Jesmo ludi ali nismo toliko.Pronosacemo ih malo na rukama kad se vrate i to je to.Nakon toga se vracaju Bakir i Dodo sa odmora pa cemo se vratiti svakodnevnici i tako u krug.Sport je cudo.Volvic je napisao/la:Pa Musa i Sikiras vracaju se ubrzo u Zagreb i Rim i oni su van bosanske paznje (za prvo). Mislim da ce to veci problem bit za sve koji su iz Sarajeva (campara) npr.DANTES je napisao/la:litvanija odmah znači dosta trica... To se prvo mora zaustaviti... ipak ovdje se zaboravlja jedna jako bitna stvar ... rezultat zaista ali zaista nije bitan... ovi turnir služe za stvaranje igrača. rezultat je tu samo bonus. najgore što se sada može biti jeste da ta djeca dobiju preveliku medijsku pažnju i postanu kao neke zvijezde. ako se to desi ništa od njih neće biti.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da momci nece otici u predsjednistvo ili u ministarstvo koje ima veze sa sportom kada se vrate..
Džanan Musa - CedevitaBernardBarnjak je napisao/la:i za koje timove igraju?vecaveca je napisao/la:Moze li imena svih igraca koji igraju danas ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sani Čampara - Spars
Njegoš Sikiraš - Stella Azurra
Emir Čerkezović - Sloboda
Amar Barukčija - Koš
Lazar Mutić - Real Madrid
Aljoša Janković - ŠK Partizan
Srđan Kočić - Spars
Vedran Mirković - Koš
Adi Alikadić - Radnički Goražde
Timur Ovčina - Koš
Nikola Đaković - Budućnost Bijeljina
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Konakovic spremio docek na vjecnoj vatrituzlak1987 je napisao/la:Nadam se da momci nece otici u predsjednistvo ili u ministarstvo koje ima veze sa sportom kada se vrate..

Ima li kakav link za face tv?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je ako nece biti on u prvom planu za slike, spremio je i neka se nosiVolvic je napisao/la:Konakovic spremio docek na vjecnoj vatrituzlak1987 je napisao/la:Nadam se da momci nece otici u predsjednistvo ili u ministarstvo koje ima veze sa sportom kada se vrate..![]()

većinu sam gledao uživo prateći kadete iz Čajniča... sad mi još više žao što nisu zvali nijednog dječaka iz mog gradaEthel je napisao/la:Džanan Musa - CedevitaBernardBarnjak je napisao/la:i za koje timove igraju?vecaveca je napisao/la:Moze li imena svih igraca koji igraju danas ???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sani Čampara - Spars
Njegoš Sikiraš - Stella Azurra
Emir Čerkezović - Sloboda
Amar Barukčija - Koš
Lazar Mutić - Real Madrid
Aljoša Janković - ŠK Partizan
Srđan Kočić - Spars
Vedran Mirković - Koš
Adi Alikadić - Radnički Goražde
Timur Ovčina - Koš
Nikola Đaković - Budućnost Bijeljina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Ethel
Hvala.
Moze li neko da napise nesto o selektoru? Vidim mlad 28 god. Da li je zavrsio FASTO?
Hvala.
Moze li neko da napise nesto o selektoru? Vidim mlad 28 god. Da li je zavrsio FASTO?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem sa svim istaknutim. Odlična konstatacija. Dodao bih samo da su Turci podlegli atmosferi pri samom kraju utakmice.DANTES je napisao/la:litvanija odmah znači dosta trica... To se prvo mora zaustaviti... ipak ovdje se zaboravlja jedna jako bitna stvar ... rezultat zaista ali zaista nije bitan... ovi turnir služe za stvaranje igrača. rezultat je tu samo bonus. najgore što se sada može biti jeste da ta djeca dobiju preveliku medijsku pažnju i postanu kao neke zvijezde. ako se to desi ništa od njih neće biti.
Suđenje je bilo korektno, nije se(barem što sam ja vidio) navlačilo domaćinima. Vjerujem da će biti puna dvorana
i da će našim momcima to biti itekako korisno iskustvo. Ovaj drugi dio teksta mnogo je bitniji, ali nekako vjerujem da ovi momci pravilno stasaju
i sazrijevaju. To se moglo primjetiti po komentarima kapitena Muse, nakon što su odigrali igre mladih,
da su čvrsto na zemlji i da će dati sve od sebe na prvenstvu u Litvaniji. Na kraju, došli su do još jednog finala.
Olakšati će njima kroz rezultate ako Bog da i juniori predvođeni sa Atićem.
Večeras neka bude šta biti mora, momci su heroji!!

Nema tu nekog posebnog dominatnog igrača, za ovaj nivo kvalitata, jeli se zove Lučič onaj mali što igra pleja, nije loš ali je stavrno visinom inferioran.većinu sam gledao uživo prateći kadete iz Čajniča... sad mi još više žao što nisu zvali nijednog dječaka iz mog grada
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
Trenirao šest godina košarkaški klub Vitez u A1 ligi HB. Nakon toga preuzeo funkciju košarkaškog kluba Kakanj.BernardBarnjak je napisao/la:
A znanje stekao na Edukacijskom fakultetu u Travniku

+1Greivis je napisao/la:Ima li kakav link za face tv?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Imali ko link za face / bht 1 ???
http://www.jagledam.com/Face-TV-uzivo-streamVolvic je napisao/la:Imali ko link za face / bht 1 ???
Ko je favorit po kladionicama zna li se?
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imat ćemo i Litvanskog komentatora 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sretno Zmajici
Samo hrabro, borbeno i rezultat ce sam doci, idemo po zlato

Samo hrabro, borbeno i rezultat ce sam doci, idemo po zlato

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.