FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 05 maj 2010, 17:17

suntu jeu je napisao/la:Neka je on spomenuo da su svi novinari obrazovani i da govore po jedan strani jezik. :roll: Evo i ja sam inžinjer elektroteknike i govorim još tri jezika(bez zaybancije) pa im se naserem u usta :lol:
Dobro si to skonto 8-) a vjeruj da nije tacno to što Belmin piše...samo onaj Aleksandar Babić od novinarskih ublehaša sa BHT -a zna strani jezik -100% provjereno...gdje ce Spaho , Šuko, Ahmetović i onaj iz zenice znati strani jezik.
Pa ne znaju pricati naš jezik kako treba, a da govore strane jezike :o :shock: ...samo jedan covjek u toj redakciji zna engleski i to najbolje govori o njihovom profesionalizmu...ni Baho nikad nije znao sastaviti recenice na engleskom, ali on bar više ne radi tamo.
Belmin zna english i ona žena Medina Šehić...ova ostala seljadurija koja se uvalila na raznorazne nacine (neko preko familijarnih veza,neko po nacionalnom kljucu) ne zna domaci jezik kako treba :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 05 maj 2010, 17:23

igraci zelje i ovi nasi sinoc bili u gradu,cugali... ma briga ih,zajebavaju se...
mi cilj ostavrili, raja je zadovoljna-opusteno se ceka mec...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2010, 17:26

radebl je napisao/la:igraci zelje i ovi nasi sinoc bili u gradu,cugali... ma briga ih,zajebavaju se...
Sta su cugali, sokice na slamku ili neke napitke sa primjesom alkohola .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 maj 2010, 17:29

Nasi su sto posto cugali :o to mozda kod vaseg Marinja :mrgreen: moze proci,ali kod Brkana nevjerujem :mrgreen:
1921-2011

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 05 maj 2010, 17:30

Stole iz Bora je napisao/la:
radebl je napisao/la:igraci zelje i ovi nasi sinoc bili u gradu,cugali... ma briga ih,zajebavaju se...
Sta su cugali, sokice na slamku ili neke napitke sa primjesom alkohola .. :mrgreen:
ma borvnicu...sta drugo...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 maj 2010, 17:33

Ma sta god da su neka su.Po meni je lijepo cuti da se igraci druze uoci ovako vazne tekme.Pa sta ako su koju ljutu cugnuli izaci ce to na znoj ......... ;) ;) ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 05 maj 2010, 17:40

123456 je napisao/la:

Ma sta god da su neka su.Po meni je lijepo cuti da se igraci druze uoci ovako vazne tekme.Pa sta ako su koju ljutu cugnuli izaci ce to na znoj ......... ;) ;) ;)
Ma zasluzili su i jedni i drugi. Ja bih da sam na mjestu Amara i Marica, fino poslije tekme kafanu neku unajmio, zajedno ih odveo u kafanu, dve-tri pevaljke i osini :mrgreen:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2010, 17:42

E moj Belmine, ne moraš svaku rečenicu početi sa "što se tiče". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 maj 2010, 17:50

radebl je napisao/la:
ma borvnicu...sta drugo...
ma nemogu seha i rovcanin bez pive ni u banja luci ja mislim... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 17:57

Zlatnim slovima
Amar Osim
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 05 maj 2010, 18:00

S obzirom da će ovo biti prvi sarajevski gradski derbi koji će se igrati pred praznim tribinama, uprava bordo tima pokušava obezbjediti TV prenos. Kako je Baljak rekao za naš portal, u toku su pregovori sa svim TV kućama koje su zainteresovane za prenos utakmice.

"Do petka će se znati ko će prenositi susret sa Koševa. Novac koji dobijemo na osnovu TV prava neće ni blizu moći nadoknaditi gubitak koji će nastati zbog praznih tribina. U pitanju su mnogo manja finansijska sredstava", kazao je Baljak za sa-x.

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 05 maj 2010, 18:06

jel moguce da ce se prenositi samo prvo poluvrijeme na bht1? tako pise i u novinama i na net. str. bhrt.ba :S od 21 man city-totko :roll: ili je rijec o nekoj kombinaciji?
ljoze do bagro!
Zadnja izmjena: lakosta, dana/u 05 maj 2010, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 05 maj 2010, 18:13

lakosta je napisao/la:jel moguce da ce se prenositi samo prvo poluvrijeme na bht1? tako pise i u novinama i na net. str. bhrt.ba :S od 21 man city-totko :roll:
ljoze do bagro!
od 21:00 prenosit ce kombinovano borac-željo i man. city-totenhem,kakva država takva i televizija.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 05 maj 2010, 18:14

zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL :D
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 maj 2010, 18:25

Željovac je napisao/la:Odlomci iz Belčinog odgovora na moj mail:

"...gledanost utakmica Engleske Premier lige, prema zvaničnim istraživanjima, veća za četiri i više puta od bilo koje utakmice nogometnih klubova iz BiH...

