Meni večeras pauza ne mogu više. Ramena me bole ko da sam dizao tegove sedmicu dana, a jedino čaše i flaše dižem.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Narine
Meni večeras pauza ne mogu više. Ramena me bole ko da sam dizao tegove sedmicu dana, a jedino čaše i flaše dižem.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav dildo, treba joj dezedorans dati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma kako da ne...DANTES je napisao/la:apsolutno.. neoliberalizam, potrošačko društvo i slobodno tržište minimalne države su smrt humanizma, kulture i progresa civilizacije
Sve neoliberalni koncepti eto pogushishe humanizam, kulturu i progres civilizacije, a homogenim&totalitarnim drushtvima ti fenomeni cvetaju.
oni su van konkurencije... njih niko i ne spominje jer to se podrazumjeva..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Što ste vi Srbi filozofski narod 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa ne mora znaciti da je jedina moguca alternativa ovom robovskom sistemu novi staljinizam. Nemoj bit fukujamaist i kontrarevolucionrni reakcionar.MaGiCa je napisao/la:Ma kako da ne...
Sve neoliberalni koncepti eto pogushishe humanizam, kulturu i progres civilizacije, a homogenim&totalitarnim drushtvima ti fenomeni cvetaju.
Ne mitomanishi. Dosadili ste vishe sa tom spikom.FaraonTM je napisao/la:Što ste vi Srbi nebeski narod
Nashao si crkvu u kojoj cesh se moliti.Trocki je napisao/la:Pa ne mora znaciti da je jedina moguca alternativa ovom robovskom sistemu novi staljinizam. Nemoj bit fukujamaist i kontrarevolucionrni reakcionar.![]()
Naravno da nisam fukujamista, jer je i sam Fukujama 1 hegelijanac, a Hegel je odavno prevazidjen.
Ali, necu da izmishljam apologije za drugog odbachenog hegelijanca (chitaj: Marx), chiji je produkt samo u XX veku pobio preko 100 miliona ljudi i doveo do gladi sve i jedno drushtvo u kome se ta politika zapatila.
[youtube][/youtube]
Nisam znao da je ovakvo stanje kod njih. Prestaju biti poželjna destinacija.
Nisam znao da je ovakvo stanje kod njih. Prestaju biti poželjna destinacija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
E al me i ova djeca iznervirase. Vode toliko sad sve bodove prosuse. Necu ni gledat vise. Nerviram se i zbog njih, kamoli seniora.
Ipak odgleda zadnju minutu. Cestitam momcima, svaka cast!
Ipak odgleda zadnju minutu. Cestitam momcima, svaka cast!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kako je krenulo Hrvati će osvojiti Eurobasket za senioreDANTES je napisao/la:Sjajno ljeto srpskog sporta prelilo se i preko granice u Bosnu
Joj, jedini prostor gdje svi igraju nogomet, a titule dolaze u drugim sportovima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Otelo
Pisao si ovde cini mi se da ces upisati FPN, jesi li predavao papire, jesu li te primili ?
Pisao si ovde cini mi se da ces upisati FPN, jesi li predavao papire, jesu li te primili ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sve sam riješio. Primljen, uplatio i još samo da odem u Sarajevo ostalo.Puma je napisao/la:@Otelo
Al prvaci Europe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fino. Jos ako je u redovne onda
Nije tesko ali su predavanja zamorna a profesori dosadni. Ja sam samo na prvoj godini bio redovan kasnije samo na ispite dolazio. Ali moj ti je savjet ipak da ides sto cesce. Bolje je biti prisutan i poznavati sto vise faca.
Nije tesko ali su predavanja zamorna a profesori dosadni. Ja sam samo na prvoj godini bio redovan kasnije samo na ispite dolazio. Ali moj ti je savjet ipak da ides sto cesce. Bolje je biti prisutan i poznavati sto vise faca.
Call the coroner!
Ma nažalost nije. Mogao sam upasti u redovne da nije bilo u srednjoj one rečenice u glavi, na testu: "Yebo ovo, neće mi trebati". Ma vidjet cu kako mi se bude dalo, vjerovatno ću otići. Sviđa mi se lokacija fakutleta, a i trebe 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kosarka nije naucna fantastika bajo moj.Otelo je napisao/la:Kako je krenulo Hrvati će osvojiti Eurobasket za senioreDANTES je napisao/la:Sjajno ljeto srpskog sporta prelilo se i preko granice u Bosnu![]()
#PrvaciEurope
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pozdrav za legendu.
Pozdrav za legendu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cak ni meni nije losa ta verzija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.