NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Bgm tanko je ovo...Huso je pokusavo nesto i nije bog zna sta odigrao, ali ne treba na njega odmah vršiti pritisak tek je prvo kolo polahko dok se udje u igru.Evo odmah ljudi govore nema hljeba u njemu nije nikakav igrač i dr. A da vas pitam kada je davo protiv Radničkog golove tada se nisu bunili a sada se bune cudno.
Ostalo nako Ikan, Brzi, Maid, Salibasic, Mujka zadovoljan sam,ljudi ba dok se udje u igru tad ce izgledati puno bolje. Iskreno može se bolje za Omic nije bilo mjesta jer nije imao papire pa ce se riješiti to.
Ostalo nako Ikan, Brzi, Maid, Salibasic, Mujka zadovoljan sam,ljudi ba dok se udje u igru tad ce izgledati puno bolje. Iskreno može se bolje za Omic nije bilo mjesta jer nije imao papire pa ce se riješiti to.
Bitna su tri boda a po današnjim šansama i polušansama ima optimizma obzirom da nije bilo Ome,Salibašić se nikako nije snalazio u ulozi zadnjeg veznog.Fali zadnji pas to jest "desetka" koju je danas Ikan zadužio i odigrao dobro u defanzivi ali naprijed
pa je Brzi morao pokušavati sam solo akcijama.Potko dosta bolje odigrao od novajlije Džafića koji danas ništa nije pokazao.Slijedeće kolo u Sanski Most po bodove akobogda

salihbašić više neće osjetit terena,jer oma ima pravo nastupa od sljedeće utakmice,salihbašić najlošiji igrač momak se skroz izgubio,sad nek daso vidi koliko je edo vehabović značio na toj poziciji,svaka čast na pobjedi al potanko je to sve.........GracanicaAA je napisao/la:Bgm tanko je ovo...Huso je pokusavo nesto i nije bog zna sta odigrao, ali ne treba na njega odmah vršiti pritisak tek je prvo kolo polahko dok se udje u igru.Evo odmah ljudi govore nema hljeba u njemu nije nikakav igrač i dr. A da vas pitam kada je davo protiv Radničkog golove tada se nisu bunili a sada se bune cudno.
Činjenica da je ekipa slabija u odnosu na prošlu sezonu najmanje 20% ali kad pogledaš druge ekipe sve je to u 5.deka.Bitno je kod kuće ne kiksati i na strani igrati jaku odbranu sa dva zadnja vezna Omom i Ikanom na kontre sa Brzim i Mujkom mislim da se može donijeti dosta bodova.7april je napisao/la:salihbašić više neće osjetit terena,jer oma ima pravo nastupa od sljedeće utakmice,salihbašić najlošiji igrač momak se skroz izgubio,sad nek daso vidi koliko je edo vehabović značio na toj poziciji,svaka čast na pobjedi al potanko je to sve.........GracanicaAA je napisao/la:Bgm tanko je ovo...Huso je pokusavo nesto i nije bog zna sta odigrao, ali ne treba na njega odmah vršiti pritisak tek je prvo kolo polahko dok se udje u igru.Evo odmah ljudi govore nema hljeba u njemu nije nikakav igrač i dr. A da vas pitam kada je davo protiv Radničkog golove tada se nisu bunili a sada se bune cudno.
Kakvu je utakmicu juce Ikan odigrao :O Stvarno svaka mu cast. Fajter do kraja. Po meni je on bio igrac utakmice. Malo mu fali zadnji pas ali trudi se pa ce i to za koje kolo doci aBd. Jos kad mu se od sledeceg kola na sredini pridruzi Oma bice to mozda i najjaci vezni red u ligi
. Sto se mene tice jedna dobra utakmica, sudija je isao iz greske u gresku cijelo vrijeme se pokusavao vaditi za prethodnu i jako slabo je odsudio za obje strane. Sad malo da prokomentarisem svoje videnje igraca koji su dobili sansu.
Saba-Juce demantovao mnoge ovde i pokazao jako dobru dozu sigurnosti. Cak i kod Susine greske je saba spasio gol
Susa i Kadija - Standardno dobri, Kadija drugo poluvrijeme igrao povrijede a nije se osjetilo na njegovoj igri.
Panta i Salka - defanzivno jako dobri, nisu ispadali. Naprijed Panta pravio svoje klasicne prodore i izbacivanje krila, dok je Salka imao par dobrih sprinteva iz drugog plana koji su zavrsavali centarsutevima.
Beki/Mujo - slabo, ne smije se lopta gubiti u svom sesnaestercu , a pogotovo ne na centru kad si zadnji igrac. Mujo odigrao na iskustvo.
Ikan- igrac utakmice.
Brzi- najvise pogazao od svih navalnih igraca koji su bili u igri. Cak je imao vremena i za rabonu
Mujka- popravlja formu, nakon sto je dosao iz Slobode bio je u losoj formi, ali iz utakmice u utakmicu sve vise lici na onog starog Mujku koji je bio strah i trepet za golmane.
Karika /Jaganjac - Karika oni 20 minuta sto je igrao pokazao je vise od Janjeta. U par navrata pravio je njihovog beka smjesnim. Janje kad je usao pokusavao je ali ga jednostavno nije islo.
Potko/Dzafa- Potka takode nije islo, pokusavao je trudio se ali slaba utakmica za njega. Dzafa kad je usao pokazao je da ce biti dobar igrac pogotovo za gostiju- Visok snazac odlican za prenosenje lopti u kontre.

