrali jedino šiške nesto trci Al i on nema pojma o lopti .

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.