PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

emirzlaTu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la emirzlaTu » 16 avg 2015, 16:01

Skver je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Fakat ne trebamo ovoliko daleko ici sa prepucavanjem jer znamo kako se najcesce zavrse ovakve teme, ali priznajmo svi da Velez ne bi bio ni upola ovako uspjesan u bivsoj jugi da nije zabranjen Zrinjski, to se vidi i u nasoj PL. U jugi nisi ni mogao navijati za Zrinjski kad nije postojao, logicno, pa je vecina raje navijala za Velez (klub iz njihovog grada), na osnovu toga Zrinjski gleda Velezu u ledja po rezultatima i uspjehu u proslosti, tako da je Velez velikan naspram Zrinjskog. Medjutim, otkako igramo zajednicku PL stvari su se preokrenule i iskristalizirale, ispade da vise raje u Mostaru gotivi Zrinjski, nego Velez, to se pokazuje na tribini. A mi hajmo zivjeti u oblacima kako smo veliki klubovi, kako smo imali kojekakve posjete, kako je Velez simbol Mostara (jest na FB i forumima, mozda i kod dijasporaca, poznato kako vise vole BiH od nas), a drugi nizu uspjehe.

Pomirite se Rodjeni da ste grohnuli, ne danas, ne jucer, vec od sloma juge i povratka Zrinjskog. A da je Velez simbol grada, a ne nekakva skakanja s mosta, to jos morate dokazivati.
I ti ga pravo usra.....kakvi bolan navijaci....slave titulu, hiljadu ljudi na ukradenom stadionu......Velez je simbol grada kao i Stari most...druga stvar sto su ljudi u problemima kao i 90% klubova. Mozemo se mi prepucavati ovdje ali neke stvari ne mozemo izbrisati gumicom. HSK Zrinjski je cisti hibridni klub obnovljen na ideologiji koja nam je svima poznata, ideologiji kojom se citav svijet gnusa.....nabijem na qurac i taj klub zajedno sa tom ideologijom.
Preduhitrio si me :D,beduin,stanje Veleza su rezultati,kao i kod nas.Ne moze jedan svinjski oduzet navijace Velezu,ti epruvetasi su 85% iz nacionalne ideologije uz taj klub.Vidis da odma po komentarima,kad im das cinjenice odma ti dokazuju mrznju svoju koja nema veze sa fudbalom ;)
I nama su pokusali slicno uradit sa Zmajem,hvala Bogu nije uspjelo...nidje veze jelde???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2015, 16:14

hskzmostar je napisao/la:Rodjenisa kakvo je stanje dole blizu zone? :beba:
Mase li se brazilskim i turskim zastavama u zadne vrijeme,jel ti rekla majka istinu o ocu,jel turcin il brazilac?
A sta da ti kazem kad sve znas, bio si u Velezu.Znas i sam da nama ljepseg osjecaja k'o kad znas da si dio velikog i slavnog kluba,VELEZ.I nemoj se ustrucavati ponovo se nama vratiti kad ti ovaj isprdak zavrsi svoju neuspjesnu misiju,odrzavanja stada na okupu, pod zastavom druge drzave.Ljiljani su tvoja i moja jedina zastava i samo s njom masem ,jedno vrijeme su je krasili i macevi
[youtube][/youtube]
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 16 avg 2015, 16:17

hskzmostar je napisao/la:Gledaj citlucanina sto je nervozan...hajduk zivi vjecno...petokraka cim je skinuta propali ko i Velez!