...marketing (koji, isključivo, ovisi o gledanosti pojedinih programa) je jedan od, ključnih, preduvjeta da ova kuća, uopće, funkcionira, jer je stepen naplate RTV takse u BiH, svega, 60 posto (što nije zabilježeno ni u jednoj ozbiljnoj državi na svijetu), a mi imamo marketinške obaveze prema našim partnerima koji su sponzori Premiershipa. Dakle, nije meni gledanost na prvom mjestu, već se radi o principu na kojem funkcioniraju stvari u ovoj priči...
...svi uposlenici Sportskog programa BHT 1 su fakultetski obrazovani novinari (ili vlasnici diploma nekog od fakulteta društvenog smjera), da govore najmanje jedan strani jezik, i što je najvažnije, da se drže pravila profesije (koja između ostalog, nalaže, da informaciju treba objaviti čim je prije moguće, bez obzira na snimak, pa zatim nalaže da treba da se kaže ono što se vidi na terenu kao što je gol postignut iz offside-a ili sumnjivo dosuđen penal, da se kritizira ponašanje pojedinih igrača, itd. itd.
Što se tiče grba, to radi odjel za grafički dizajn i taj dio posla nije direktno vezan za Sportski program BHT 1, ali to Vas ne mora interesirati i neka ide na našu dušu. Što se tiče načina pokrivanja finala Kupa, potrošili smo dosta truda tokom realizacije projekta Derbi kola praveći posebna uključenja, specijalne emisije, intervjue, najave, promociju, i sl., ali smo, ipak, neslavno prekinuli taj projekat, jer, bez obzira na sve što smo činili, većini klubova nije bilo u interesu da kamere budu prisutne na njihovim stadionima...
Što se tiče samog prenosa, ipak smo se odlučili da, i pored gomile loših iskustava (primjera radi, u jesenjem dijelu Premier lige BiH, FK Borac nas je vratio s pola puta, nakon što smo već krenuli u Banju Luku kako bismo prenosili njihov susret sa Željezničarom), radimo oba susreta finala Kupa BIH u nogometu. Zanimljivo je da nijedna druga TV kuća (komercijalna ili javni servis), iako su to redovno činili prije par godina, nije ni pomislila da pokuša osigurati prenos utakmica iz Banje Luke i Sarajeva, a i to nešto govori, zar ne?"
Plačem :lol: Cerekam se neprestano ima već par minuta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS sretno plavi, sretno Manijaci, radni dan, šmrc :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 05 maj 2010, 18:31

ma kakva nam je država... i dobro je što smo živi i dan danas.. hehehe... aa dobro je i što ćemo imati Tv prenos ceverasnje tekme :)

AMAR AMAR OSIM OSIM AMAR AMAR OSIM OSIM :)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 maj 2010, 18:36

buja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL :D
kažu 200-tinjak :cry:
"Indija,Pakistan..."

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 maj 2010, 18:50

ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
TM87

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 05 maj 2010, 18:51

soba 39 je napisao/la:
buja je napisao/la:zna li iko koliko je otislo naasih momaka u BL :D
kažu 200-tinjak :cry:
Malo . . .

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 maj 2010, 18:55

tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se uhvatili stranih jezika...sta mene briga znaju li ili ne znaju strane jezike...samo je pitanje da li ce se od 21:00 prenosit Željo a ukljucivat u Eng....il ce se prenosit Eng...a ukljucivat na Želju...to je vaznije...i na to ako neko ima odg. nek javi...a iskreno...ne zanima me strucna sprema Belmina i njegovih kolega!pozz
Pa po mojoj logici prednost bi se trebala dati nasim ekipama, ali i to ce zavisiti od tempa igre i zanimljivosti, a ukljucivati se tamo ako dodje do prilika ili neceg, mozda je neko na ovo dao odgovor prije nisam gledao unazad nekoliko stranica. Ali to je moje misljenje sve emo vidjeti za nekih sat i 20 minuta, tacnije za dva sata i 20 minuta :D kad pocinje drugo poluvrijeme :D
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 29 gostiju.