Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 16 avg 2015, 13:15

soko je napisao/la:Gledao sam danas Tinu protiv Rijeke. Do crvenog kartona Rijeke covjek dva-tri puta dodirnuo loptu. Tanko.
Nisi onda dugo gledao. Solidno je odigrao a Hajduk uze i Rijeci i Dinamu bod na strani. Nije lose.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 avg 2015, 13:17

emir79 je napisao/la:I cetvrtu utakmicu uzastopno u prvih 11, protiv Rijeke. Ah ja cuvaju igrace za Evropu :)
Izgleda da si u pravu. Opet je u prvom timu i izgleda da je Solta napokon shvatio da je TSS ipak neophodan u sredini. Igra u ovoj utakmici je potvrda povratka u prvi tim sto on svakako zasluzije.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 avg 2015, 14:26

soko je napisao/la:Gledao sam danas Tinu protiv Rijeke. Do crvenog kartona Rijeke covjek dva-tri puta dodirnuo loptu. Tanko.
Sta da ti covjek kaze :mrgreen:

Sledjeci put gledas utakmicu svih 90 minuta, a ne samo 15 min.

@Gabon

Pogledas utakmicu Hajduka bar jednom u zivotu i vidis koliko se Tino puta sastane sa loptom.

@Dubrovinik

Ma znas i sam da je to drugacije u veznom redu kad je Tino u ekipi, i napadi su odmah bolji. Hajduk je bio juce apsolutno dominantan sto se napada tice, doduse razlog je da je Rijeka i brzo ostala bez jednog igraca, ali i nakon sto je Hajduk ostao bez igraca u 60 i nekoj minuti opet su bili dominantniji u napadu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 avg 2015, 14:43

Bravo za Tinu, skupiti 4 nastupa je impozantno još u Hajduku!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2015, 14:45

@emire druze, ja stvarno nemam nista protiv Susica, i nikad nista nisam napisao lose o njemu, al ti fakat djelujes kao da te neko placa da ovdje branis familiju Susic i dijelis hvalospjeve kad Tino odigra 90 minuta u jednom Hajduku, kao da je u najmanju ruku zabio u finalu LP, toliko se ti time "dicis"...mrsko mi sad vracati stranice, ali ne znam jesi li bio toliko redovan na temi kad je ovaj tavorio na klupi...nisu uredu ni komentari ostalih pojedinih forumasa ali vala ne znam sto se toliko dicis ovim igracem, pogotovo ga nazivati mladim i perspektivnim nije bas na mjestu, al dobro..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 avg 2015, 16:34

Papastathopoulos je napisao/la:@emire druze, ja stvarno nemam nista protiv Susica, i nikad nista nisam napisao lose o njemu, al ti fakat djelujes kao da te neko placa da ovdje branis familiju Susic i dijelis hvalospjeve kad Tino odigra 90 minuta u jednom Hajduku, kao da je u najmanju ruku zabio u finalu LP, toliko se ti time "dicis"...mrsko mi sad vracati stranice, ali ne znam jesi li bio toliko redovan na temi kad je ovaj tavorio na klupi...nisu uredu ni komentari ostalih pojedinih forumasa ali vala ne znam sto se toliko dicis ovim igracem, pogotovo ga nazivati mladim i perspektivnim nije bas na mjestu, al dobro..
Nije lose odigrao zadnju utakmicu i ne treba mu uz nevolje koje vec ima dodavati i pogresne informacije. Ne znam koga Emir brani, niti kakvi ga motivi tjeraju ali u zadnjim postovima nije nista pogresno napisao.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2015, 16:57

dubrovnik je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:@emire druze, ja stvarno nemam nista protiv Susica, i nikad nista nisam napisao lose o njemu, al ti fakat djelujes kao da te neko placa da ovdje branis familiju Susic i dijelis hvalospjeve kad Tino odigra 90 minuta u jednom Hajduku, kao da je u najmanju ruku zabio u finalu LP, toliko se ti time "dicis"...mrsko mi sad vracati stranice, ali ne znam jesi li bio toliko redovan na temi kad je ovaj tavorio na klupi...nisu uredu ni komentari ostalih pojedinih forumasa ali vala ne znam sto se toliko dicis ovim igracem, pogotovo ga nazivati mladim i perspektivnim nije bas na mjestu, al dobro..
Nije lose odigrao zadnju utakmicu i ne treba mu uz nevolje koje vec ima dodavati i pogresne informacije. Ne znam koga Emir brani, niti kakvi ga motivi tjeraju ali u zadnjim postovima nije nista pogresno napisao.
Pa kakve sam ja to pogresne informacije napisao ? samo kazem cudno mi da ovo radi godinama, i u vezi mladjeg a i starijeg Susica, kao da svima ide u inat...ali i ne zanima me iskreno, nijedan Susic me pretjerano ne interesuje tako da.... :thumbup:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 18:16

Starter protiv Slovana danas. Izgleda da se je ipak probio u prvih 11. Svaka cast.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 20 avg 2015, 19:17