I ovakav Hajduk je tri klase iznad kluba koji je 93 osnovan u Međugorju :lol: :opaopa:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 16 avg 2015, 16:21

hskzmostar je napisao/la:Koji su to veHlikani,daj ih nabroj! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda i Celik ili Velez,koliko skupa imate nacionalnih prvenstava koje ueffa prizna ?! :tralala:
Matane kikašu didin gangašu ne mjeri se veličina kluba po titulama nego po istoriji i tradiciji koje nemate i nikad necete imati. Ovo je velicina sine moj kad sa južnoameričkim ekipama imas pozitivan skor bez poraza.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=681

Kad igras sa Palmeirasom Penarolom Borusijom Interom Juventuso. Nego njonjo haj ti beri masline i nahrani magarca okle vas s fudbalom do juce niste za offsajd znali
DŽELO ODLAZI

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2015, 16:24

Volim kad se ovako otvore.Onda pokazu pravo lice i zasto postoje.Oni su i dalje u borbi protiv komunizma...njima je politika sve.Smisao zivota i postojanja.Uostalom,neutralnom turistu ce biti apsolutno jasno u Mostaru,gdje su divljaci.Samo pogledati fasade zidova i mnostvo kukastih krizeva,velikih U...i drugih kojima se budala ponosi a pametan stidi.Naravno,uz svastike ide neizostavno um.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 avg 2015, 16:27

Tifoz je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Koji su to veHlikani,daj ih nabroj! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda i Celik ili Velez,koliko skupa imate nacionalnih prvenstava koje ueffa prizna ?! :tralala:
Matane kikašu didin gangašu ne mjeri se veličina kluba po titulama nego po istoriji i tradiciji koje nemate i nikad necete imati. Ovo je velicina sine moj kad sa južnoameričkim ekipama imas pozitivan skor bez poraza.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=681

Kad igras sa Palmeirasom Penarolom Borusijom Interom Juventuso. Nego njonjo haj ti beri masline i nahrani magarca okle vas s fudbalom do juce niste za offsajd znali
zamisli tek da vitez igra dole, oni bi osvojili copu libertadores vjerovatno
goveđigulašmajka

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2015, 16:30

Unatoc tom strasnom zrinskom sa titulama...gdje to zrinski ima simpatizere i gdje su culi za isti?Mozda u Imotskom,Vinkovcima...i za zavicajnih sijela u ZG.Nigdje drugo.Mi smo u kur.cu ali i dan danas imamo sirom BiH,Srbije,Hrvatske,Makedonije,Slovenije...ljudi koji nas gotive.Vi to nemate niti ce te ikad imati.Porazna cinjenica unatoc strasnom poratnom feniksu Zrinke.
Vječno u našim srcima.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 avg 2015, 16:37

tepsija je napisao/la:Unatoc tom strasnom zrinskom sa titulama...gdje to zrinski ima simpatizere i gdje su culi za isti?Mozda u Imotskom,Vinkovcima...i za zavicajnih sijela u ZG.Nigdje drugo.Mi smo u kur.cu ali i dan danas imamo sirom BiH,Srbije,Hrvatske,Makedonije,Slovenije...ljudi koji nas gotive.Vi to nemate niti ce te ikad imati.Porazna cinjenica unatoc strasnom poratnom feniksu Zrinke.
lijepo si ti to sve srocio, post pun patetike, za svu ekipu sto gleda sa strane da pokaze neko suosjecanje i empatiju. isprva mi se učinilo da ću pustit suzu al sam skonto da mi se sere zapravo. sa wc-a ti tipkam. živio ti meni ljubavi ;)
goveđigulašmajka

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2015, 16:38

Kao i uvijek do sad,nemas odgovor.Tek bezvezno laprdanje.
Vječno u našim srcima.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2015, 16:38

hskzmostar je napisao/la: Splicani su pic...komunisticke uvijek bile i bit ce!
Decko idi igraj se, lepo je vreme.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2015, 16:42