Saba-Juce demantovao mnoge ovde i pokazao jako dobru dozu sigurnosti. Cak i kod Susine greske je saba spasio gol

Susa i Kadija - Standardno dobri, Kadija drugo poluvrijeme igrao povrijede a nije se osjetilo na njegovoj igri.
Panta i Salka - defanzivno jako dobri, nisu ispadali. Naprijed Panta pravio svoje klasicne prodore i izbacivanje krila, dok je Salka imao par dobrih sprinteva iz drugog plana koji su zavrsavali centarsutevima.
Beki/Mujo - slabo, ne smije se lopta gubiti u svom sesnaestercu , a pogotovo ne na centru kad si zadnji igrac. Mujo odigrao na iskustvo.
Ikan- igrac utakmice.
Brzi- najvise pogazao od svih navalnih igraca koji su bili u igri. Cak je imao vremena i za rabonu

Mujka- popravlja formu, nakon sto je dosao iz Slobode bio je u losoj formi, ali iz utakmice u utakmicu sve vise lici na onog starog Mujku koji je bio strah i trepet za golmane.
Karika /Jaganjac - Karika oni 20 minuta sto je igrao pokazao je vise od Janjeta. U par navrata pravio je njihovog beka smjesnim. Janje kad je usao pokusavao je ali ga jednostavno nije islo.
Potko/Dzafa- Potka takode nije islo, pokusavao je trudio se ali slaba utakmica za njega. Dzafa kad je usao pokazao je da ce biti dobar igrac pogotovo za gostiju- Visok snazac odlican za prenosenje lopti u kontre.
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Logicno jer kada se udje u igru iz sedmice u sedmicu bit ce to puno bolje...Kao sto si reko Ikan ce dobit puno prostora i iskoristio je to na najbolje moguci nacin
I za sudiju bgm greska za greskom
Znaci faul za nas i njihov igrac psuje sudiji mater u lice i sudija nista
, dalje dole kod drugog sudije isto dole kada je bio faul tu mu cak 3-ica igraca psuju mater i cojk nista...
Tamo kod nas je sjedio neki njihov trener mislim da je od golmana...On kaze pa ljudi moje ovo je smjesno od sudije sta radi ovdje i vama i nama ovim rijecima. Cak mu nudili pivu lik nece i nece
Aha ima i ovo za Navijace...Znaci Organizovat ce se svaku tekmu koja je blizu ici cemo plus na to dobijamo majce plus Igraci ce nam dati ako sta bude trebalo
Svi po cenera daju
jer supak od Dase nema para
po Carsiji se rasipa evo arane 100, evo 500 a kad je za navijace ev ti qrc 