Ajax je napisao/la:Starter protiv Slovana danas. Izgleda da se je ipak probio u prvih 11. Svaka cast.
Nije ovo nesto sto bi se trebalo cestitati
DD

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 avg 2015, 19:20

Dosta raspolozen za sada. On je igrac poteza, maloprije cijelu odbranu Libereca izbacio jednim potezom i omogucio Vlasicu 1 na 1....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2015, 19:22

nema veze sto hajduk nema veze..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2015, 19:35

umalo golcina tine, steta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 avg 2015, 19:35

Precka Susica.

edit: ponovo napravio sansu... odlican u prvom dijelu :thumbup:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 20 avg 2015, 19:38

Tinki-Winki zeli da se pokaze...
Why not.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 avg 2015, 19:39

Dobar Susic u ofanzivi. Precka, ima jaku ljevicu. I za malo asistencija.
U defanzivi slab, napravio faul, umalo gol pao rad njegove krivice. I onaj ga lik izvoza.
Ono rad cega je dobio poziv u repku je glupost, nije def vezni.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 avg 2015, 19:41

Nije Sušić nikad ni ispao iz prvih 11 Hajduka nego je imao problem s povredom, i to u vrijeme priprema. Sad kad se oporavio, opet je tu, igra najbitnije utakmice, što je i logično s obzirom da je najbolji igrač Hajduka uz njihova dva vunderkinda.

Danas (zasad) vrlo dobar.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 19:44

Solidan samo nije ni blizu potencijal za prvih 11 seniroske reprezentacije ni blizu. Desna noga mu je puno losija od lijeve tako da bukvalno sve radi samo sa jednom nogom. Tehnika, udarac izvana i dodavanja ima jako dobra kao i osjecaj za prostor. Igra jedan na jedan po krilu uz aut liniju kao i prodor mu nije nesto. Uvijek ulazi u sredinu terena gdje je solidan. Znaci nije klasicno krilo. Sve u svemu opet igra desno krilo kao i proslu sezonu. Iz neznam kojeg razloga je momak igrao lijevo krilo u reprezentaciji gdje nije mogao da koristi ono u cemu je najjaci ulazak u sredinu terena i udarac lijevom nogom po golu. Moze on solidno u sredini terena odigrati samo nije to to jos sto se tice A selekcije. Moze biti jedan od 23 igraca maskimalno kao i jos neki igraci slicni njemu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2015, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 avg 2015, 19:49

Ajax je napisao/la:Solidan samo nije ni blizu potencijal za prvih 11 seniroske reprezentacije ni blizu. Desna noga mu je puno losija od lijeve tako da bukvalno sve radi samo sa jednom nogom. Tehnika, udarac izvana i dodavanja ima jako dobra. Igra jedan na jedan po krilu uz aut liniju kao i prodor mu nije nesto. Uvijek ulazu u sredinu gdje je solidan. Znaci nije klasicno krilo. Sve u svemu opet igra desno krilo kao i proslu sezonu. Iz neznam kojeg razloga je momak igrao lijevo krilo u reprezentaciji gdje nije mogao da koristi ona u cemu je najjaci ulazak u sredinu terena i udarac lijevom nogom po golu. Moze on solidno u sredini terena odigrati samo nije to to jos sto se tice A selekcije.
Slazem se. Mislim da je on sasvim solidan igrac kad mu se igra i kad ga postavis na prirodnu poziciju, kao sto je slucaj danas. Ali, naravno, daleko je to o kvalitete koju zahtjeva A selekcija jedne ozbiljne reprezentacije.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 20 avg 2015, 19:54

Imao sam priliku gledati Prcica cesto u posljednje 2-3 godine, a pratio sam I Susica prilicno.

Moje misljenje je da je Susic bolji igrac, tehnicki bolji, fizicki jaci, bolji sut... I sto je bitno igra redovno.
Sta God neko mislio o Hajduku, oni ove sezone ulaze u EL.
U svakom slucaju je bolje igrati u Hajduku nego sjediti u bilo kojem drugom timu.
Mi seremo protiv momka zbog nacina kako je stigao do reprezentacije, ali objektivno on IMA mjesta na spisku kod Mese.
P.S. I hrvatska ima igrace Hajduka u reprezentaciji, nije to sramota :)
FKS❤️1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 19:54

SlevinKelevra je napisao/la:Slazem se. Mislim da je on sasvim solidan igrac kad mu se igra i kad ga postavis na prirodnu poziciju, kao sto je slucaj danas. Ali, naravno, daleko je to o kvalitete koju zahtjeva A selekcija jedne ozbiljne reprezentacije.
Solidan igrac i nista vise. Najveci problem je sto je bio starter u reprezentaciji. Pape je trebao njega ubacivati postepeno po 20-tak minuta na desnom krilu ili u sredini terena to bi onda bilo nesto sasvim drugo. Pa kada napravi nesto gol, asistencija. Onda mozda da ga isproba protiv lakseg protivnika kao startera samo ne onako. Mada ovakav kakav je sada opet nema dovoljno kvaliteta da bude starter u nekom klubu iz lige5 jer nije jos kompletan igrac.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Chony533, Proximic i 29 gostiju.