FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Odlicno pojacanje za ovu ligu.
Nazalost jos jedan koji se uhljebio i koji ce iz kase odnijeti par hiljada a zauzvrat ce nam ostavit qrcinu! Nesto ko hasanovic.ce biti
Mozda si upravu ali opet mislim nije fer ovako pisati iako covjek nije ni protrcao Josikom, tako da sacekamo malo pa onda pljuvati a ne ovako.BTW gdje je taj Hasanovic?Scholl je napisao/la:Nazalost jos jedan koji se uhljebio i koji ce iz kase odnijeti par hiljada a zauzvrat ce nam ostavit qrcinu! Nesto ko hasanovic.ce biti
Premijerni nastup u ovoj sezoni pred domacom publikom sutra u novoj "Joma" garnituri: plavi dres, bijeli sorc, plave stucne.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Dobre su one majice sto ste nosili u Gabeli.ima li toga u prodaji?Zoom088 je napisao/la:Premijerni nastup u ovoj sezoni pred domacom publikom sutra u novoj "Joma" garnituri: plavi dres, bijeli sorc, plave stucne.
To su kompleti za "furanje"
. Polo majica i bermude. Nema u prodaji, jer i nabavna cijena je prilicno visoka 

Zoom a što se tiče tih novih dresova, da li će se to moći kupiti ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Provjerit cu za Jomine. Ali moje subjektivno misljenje je da su ZeroMo dresovi mnogo bolji i ljepsi. Oni kao sto je fotka kruzila po FB. Oni se mogu kupiti, a takva garnitura ce biti za "hladnije vrijeme"
Danas ocekujem pobjedu sa kojom bi bili blizi opstanku u ovoj cirkus ligi...
@zoom Imas li fotku dresova ako imas mozes li je postaviti ovde?
@zoom Imas li fotku dresova ako imas mozes li je postaviti ovde?
http://www.joma-sport.com/en/set-cancha ... 003?ref=38
Ovakvi dresovi, kratki rukav i bijeli sorc
Ovakvi dresovi, kratki rukav i bijeli sorc
Danas protiv Capljine igramo na krompiristu. Dodavanje po zemlji nece biti moguce,pa ocekujem nabijanje pred gol gostiju.
Sramota da sela imaju bolje travnjake.Bolje da ste kupili sjeme trave i bacili da sta izraste,nego te majice i sorcevi za "furanja"...Bitno da ekonom fura majicu i sorc i razne "Ceze"i ko zna ko jos. Koliko puta treba ponoviti ovo da vam se otvore oci ,pa da sredite travnjak.
Sramota da sela imaju bolje travnjake.Bolje da ste kupili sjeme trave i bacili da sta izraste,nego te majice i sorcevi za "furanja"...Bitno da ekonom fura majicu i sorc i razne "Ceze"i ko zna ko jos. Koliko puta treba ponoviti ovo da vam se otvore oci ,pa da sredite travnjak.
treba jak lik za te i slicne stvari
Slažem se za teren. Vjerujte da pojedini timovi iz zadnje lige (3. kantonalna) imaju isti teren kao i mi, u to sam se lično uvjerio (tamo se bar zaljeva). Što se tiče tribina ne znam da li to kad ko obilazi, al' vidićemo danas jel' bar ona trava kod ograde pokošena ili ću opet da zapadnem. Jedno je sigurno, a to je da su bar stolice na mjestu.
U Zavidovicima se navodno lokalni klub sprijateljio sa ekipom Plzena i ljudi im donirali plastikaru za pomocni teren,dakle ima nacina samo trebamo sposobne ljude a to nemamo definitivno,,,,Koliko se sjecam i kod nas je kruzila slicna prica oko Dortmunda nesto oko trave kao neka donacija ali Soda je poznata po tome, da se samo prica i nista vise...agalo je napisao/la:treba jak lik za te i slicne stvari
Obuci rudarke danas,inace ces zapasti opet.Iraola je napisao/la:Slažem se za teren. Vjerujte da pojedini timovi iz zadnje lige (3. kantonalna) imaju isti teren kao i mi, u to sam se lično uvjerio (tamo se bar zaljeva). Što se tiče tribina ne znam da li to kad ko obilazi, al' vidićemo danas jel' bar ona trava kod ograde pokošena ili ću opet da zapadnem. Jedno je sigurno, a to je da su bar stolice na mjestu.