kimbo je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Fakat ne trebamo ovoliko daleko ici sa prepucavanjem jer znamo kako se najcesce zavrse ovakve teme, ali priznajmo svi da Velez ne bi bio ni upola ovako uspjesan u bivsoj jugi da nije zabranjen Zrinjski, to se vidi i u nasoj PL. U jugi nisi ni mogao navijati za Zrinjski kad nije postojao, logicno, pa je vecina raje navijala za Velez (klub iz njihovog grada), na osnovu toga Zrinjski gleda Velezu u ledja po rezultatima i uspjehu u proslosti, tako da je Velez velikan naspram Zrinjskog. Medjutim, otkako igramo zajednicku PL stvari su se preokrenule i iskristalizirale, ispade da vise raje u Mostaru gotivi Zrinjski, nego Velez, to se pokazuje na tribini. A mi hajmo zivjeti u oblacima kako smo veliki klubovi, kako smo imali kojekakve posjete, kako je Velez simbol Mostara (jest na FB i forumima, mozda i kod dijasporaca, poznato kako vise vole BiH od nas), a drugi nizu uspjehe.

Pomirite se Rodjeni da ste grohnuli, ne danas, ne jucer, vec od sloma juge i povratka Zrinjskog. A da je Velez simbol grada, a ne nekakva skakanja s mosta, to jos morate dokazivati.
I ti ga pravo usra.....kakvi bolan navijaci....slave titulu, hiljadu ljudi na ukradenom stadionu......Velez je simbol grada kao i Stari most...druga stvar sto su ljudi u problemima kao i 90% klubova. Mozemo se mi prepucavati ovdje ali neke stvari ne mozemo izbrisati gumicom. HSK Zrinjski je cisti hibridni klub obnovljen na ideologiji koja nam je svima poznata, ideologiji kojom se citav svijet gnusa.....nabijem na qurac i taj klub zajedno sa tom ideologijom.

Kako ovaj @Beduin lupa. Veze ti druze neas o temi o kojoj pricas. Il si mlad ili dobro neprosvijecen ili nesto trece sto bi bilo najgore za tebe.
Dobro, Kimbo, to je sve sto si mogao mi objasniti, nagadjanje moje starosnw dobi?

Skver, pratis li me? Ne govorim ja o kolicini navijaca Zrinjskog za vrijeme proslave titule, jer smo i mi goli racku po tom pitanju, izuzev polugodisnje Ciromanije. Cinjenica je ovo sto sam gore napisao, Velez je bio glavni u Mostaru dok im je gradski rival bio pod suspenzijom, da nije bio mozemo samo nagadjati kakav bi omjer snaga tu bivao.
Yebote, i ti mi o tom simbolu kao da je neke fajde od toga. I Sloboda je simbol Tuzle, pa sta? Dje su navijaci da forsiraju taj simbol, gdje su pune tribine, gdje smo da pomognemo da klub ne bude u problemu? Zasto Rodjeni odose gledati neke skokove (razumijem da je jednogodisnja manifestacija, ali pravim paralelu), a isti dan im tribine sablasne... toliko o ljubavi prema Velezu i simbolu grada...
I kod nas ce evo 3. Brodolom party u mjesec i pol biti pun, a tribine puste... a ode i dijaspora pa ce i ovo malo posjete splasnuti
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2015, 16:44

Babe,evo dok kenjaš...jedan je jedini u snu i na javi...jao pjesme :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ovo je umjetni zrinski.
Vječno u našim srcima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2015, 16:45

Lampard8 je napisao/la:slika
Vidis da nije Sarajevo ostvarilo najveci transfer u nasoj ligi. :urnebes:

075 ❤

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 avg 2015, 16:46

Sta se ovo desava ? :lol: Cak i Hajdukovci dosli :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 avg 2015, 16:50

tepsija je napisao/la:Babe,evo dok kenjaš...jedan je jedini u snu i na javi...jao pjesme :mrgreen:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ovo je umjetni zrinski.
daj radije nešto o uronima i zaronima, samo da je patetično da mi omekša stolicu
goveđigulašmajka

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2015, 16:53

Ali,kako sam ja čovjek velikog srca,evo za simpatizere tzv. zrinskog jedan splet sjajnih glazbenih numera njihovog omiljenog pjevača iz Blatnice,poznatijeg kao kralj dijaspore.
Evo ga,živjeli mi dečki.Ajmo ruke gore :clap:
Traaaansss :bow:

