Te sezone je postigao 30 golova.bavariapivo je napisao/la:nije los ado hodzic gledao sam ga par puta u austriji dok je igrao, mada je liga u kojoj je igrao 7. austrijska.
NK Bosna Visoko
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: NK Bosna Visoko
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- bavariapivo
- Kontakt:
30 golova u prvoj sezoni 8. liga, pa 20 golova u 2. sezoni 7. ligasamo_lijevo je napisao/la:Te sezone je postigao 30 golova.bavariapivo je napisao/la:nije los ado hodzic gledao sam ga par puta u austriji dok je igrao, mada je liga u kojoj je igrao 7. austrijska.

Re: Odg: NK Bosna Visoko
@samo-lijevo
Zamolio bih te ako može da nakon utakmice napišeš nekibutisak o igrama ovih što su na posudbi iz FKS.
I, privatna molba, u Goraždu igra jedan malac, Mirza Geca obrati pažnju i na njega.
Zamolio bih te ako može da nakon utakmice napišeš nekibutisak o igrama ovih što su na posudbi iz FKS.
I, privatna molba, u Goraždu igra jedan malac, Mirza Geca obrati pažnju i na njega.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bosna Visoko
hilmo je napisao/la:@samo-lijevo

- samo_lijevo
- Kontakt:
Bice tezak teren. Ima sat vremena kako pada jaka kisa, a i jucer je isto padala ali manjim intenzitetom. Steta zbog igre i zbog publike.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radujem se svakom uspjehu nasih sportskih prijatelja,hajmo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosna-Goražde 1-0 (Čabaravdić)
Nek vam ljevičar piše izvještaje on je garant bio na tekmi, ja mahmurao + kiša
Nek vam ljevičar piše izvještaje on je garant bio na tekmi, ja mahmurao + kiša

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Steta zbog kise, skupilo bi se pravo raje, ali i ovako nas je bilo ispod krova. Moramo prosiriti, nema nam druge.
Mogli smo dobiti 3:0 ili 4:0. Hodzic, majstor nogometa, je ima dvije 100% prilike. U 45. minuti je nakon maharanja kompletne odbrane izasao 1 na 1 sa golmanom, lobovao ga, ali lopta prosla pored gola. Druga prilika sredinom drugog poluvremena u jeku napada Gorazda. Ponovo je izasao sam pspred golmana, ovog puta sutirao preko gola. Jos jednu priliku je imao Cabaravdic.
Gosti u prvom nista specijalno, jedan ili dva suta. U drugom poluvremenu su nas stisli, nismo mogli izbaciti loptu iz svoje polovice. Imali su 10 + kornera, par dobrih suteva, nista 100 %.
Uglavnom, kako smo mogli dobiti glat, tako su gosti mogli odnijeli 1 bod.
Ponovo smo igrali bez 4_5 igraca, sto zbog povreda sto zbog papira.
gol Cabaravdica
nova oprema

@hilmo
Igrao je Klaric u prvoj postavi. jedan dobar sut sa 20-tak metara. Ostatak nista specijalno ili toliko vrijedno paznje. Umjesto njega je usao Handzic sredinom drugog poluvremena. Nije se mogao iskazati jer se igr svodila samo da ne primimo gol. Samo je bilo nabijanje sto dalje od gola.
sut Klarica
Geca je bio rezerva.
Posto ti brojis i Aliju kao igraca Sarajeva, znaci
Momak cita igru nestvarno, igrao je sa zutim skoro 70 minuta, ali nije ga niko mogao proci. Svaka mu cast, ono je za 10.
Imas snimak veceras oko 21 h na TV Visoko.

Mogli smo dobiti 3:0 ili 4:0. Hodzic, majstor nogometa, je ima dvije 100% prilike. U 45. minuti je nakon maharanja kompletne odbrane izasao 1 na 1 sa golmanom, lobovao ga, ali lopta prosla pored gola. Druga prilika sredinom drugog poluvremena u jeku napada Gorazda. Ponovo je izasao sam pspred golmana, ovog puta sutirao preko gola. Jos jednu priliku je imao Cabaravdic.
Gosti u prvom nista specijalno, jedan ili dva suta. U drugom poluvremenu su nas stisli, nismo mogli izbaciti loptu iz svoje polovice. Imali su 10 + kornera, par dobrih suteva, nista 100 %.
Uglavnom, kako smo mogli dobiti glat, tako su gosti mogli odnijeli 1 bod.
Ponovo smo igrali bez 4_5 igraca, sto zbog povreda sto zbog papira.
gol Cabaravdica
nova oprema