Pardon htio sam reći zapetljati se u onu travu a ne zapasti 

Preživio sam, nije toliko visoka trava
.
Što se tiče posjete nisam zadovoljan, da se dovedu dva bika bilo bi 3x više ljudi sigurno. SIOUX-i su uvijek tu, standardna ekipa, dok na zapadu i istoku jako malo ljudi, šta vam više treba. Neki će reći da je zbog vremena al' vjerujte da nije, doće sunce u Lukavac pa ćemo da vidimo.
Što se travnjaka tiče mogu samo reći sram vas i stid bilo, ovo je klub koji se takmiči u 1. Ligi FBiH ! Takođe linije se ne vide..
A sad što se tiče same igre i utakmice, sve u svemu nek' smo probili led i pobijedili kod kuće, al pobjeda na jedvite jade. Imali smo loptu i pokušavali nešto i dali smo ga nekako poslije kornera, ali smo teško dolazili u šansu, jako jako malo udaraca. Sudiji prolazna ocjena, mada nam je trebao svirati 1 ili 2 penala. Kapiten Čapljine se par minuta verbalno sukobljava sa navijačima na bliskom istoku, pomoćnik to gleda i smješka se, a tako je Kuduz prošli vikend dobio crveni (odnosno Kuduz se čak nije ni raspravljao s navijačima, sudija je morao oskrnaviti Radnički). Teško je razlikovati i popamtiti sva ta nova pojačanja, ali sve u svemu mora puno bolje, Ćurguz mora osmisliti neku igru. Čini mi se da je ova ekipa za gostujuće utakmice, ali ima vremena i prostora da se sve sredi. Joge mi je uvijek bio drag ali nakon onoga što je uradio kad je postigao gol, kupio me za života
.
Idemo u Goražde po bod(ove) pa šta bude.
NIKO KAO RADNIČKI SODA

Što se tiče posjete nisam zadovoljan, da se dovedu dva bika bilo bi 3x više ljudi sigurno. SIOUX-i su uvijek tu, standardna ekipa, dok na zapadu i istoku jako malo ljudi, šta vam više treba. Neki će reći da je zbog vremena al' vjerujte da nije, doće sunce u Lukavac pa ćemo da vidimo.
Što se travnjaka tiče mogu samo reći sram vas i stid bilo, ovo je klub koji se takmiči u 1. Ligi FBiH ! Takođe linije se ne vide..
A sad što se tiče same igre i utakmice, sve u svemu nek' smo probili led i pobijedili kod kuće, al pobjeda na jedvite jade. Imali smo loptu i pokušavali nešto i dali smo ga nekako poslije kornera, ali smo teško dolazili u šansu, jako jako malo udaraca. Sudiji prolazna ocjena, mada nam je trebao svirati 1 ili 2 penala. Kapiten Čapljine se par minuta verbalno sukobljava sa navijačima na bliskom istoku, pomoćnik to gleda i smješka se, a tako je Kuduz prošli vikend dobio crveni (odnosno Kuduz se čak nije ni raspravljao s navijačima, sudija je morao oskrnaviti Radnički). Teško je razlikovati i popamtiti sva ta nova pojačanja, ali sve u svemu mora puno bolje, Ćurguz mora osmisliti neku igru. Čini mi se da je ova ekipa za gostujuće utakmice, ali ima vremena i prostora da se sve sredi. Joge mi je uvijek bio drag ali nakon onoga što je uradio kad je postigao gol, kupio me za života

NIKO KAO RADNIČKI SODA
Pa ja nisam zadovoljan sve ove godine sa posjetama,sve su ti to jarane derbi navijaci,a kad pada kisa samo ces vidit jug,i to slabo,al oni su tu uvjek..Iraola je napisao/la:Preživio sam, nije toliko visoka trava.
A sad što se tiče same igre i utakmice, sve u svemu nek' smo probili led i pobijedili kod kuće, al pobjeda na jedvite jade. Imali smo loptu i pokušavali nešto i dali smo ga nekako poslije kornera, ali smo teško dolazili u šansu, jako jako malo udaraca. Sudiji prolazna ocjena, mada nam je trebao svirati 1 ili 2 penala. Kapiten Čapljine se par minuta verbalno sukobljava sa navijačima na bliskom istoku, pomoćnik to gleda i smješka se, a tako je Kuduz prošli vikend dobio crveni (odnosno Kuduz se čak nije ni raspravljao s navijačima, sudija je morao oskrnaviti Radnički). Teško je razlikovati i popamtiti sva ta nova pojačanja, ali sve u svemu mora puno bolje, Ćurguz mora osmisliti neku igru. Čini mi se da je ova ekipa za gostujuće utakmice, ali ima vremena i prostora da se sve sredi. Joge mi je uvijek bio drag ali nakon onoga što je uradio kad je postigao gol, kupio me za života.
NIKO KAO RADNIČKI SODA
A vala rezultat i danasnja igra fenomenalni na kakvom se terenu igra,da nisi ocekivao tika taka danas haha,sudija odlicno odradio posao,upravo te penale nije svirao radi gostiju,bilo je par sumnjivih situacija pa morao je nekako da budemo kvit..
Curguz,trener za primjer,ko je bio na treninzima kad je on vodio zna o cemu pricam,kakve covjek pravi treninge i taktike slabo takav ima u ovoj ligi .. Sto se joguncica tice,i mene je kupio .. Jos kad se uhvati za grb(dres) i poljubi ga,meni dosta od njega do smrti

Slažem se, samo falio nam je klasični napadač, ne znam sad ko od one trojice može igrati u Goraždu ?
Tokom naredne sedmice ce zasjedati disciplinska pa cemo znati za kazne. Suljic je sigurno 1 utakmica. U Gorazdu ce pravo nastupa imati i Dzafic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.