I za sudiju bgm greska za greskom

Znaci faul za nas i njihov igrac psuje sudiji mater u lice i sudija nista

Tamo kod nas je sjedio neki njihov trener mislim da je od golmana...On kaze pa ljudi moje ovo je smjesno od sudije sta radi ovdje i vama i nama ovim rijecima. Cak mu nudili pivu lik nece i nece

Aha ima i ovo za Navijace...Znaci Organizovat ce se svaku tekmu koja je blizu ici cemo plus na to dobijamo majce plus Igraci ce nam dati ako sta bude trebalo

Svi po cenera daju

Eh nakon sto smo dobili tu prvu (po mnogima prva utakmica je najteza) utakmicu, slijedi gostovanje u Sanskom Mostu gdje uvjek odigramo dobro. Ove sezone Podgrmec je kasno krenuo s pripremam i stvarno za mene licno svaki drugi rezultat osim nase pobjede bi bio ravan katastrofi (osim ako ne bude neka sudijska lakrdija). Sto se tice igrackog kadra, Kadija je protiv Jedinstva zadobio udarac i zadnjih 25 minuta je igrao povrijeden. Ne znam da li ce biti spreman za tekmu u Sanskom Mostu. Prvih 11 kojim bi ja na osnovu videnog dao sansu protiv Podgrmeca su : Saba-Salka-Sule-Panta-Migi-Ikan-Oma-Mujka-Brzi-Karika-Potko. Naravno u slucaju da Nerko moze igrat onda Migi klupa, Panta bek a Nerko na stopera. 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Nukic Mirsad došao iz Željezničara ako neko nije znao 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ako cemo vako igrati kod kuce da pobjedujemo, a u gostima da gubimo onda goni u qurac i goni Dzindu u qrc i Dasu kojeg je doveo...
Da nas ovaj Podgrmec pobjeduje
Ma goni se Dzindo u pm odkale si i doso 

Da nas ovaj Podgrmec pobjeduje

Pa ne igra Daso,igrači su krivi,,,,imaju sve uslove ,redovne plate a na terenu ništa i Daso kriv,,,halo ba,,,,i to je samo jedna utakmica,,treba sačekat do polu-sezone i vidjet kakva je situacija,,,GracanicaAA je napisao/la:Ma ako cemo vako igrati kod kuce da pobjedujemo, a u gostima da gubimo onda goni u qurac i goni Dzindu u qrc i Dasu kojeg je doveo...![]()
Da nas ovaj Podgrmec pobjedujeMa goni se Dzindo u pm odkale si i doso
Izgubiti od ekipe koja ima 4 ipo treninga sastavljena od igrača U21 općine Sanski most i najavljivati silovit start i napad na PL to dragi Mićo samo ti možeš vjerovat.Još kažeš pa ne igra Daso,igrači su krivinacelnik je napisao/la:Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....

Ja nisam Mićo,drugo Daso je za Bratstvo uradio više nego vi svi zajedno,,,i da se ne svađamo ,vidjet ćemo na polusezoni kakvaje situacija,dizat galamu nakon jednog poraza,,,cokara je napisao/la:Izgubiti od ekipe koja ima 4 ipo treninga sastavljena od igrača U21 općine Sanski most i najavljivati silovit start i napad na PL to dragi Mićo samo ti možeš vjerovat.Još kažeš pa ne igra Daso,igrači su krivinacelnik je napisao/la:Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....Nije ih Taća garant doveo dole.Čuj pojačanja iz Slovenije,Gibraltara,Austrijske šaban lige da nam sjede na klupi a našu djecu tjerate,hebem li vam sunce lopovsko......Samo pare perete preko kluba a nikad lopte niste šutnuli ni ti ni Daso ni čokara a Bratstvo vam u srcu i volite ga više od nas