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 16 avg 2015, 16:53

DoeTz je napisao/la:Sta se ovo desava ? :lol: Cak i Hajdukovci dosli :lol:
Da, ali oni iščitluka :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 avg 2015, 16:54

tepsija je napisao/la:Ali,kako sam ja čovjek velikog srca,evo za simpatizere tzv. zrinskog jedan splet sjajnih glazbenih numera njihovog omiljenog pjevača iz Blatnice,poznatijeg kao kralj dijaspore.
Evo ga,živjeli mi dečki.Ajmo ruke gore :clap:
Traaaansss :bow:

[youtube][/youtube]
:ljepota: :ljepota: :ljepota:

Inace, nista osim patetike prodavat i ne znas. Vidi mu lokacije svega ti, pusta patetika na svakom koraku. Steta sto ne mozete pricat ni o cemu vec o bajkama..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2015, 16:56

Lillard je napisao/la:
Inace, nista osim patetike prodavat i ne znas. Vidi mu lokacije svega ti, pusta patetika na svakom koraku. Steta sto ne mozete pricat ni o cemu vec o bajkama..
@Lillarde resi ovaj unutar hrvatski sukob, ovaj jedan vas pise da su Splicani p*cke. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2015, 16:57

emirzlaTu je napisao/la:
Skver je napisao/la:

Preduhitrio si me :D,beduin,stanje Veleza su rezultati,kao i kod nas.Ne moze jedan svinjski oduzet navijace Velezu,ti epruvetasi su 85% iz nacionalne ideologije uz taj klub.Vidis da odma po komentarima,kad im das cinjenice odma ti dokazuju mrznju svoju koja nema veze sa fudbalom ;)
I nama su pokusali slicno uradit sa Zmajem,hvala Bogu nije uspjelo...nidje veze jelde???
Iskreno brate ja vise mrznje vidim kod vas (tuzlaci i Rodjeni), nego kod njih... sve ja razumijem, rat, otimanje stadiona, stranacke zayebancije (mada i kod nas je tako bilo, u Velezu je jos uvijek, cini mi se?), logori, protjerivanja, ali to ovdje nije trebalo eskalirati niti ovako budoko se upustati... Tifoz i Rigotina kontaju zafrkanciju, znaju se zezati, ali mnogi ovdje :thumbdown:

Ne znam kako ne shvatate bit onoga sto ja kazem, Velez je imao uspjehe u bivsoj nam drzavi, ali tada nije bilo Zrinjskog (zbog poznatih nam razloga), a kako bi bilo i da li bi Velez bio toliko uspjesan da je imao Zrinjskog kao gradskog rivala, to nikad necemo znati. Sad se pokazuje koliko se voli Velez/Zrinjski, Rodjeni (a ocito i vi) se kriju iza price o problemima u klubu pa time pravdaju (ne)rezultate Veleza, losu posjetu, mogucnost povratka u cvajtu i ostalo, pa nam se busaju kako imaju pare (kitu imaju, jer da imaju pravili bi profesionalne ugovore igraca pa ih prodavali, a ne nakon odlicne sezone isti odlaze u Sarajevo, Zelju, negdje vani, i to sve bez obestecenja...), kako sredjuju stadion (a nigdje nista od infrastrukture da se pomice), pa ovako, pa onako...

Covjece, gdje je taj ponos na kojeg se pozivaju, ponos kao i kod nas 500 manijaka koji smo ludi za klubom pa idemo bez obzira na rezultate? Pa na njihovom mjestu i zbog svega sto su pretrpili umjesto da stadion prepune svaku utakmicu, da dokazu ko je i sta Velez, da dokazu ko je glavni vazda bio u gradu, pa u tom broj da sruse svaku Upravu koja pokusava raditi protiv Veleza. A oni? Suplja bosanska prica, kako kod Veleza, tako i vecine nasih klubova.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.