PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
rigotina s mazlumima raspravljaš i sam ispadaš mazlum. Dobiju te mazlumi na iskustvo
Ma neznam sta da ti kazemTribalian je napisao/la:@Lillarde resi ovaj unutar hrvatski sukob, ovaj jedan vas pise da su Splicani p*cke.Lillard je napisao/la:
Inace, nista osim patetike prodavat i ne znas. Vidi mu lokacije svega ti, pusta patetika na svakom koraku. Steta sto ne mozete pricat ni o cemu vec o bajkama..![]()
![]()

Ova tema je dobra za ismijat se, nema cega nema

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sta fali mojoj lokaciji?Mogu ispod dodati i zapadni Mostar jer sam na desnoj obali naše Neretve.
Niste nimalo korektni...ja vas častim pjesmama,vama svaka dlaka smeta.
naučite biti liberalni,dosta zatucanosti.
Gori gora,gori borovinaaaa
Niste nimalo korektni...ja vas častim pjesmama,vama svaka dlaka smeta.
naučite biti liberalni,dosta zatucanosti.
Gori gora,gori borovinaaaa
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ovo je bio nezabelezen slucaj do sad.Lillard je napisao/la: Ma neznam sta da ti kazem![]()
Ova tema je dobra za ismijat se, nema cega nema

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ja se ovdje ne raspravljam, meni ovo sluzi cisto za postizanje vlastitog zena.miki651 je napisao/la:rigotina s mazlumima raspravljaš i sam ispadaš mazlum. Dobiju te mazlumi na iskustvo
goveđigulašmajka
- tepsija
- Kontakt:
Zagrlite se.rigotina je napisao/la:ja se ovdje ne raspravljam, meni ovo sluzi cisto za postizanje vlastitog zena.miki651 je napisao/la:rigotina s mazlumima raspravljaš i sam ispadaš mazlum. Dobiju te mazlumi na iskustvo
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Evo i Srba, show moze poceti 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kad se sjetim "klanja" velezovaca i slobodasa medjusobno... kao da je davno to bilo... i missed these times! 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma ja nisam otisao u Surdulicu, ne mogu ni na karti da je nadjem, pa rekoh da vidim sta vi radite ovde.DoeTz je napisao/la:Evo i Srba, show moze poceti

- kenanbrajic
- Kontakt:
Razvit jufku, smotat zeljanicu, otvoriti sok od ječma i zavaliti se....neprocjenjivo. Udrite!!!
Gledaj ti sta se u Mostar nakotilo grob te yebo
A u škripine brato okle vas s fudbalom. Idite gangat
Ooooooo Ooopa Gangam Style

Ooooooo Ooopa Gangam Style

DŽELO ODLAZI
-
- Kontakt:
kada se govori o državi --- onda se svi kunu u bih i kako su jedva docekali da se ima drzava onda odjednom se sve iz te drzave omalovazava jer eto druga liga bivse drzave je vrednija nego ova liga
zrinjski je ugasen 1945 jer nie htio promjenuti predznak "hrvatski" a ne jer je bio leglo nekog fasizma kako se falsificira
zrinjski i velez su dva kluba iz mostara koji su igrali i ligu do 1945 i bila su dva velika rivala među kojima je vladao respekt
danas se opet falsificira to kako mostarci ne navijaju za zrinjski
nije istina, veci dio mostara navija za zrinjski i danas u herceogvini zrinjski ima veci broj navijaca
ako izuzmete siroki zapadni dio herceogvine navija za zrinjski --- recimo da je jug podjednako i da velez ima vise navijaca u konjicu i jablanici
danas se hrvati u bih jako simboliziraju sa zrinjskom pa tako imate navijace iz srednje bosne i posavine
svi koji tvrde suprotno lazu
i zrinjski i velez su mostarski klubovi i oba imaju navijace
od postojanja bih zrinjski je puno uspjesniji
zrinjski je ugasen 1945 jer nie htio promjenuti predznak "hrvatski" a ne jer je bio leglo nekog fasizma kako se falsificira
zrinjski i velez su dva kluba iz mostara koji su igrali i ligu do 1945 i bila su dva velika rivala među kojima je vladao respekt
nije istina, veci dio mostara navija za zrinjski i danas u herceogvini zrinjski ima veci broj navijaca
ako izuzmete siroki zapadni dio herceogvine navija za zrinjski --- recimo da je jug podjednako i da velez ima vise navijaca u konjicu i jablanici
danas se hrvati u bih jako simboliziraju sa zrinjskom pa tako imate navijace iz srednje bosne i posavine
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava
Jel ovo iz filma "Okupacija u 26 slika" Lordana Zafranovica?Tifoz je napisao/la:Gledaj ti sta se u Mostar nakotilo grob te yeboA u škripine brato okle vas s fudbalom. Idite gangat
Ooooooo Ooopa Gangam Style![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Edit: Fali ovdje Zvonko Lepetic sa maljem u onoj sceni u autobusu.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 16 avg 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ovaj kaze nisu bili fasisticko leglo, a igrali ligu NDH
Gdje su to igrali od 1941-1945 sa Velezom de molim te pokazi nam
kaze igrali 1945 sa Velezom, mozda se igrali Ustasa i partizana

