Kakav je ovo Jelen zabio gol?? Jel dosao iz sumeBIHfan je napisao/la:Oj kloca Reverliera..![]()
![]()
Cist gol smo im poklonili,super sad ce se Auxerre zatvorit i nemoze ni Bog ih probit.cccccc

Drug daj link ako nije problem
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kakav je ovo Jelen zabio gol?? Jel dosao iz sumeBIHfan je napisao/la:Oj kloca Reverliera..![]()
![]()
Cist gol smo im poklonili,super sad ce se Auxerre zatvorit i nemoze ni Bog ih probit.cccccc
Ja pratim na TV-u.majestic24 je napisao/la:Kakav je ovo Jelen zabio gol?? Jel dosao iz sumeBIHfan je napisao/la:Oj kloca Reverliera..![]()
![]()
Cist gol smo im poklonili,super sad ce se Auxerre zatvorit i nemoze ni Bog ih probit.cccccc![]()
![]()
![]()
Drug daj link ako nije problem
Hvala drugCollegeGunner je napisao/la:@majestic
http://atdhe.net/18790/watch-lyon-vs-auxerre
Vidi se kako je bilo pametno ga protiv Bayerna stavit na klupuBIHfan je napisao/la:Jos jednom covjek odluke Pjanic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Cris je tu iskusno zasmetao i tako ovaj profula sve.armin90 je napisao/la:Hahaha sta ovaj frajejr profula mati mila, prepo se Lorisa.
Jest bilo ''intelegentno'' od strane Puiola nema sta.armin90 je napisao/la:Vidi se kako je bilo pametno ga protiv Bayerna stavit na klupuBIHfan je napisao/la:Jos jednom covjek odluke Pjanic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
.
Jesam advokat ili ti ga odvjetnik.harishp je napisao/la:Ti si ko biva zastupnik,jelde.Offside je napisao/la:Prije antikockasta agenda na čelu sa Haretom.steve-o je napisao/la:i navijaci lyona znaju da je lovren zesci kloc, al' haj ti to dokazi pojedincima ovdje na forumu koji izgleda furaju neku svoju "kockastu" agendu..Ali džaba, čova je u timu kola, doktor odbrane, bravo za Lovrena. Sad je malo jezika naučio, prošao određeni period adaptacije na novu sredinu i Lyon je za siću dobio hrvatskog Nemanju Vidića, samo što je ovome tek 20 godina.
Nije mi obicaj posto si dobar fantek al maoram da malo zagalamim.
KLOC NEMA NACIONALNOST I NECU PO STO PUTA PONAVLJATI TO STO JE IZABRAN GARANT JE STAMPARSKA GRESKA ha ja![]()
![]()
Kad kockaste opet udari po usima u kvalifikacijama,stvari ce polako doci na svoje mjesto.
Pjanić prvu sezonu nije odigrao niti jednu od početka, pa sad rastura. Tako će i da bidne sa Dejom, čras mi...steve-o je napisao/la:odigra jednu utakmicu pa odmah na klupu danas, radi se naravno o lovrenu![]()
pa igrao je i prosle sezone juninho pa na kraju klub opet zavrsi na 3.mjestu 9 bodova iza sampiona bordeauxaOffside je napisao/la:Da, ali su zato napravili najveći europski uspjeh u historiji. A titule u Francuskoj je sad mnogo teže uzimati jer su se isprofilirala još 4-5 podjednako snažna kluba u Francuskoj, dok su oni imali dominaciju prethodnih sezona, ostali klubovi su statirali u prvenstvu. U budućnosti imamo zagarantovanu neizvjesnost u Francuskom šampionatu što može samo pogodovati Lyonu i pripremiti ga za nove evropske izazove. A također treba uzeti u obzir da je ovo prva sezona bez Juninha, igrača koji je bio gotovo sve u Lyonu, taj nedostatak se jednostavno morao odraziti bez obzira na potrošene milione na nova pojačanja.
U vezi Lovrena nemoj se zaletati u vezi gledanja.Kao prvo HRTV nije u Bagladesu,kao drugo pogotovo tekme Lyona pratim.ON bukvalno on i niko vise shjebao manje vise dva kupa.Jer su poslije direkt njegovih gresaka protiv ne tako jakih protivnika olako ispali.Drugo ama bas sve i jedna tekma su mu bile katastrofalne mozda osim ove zadnje koju je malo falilo da ne izgubise skoro zasluzene bodove zbog opet tog kloca.Koliko je Puiol bio impresioniran sto je ovaj izabran u timu kola,vidjelo se da je jedva docekao da ga stavi na klupu i da za zivu glavu ne razmislja bili ga ubacio u igru.Offside je napisao/la:steve-o je napisao/la:i navijaci lyona znaju da je lovren zesci kloc, al' haj ti to dokazi pojedincima ovdje na forumu koji izgleda furaju neku svoju "kockastu" agendu..
Jesam advokat ili ti ga odvjetnik.Svako Hare ima pravo na svoje mišljenje ali znam da nisi u životu pogledao 10 Lovrenovih utakmica, ma šta 10, nisi pogledao pet, ali si zato vidio da je dobio veliku lovu, pročitao par loših recenzija iz Francuske i odmah si stekao mišljenje o igraču, o kojem zapravo pojma nemaš. Ali haj nek ti bude, ja ga pratim dovoljno dugo i garantiram ti da će biti klasa Vidića za dvije godine. Dosta rasprave o njemu, za dvije godine ovaj ću ti post poturiti pod nos, a ti ćeš onda izvesti ritualno posipanje pepelom na forumu. Dogovoreno?
![]()
![]()
Pjanić prvu sezonu nije odigrao niti jednu od početka, pa sad rastura. Tako će i da bidne sa Dejom, čras mi...steve-o je napisao/la:odigra jednu utakmicu pa odmah na klupu danas, radi se naravno o lovrenu![]()
![]()
Inače na kraju sumasumarum dobra sezona za Lyon. Polufinale lige prvaka i vrlo vjerovatno drugo mjesto u prvenstvu je po meni uspjeh. Iako je Lyon navikao svoje navijače na totalnu dominaciju, francuski klupski fudbal se dosta digao, pogledajte samo Bordoa koji se pati da izbori Europa Ligu, a rasturio je jedan Juve ili Bayern. Također odlična sezona za našeg Miralema, iako ima tu još dosta manjkavosti u njegovoj igri, ali ne sumnjam da će to popraviti kroz narednih nekoliko sezona i opravdati velika očekivanja koja su stavljena pred njega a to je da bude jedan od najboljih veznjaka svijeta. To je jednostavno njegov nivo i mora ga dosegnuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.