Al kako Soarea baci na usta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sa Guardiana.It wasn’t the prettiest Arsenal victory, but Wenger will be particularly pleased at the fight his team showed at a bouncing Selhurst Park. Mesut Ozil and Cazorla were probably the Gunners’ best players, although special mention should go to Mertesacker at the back (for winning the aerial battle with Wickham) and for Giroud, for his quite brilliant opening goal.
Prvo nismo hejteri i drugo zašto bi bio na aparatima ? Pa meni je prvom drago kad bilo koji igrač Arsenala odgira dobro, jbt čovjek igra za klub za koji navijam normalno da ću se radovati kad odigra dobro. To što vi ne možete priznati kad Elil odigra loše i pokušavate ga neke glupe načine izvući to je vaš problem.Desole je napisao/la:Hejteri buljavog na aparatima
Koji majstor. Imam osjecaj da je skoro uvijek on MOTM.rambo16 je napisao/la:Svaki ugledniji sportski portal će pohvalit Cazorlu
SKY mu je dao MOTM,mada i da je Turčin dobio ne bi bilo nezasluženo. Nijanse. . .
Cazorla pomaknut 20 metara dublje iz svoje komfor zone zarad Ozila i dalje kupi MOTM.Artetitis je napisao/la:Sa Guardiana.It wasn’t the prettiest Arsenal victory, but Wenger will be particularly pleased at the fight his team showed at a bouncing Selhurst Park. Mesut Ozil and Cazorla were probably the Gunners’ best players, although special mention should go to Mertesacker at the back (for winning the aerial battle with Wickham) and for Giroud, for his quite brilliant opening goal.
Ja ga ne hvalim svaku tekmu, tako da me mozes iskljuciti. Da ga simpatisem kao igraca to da, ali cisto jer je znalac sa loptom. Svako se treba kritikovati kada zasluzi ali ne treba pretjerivati kao sto se sada i sa Cechom radi.anell je napisao/la:Prvo nismo hejteri i drugo zašto bi bio na aparatima ? Pa meni je prvom drago kad bilo koji igrač Arsenala odgira dobro, jbt čovjek igra za klub za koji navijam normalno da ću se radovati kad odigra dobro. To što vi ne možete priznati kad Elil odigra loše i pokušavate ga neke glupe načine izvući to je vaš problem.Desole je napisao/la:Hejteri buljavog na aparatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.