Gdje su to igrali od 1941-1945 sa Velezom de molim te pokazi nam

Zar nije ugasen 1914. godine, prvi put ?
-
- Kontakt:
zrinjski se tada ukljucio u prvu hrvatsku ligu i tada se nije igralo sa klubovima iz ovog dijela --- osim sto je se igralo par susreta sa jedinstvom sa kojim se tada bilo u dobrim odnosima --- zrinjski je bio hrvatski klub od svog osnutka jer su ga osnovali hrvatski đaci i studenti iz škole hrvoje"""". a igrali su igrači svih rasa i nacionalosti kao što i danas igraju
komunizam (jedna od osuđenih ideologija je ukinuo zrinjski - zabranjen jednako kao i fašizam) je ukinuo sve klubove sa predznakom
danas u klubu jedanko kao i prije igraju igrači svih rasa, nacionalosti i vjeroispovijesti i to navijačima nije bitno uopće što i dokazuju nagrade koje se dodjeljuju igračima svak sezone od navijaca tog kluba
@tirbalian """" jeste ali samo an 3 godine ___________ klub je egzistirao bili su treninzi i sve pod hercegovcem pa se kratko i ujednio pa poslje i sa srpskim radnckim da bi 1922 opet bio zrinjski
komunizam (jedna od osuđenih ideologija je ukinuo zrinjski - zabranjen jednako kao i fašizam) je ukinuo sve klubove sa predznakom
danas u klubu jedanko kao i prije igraju igrači svih rasa, nacionalosti i vjeroispovijesti i to navijačima nije bitno uopće što i dokazuju nagrade koje se dodjeljuju igračima svak sezone od navijaca tog kluba
@tirbalian """" jeste ali samo an 3 godine ___________ klub je egzistirao bili su treninzi i sve pod hercegovcem pa se kratko i ujednio pa poslje i sa srpskim radnckim da bi 1922 opet bio zrinjski
- tepsija
- Kontakt:
Jos jedan dokaz teze da je kod zrinskog vazniji prefiks nego ista drugo.Cista politika.mostarac1312 je napisao/la:kada se govori o državi --- onda se svi kunu u bih i kako su jedva docekali da se ima drzava onda odjednom se sve iz te drzave omalovazava jer eto druga liga bivse drzave je vrednija nego ova liga
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
mostarac1312 je napisao/la:zrinjski se tada ukljucio u prvu hrvatsku ligu i tada se nije igralo sa klubovima iz ovog dijela --- osim sto je se igralo par susreta sa jedinstvom sa kojim se tada bilo u dobrim odnosima --- zrinjski je bio hrvatski klub od svog osnutka jer su ga osnovali hrvatski đaci i studenti iz škole hrvoje"""". a igrali su igrači svih rasa i nacionalosti kao što i danas igraju
Gdje je covjece komunizam zabranjen ? Mozda u EU i to u drzavama cija je vlada sastavljena od ultra desnicarskih i fasistickih potomaka nije ni cudo