Možda nisi pravi Mićo ali si sigurno "MIĆO" dok o Dasi govoriš u suerlativu ;)Nemoj ba biti smešan i naivannacelnik je napisao/la:Ja nisam Mićo,drugo Daso je za Bratstvo uradio više nego vi svi zajedno,,,i da se ne svađamo ,vidjet ćemo na polusezoni kakvaje situacija,dizat galamu nakon jednog poraza,,,cokara je napisao/la:Izgubiti od ekipe koja ima 4 ipo treninga sastavljena od igrača U21 općine Sanski most i najavljivati silovit start i napad na PL to dragi Mićo samo ti možeš vjerovat.Još kažeš pa ne igra Daso,igrači su krivinacelnik je napisao/la:Ekipa je slozena i spremna za subotu,uprava se potrudila da obezbijedi kvalitetna pojačanja i optimalne pripreme,,,sve u cilju pohoda na Premijer ligu,,očekuje se silovit start u prvenstvu sa jasno iskazanim ambicijama,,,ova ekipa ima mjesta u Premijer ligi ....Nije ih Taća garant doveo dole.Čuj pojačanja iz Slovenije,Gibraltara,Austrijske šaban lige da nam sjede na klupi a našu djecu tjerate,hebem li vam sunce lopovsko......Samo pare perete preko kluba a nikad lopte niste šutnuli ni ti ni Daso ni čokara a Bratstvo vam u srcu i volite ga više od nas

Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,
-
- Moderator
- Kontakt:
Doce kada promjeni j.ebenog treneranacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,

SLobodno mogu reci Dzindo NIJE trener za Bratstva to cemo/cete tek viditi eto toliko...Pa ces nas ti uvjeravati da nije do igraca nego do koga je onda?
Ja kazem da nije do načelnika a sigurno je do igrača,,oni igraju,,,GracanicaAA je napisao/la:Doce kada promjeni j.ebenog treneranacelnik je napisao/la:Pa o Dasi govore njegova djela..ako si na stadionu a jesi imas sta vidit,,,,stadion sređen ko bombona,ekipa ima odlične uslove,doće i rezultati,,,suti i gledaj kako cemo igrati dobro kod kuce, a u gostima gubimo.
SLobodno mogu reci Dzindo NIJE trener za Bratstva to cemo/cete tek viditi eto toliko...Pa ces nas ti uvjeravati da nije do igraca nego do koga je onda?
- 7aprildomemoj
S obzirom da ove takmičarske sezone nije najavljena titula i ulazak u PL ne vidim razloga da nešto tragično sad doživljavamo poraz u gostima. Nesretno smo izgubili u sudijskoj nadoknadi. A ne zaboravite da iduće godine su lokalni izbori pa onda će opet krenut priče o PL. Tako da se opustite i uživajte u činjenici da smo kadetski prvaci Evrope u košarci

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,

-
- Moderator
- Kontakt:
Polahko vidit cemo kako ce ici to...Samo me brine kako cemo igrati u gostima, ali ako ovo upali 100% sam siguran da mozemo dolaziti do boda ili cak i tri.nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()
Vi ste zadnjih par sezona prava domacinska ekipa i to vam je najveca mana, samo kod nas svake sezone omastite brk , ali mi smo uvijek bili dobri domacini jer kada se igra kod nas ako si bolji onda neces izgubiti to je sigurno ali zato mi to nadoknadimo u gostima a da ni sami ne znamo kakoGracanicaAA je napisao/la:Polahko vidit cemo kako ce ici to...Samo me brine kako cemo igrati u gostima, ali ako ovo upali 100% sam siguran da mozemo dolaziti do boda ili cak i tri.nacelnik je napisao/la:Načelnik je odlučio zavest malo više discipline u svim segmentima funkcionisanja NK Bratstvo...prve rezultate treba već očekivat u meču protiv Sloge,,,![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.