@hilmo
Igrao je Klaric u prvoj postavi. jedan dobar sut sa 20-tak metara. Ostatak nista specijalno ili toliko vrijedno paznje. Umjesto njega je usao Handzic sredinom drugog poluvremena. Nije se mogao iskazati jer se igr svodila samo da ne primimo gol. Samo je bilo nabijanje sto dalje od gola.
sut Klarica
Geca je bio rezerva.
Posto ti brojis i Aliju kao igraca Sarajeva, znaci

Momak cita igru nestvarno, igrao je sa zutim skoro 70 minuta, ali nije ga niko mogao proci. Svaka mu cast, ono je za 10.
Ako Bi Bosna okrenula tricu u Travniku mislim da bi protiv NK METALLEGHE B.S.I. bi se raja bas nafurala da dodje . Bi dobro bilo da se zaleti da se raja nafura konacno pogurat Bosnu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Vidim u gradu dobra atmosfera vezano za Bosnu, dosta raje hoće da ide na Pirotu u nedjelju 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nesta su spominjali autobuse, ali izgleda nista od toga.FaraonTM je napisao/la:Vidim u gradu dobra atmosfera vezano za Bosnu, dosta raje hoće da ide na Pirotu u nedjelju
To sam i ja vidio ili čuo negdje al' ne znam. Možda ipak to interesovanje nije u tolikoj mjeri. Al' sam isto načuo slučajno od jednog čovjeka da će ići jedan kombi u Travnik.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Govorili su o dva busa, bili bi oni puni da raja ne ide privatnim automobilima. Ovako posto je blizu i nema potrebe. Znam da su o tome govorili prije Gorazda. Ako se izvuce bod, protiv Jajca ce biti pun stadion.FaraonTM je napisao/la:To sam i ja vidio ili čuo negdje al' ne znam. Možda ipak to interesovanje nije u tolikoj mjeri. Al' sam isto načuo slučajno od jednog čovjeka da će ići jedan kombi u Travnik.
Ma ja nešto kontam da bi mogli i sva 3, mislim da je Bosna kvalitetnija od Novog Travnika, još kažu da oni imaju tih nekih problema u klubu tako da bi se to trebalo iskoristiti, pa da protiv Jajca bude baš fino popunjen stadion i nek' se "potuku" momci sa tim glavnim favoritom za ulazak u PL da vidimo na čemu smo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da nam se hoce vratiti povrijedjeni igraci i ovi sto jos nisu dobili papire. Protiv Gorazda na tribinama pola ekipe, jos nisu bili svi na mecu. Ovako nemamo rezerve, sve juniori. Sa Gorazdem bi lakse izasli na kraj da smo imali kvalitetne zamjene. Tek tada cemo vidjeli stvarnu snagu ove ekipe.
Polako, ovakve ekipe koje vrebaju iz sjene su najopasnije sigurno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije valjda da mislis na nas ?FaraonTM je napisao/la:Polako, ovakve ekipe koje vrebaju iz sjene su najopasnije sigurno.
Ipak ide autobus u Travnik.
U nekim ludim kombinacijama, hoću da kažem svaka tekma maksimalno zalaganje i niko se neće baš naigrati protiv nassamo_lijevo je napisao/la:Nije valjda da mislis na nas ?FaraonTM je napisao/la:Polako, ovakve ekipe koje vrebaju iz sjene su najopasnije sigurno.
Ipak ide autobus u Travnik.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sve krenem pa zaboravim da ti se zahvalim, ako može ovako svako kolo, čisto da imamo neki uvid. Pokušao sam gledati snimak, ali me nešš digitalna zeza, valjda kod Telemacha oslabio signal na mom području pa ledi sliku po nekad.samo_lijevo je napisao/la: @hilmo
sut Klarica
Geca je bio rezerva.
Posto ti brojis i Aliju kao igraca Sarajeva, znaci![]()
Provjerit ću ovo za Čulova, jel naš ili nije.
http://www.visoko.co.ba/video-dani-slav ... na-kosevu/
Sjecal se ko ove ekme
Sjecal se ko ove ekme
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.