U pravu si kada kazes da su ukinuti klubovi sa predznakom ali si namjerno izostavio fasistickim predznacima ili sa istorijom kolaboracije sa okupacionim snagama tako je bilo sirom bivse Juge al eto zlo isplivalo opet
samo Sloboda
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mostarac1312 je napisao/la:komunizam (jedna od osuđenih ideologija je ukinuo zrinjski - zabranjen jednako kao i fašizam) je ukinuo sve klubove sa predznakom

a sad ozibljno... ne volim da pisem o politici, ali kad se kod nas ocrni socijalizam (ne komunizam, koji nikad nije ni postojao, samo u nazivu partije) onda moram da odgovorim neodgovornim pojedincima... s pravom je ukinut svaki klub koji je igrao ndh ligu i ligu nediceve srbije, jer su obje drzave bile fasisticke a svi koji su bili protiv fasista su ugasili svoje klubove na vrijeme, tj. prije 1941., cak i jedan hajduk nije zelio da bude dio ndh...
btw, gdje je komunizam osudjena ideologija?! neznalico, nije isto komunizam ruske sovjetske cizme i socijalizam titin, razlika je nebo i zemlja...
a btw, koliko znam, oni su nas oslobodili nacista, fasista i domacih izdajica, koji, eto na nasu nesrecu, nisu svi stradali poslije 1945...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
tepsija
previsk ili ne prefiks ali zrinjski je nastao kao hrvatski klub i uvijek će biti takav sto naravno ne zabranjuje drugim da navijaju ili simpatiziraju jer igraju igraci svih vjera,nacija,boje koze i da ne nabrajam dalje jer nema nikakve rasne,vjerske ili druge diskriminacije sto i dokazuje roster vec dugi niz godina da se igraci rado i dolaze i vracaju u taj klub
celtic se isto deklarira kao katolicki klub pgotovo njegovi navijaci pa imate slucaj da imaju navijace od svugdje i svakojake
vama velezovcima smeta jak zrinjski koji je vidljivo svake godine raste i razumijem vas djelom ali ne razumijem da vazda imate potrebu nesto predbacivati da smo vam mi krivi a nismo nista
i ko je upucen zna dobro i oko stadiona da je nudjen povratak i onda su vasi celnici rekli dajte pare idemo u sjeverni i eto sta je bilo ---- dosta ste godina dobivali 200.000 vise od grada da bi pika te pare pokro i nista se nije napravilo
u zrinjski se vazda ulagao privatni novac od dike, dzidica pa danas do sulente i dobivala se mizerija od grada
previsk ili ne prefiks ali zrinjski je nastao kao hrvatski klub i uvijek će biti takav sto naravno ne zabranjuje drugim da navijaju ili simpatiziraju jer igraju igraci svih vjera,nacija,boje koze i da ne nabrajam dalje jer nema nikakve rasne,vjerske ili druge diskriminacije sto i dokazuje roster vec dugi niz godina da se igraci rado i dolaze i vracaju u taj klub
celtic se isto deklarira kao katolicki klub pgotovo njegovi navijaci pa imate slucaj da imaju navijace od svugdje i svakojake
vama velezovcima smeta jak zrinjski koji je vidljivo svake godine raste i razumijem vas djelom ali ne razumijem da vazda imate potrebu nesto predbacivati da smo vam mi krivi a nismo nista
i ko je upucen zna dobro i oko stadiona da je nudjen povratak i onda su vasi celnici rekli dajte pare idemo u sjeverni i eto sta je bilo ---- dosta ste godina dobivali 200.000 vise od grada da bi pika te pare pokro i nista se nije napravilo
u zrinjski se vazda ulagao privatni novac od dike, dzidica pa danas do sulente i dobivala se mizerija od grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.