Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
a kako bi on dobio dozvolu, onu što je Džeko čekao?
Seo valjda ima i njemacko drzavljanstvo, pa se pika kao EU igrac.samoplavo je napisao/la:a kako bi on dobio dozvolu, onu što je Džeko čekao?
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Hm, sa obzirom da dovode Dignea, pretpostavljam da bi on bio njima prvi izbor na lijevom beku. Ne sviđa mi se to da ga dovode kao zamjenu.
Možda jedino kao štoper.
Kao što reče kolega @Evil Genius II igrao bi onaj koji je u boljoj formi, to bi bilo onda odlično, Seo je jedan, kad zaprijeti Digneu, ovaj će sam sebi odabrat na koju će klupu sjest
Možda jedino kao štoper.
Kao što reče kolega @Evil Genius II igrao bi onaj koji je u boljoj formi, to bi bilo onda odlično, Seo je jedan, kad zaprijeti Digneu, ovaj će sam sebi odabrat na koju će klupu sjest

A, šta je sa simbolikom u Sead Kolašinac? Nemojte da Majstor dolazi upozoravati.
Fakat sad, koliko je uopće vjerovatno da on napusti Schalke u skorije vrijeme?

Fakat sad, koliko je uopće vjerovatno da on napusti Schalke u skorije vrijeme?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jel mene neko zajebava? Još samo da Tinu dovedu i najbolji igrači repke su u Romi 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
jos neka Roma dovede Besica da zamjeni De Rosia i imace nase najbolje igrace Pjanic , Dzeko ,Seo i Mume

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A mogli su i Spahica dovesti, i jos da Avdija nije pozurio sa Osmanlisporom 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Marsal
- Kontakt:
Šta vam je, ide Seo u Arsenal da ruši ali tek od iduće godine. Eno objavljeno da Monrealu neće biti ponuđen novi ugovor koji ističe krajem sezone. A pošto nema puno opcija za lijevi bek, Wenger će od Sea napraviti novog Nigela Winterburna!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jos samo da dovedu Begovica, Spahu, Medu i Lulica i to ce biti prava ekipa 

- Nerminovic
- Kontakt:
Safeta dovesti i eto im Scudetto 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne moze zaposlen je covjek i jurisa na pobjedu u 4om kolu.Nerminovic je napisao/la:Safeta dovesti i eto im Scudetto
Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.
Cuj nikad gori Schalke momcad koja je Reala natamburala na Bernabeu. Ma stvarno je cudo sta se sve ovuda pise.skandi56 je napisao/la:Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.
skandi56 je napisao/la:Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Papastathopoulos
- Kontakt:
skandi56 je napisao/la:Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Nerminovic
- Kontakt:
sve se moze ako se hocedubrovnik je napisao/la:Ne moze zaposlen je covjek i jurisa na pobjedu u 4om kolu.Nerminovic je napisao/la:Safeta dovesti i eto im Scudetto

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Evo momcino,posluzi seskandi56 je napisao/la:Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Odregistruj se.skandi56 je napisao/la:Napuhan igrac od strane bh medija jer je u nikad gorem Schalkeu kao domaci igrac dobio priliku. Strasno limitiran, spor i preagresivan igrac. Vec ove sezone se vraca gdje mu je mjesto - druga liga ili neki davljenik tipa Inglostadt.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.