Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ima li gdje 'sabrana djela Bahe Topalbecirovica" sa sinocnje utakmice? Volio bih pogledati.
Nalupao se za 8 mečeva, a veze o košarci nema 

-
- Kontakt:
Litva gledam nema ni jednog igraca da se izdvaja od drugih kolektivno igraju na kladionici 11,5 nekog Velicku ponudilo A kod nas musu 21,4 Sikirasa 14,5 i Camparu 13,5 mogu li sva 3 ic preko i na nas odigrat pare da se dignu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hjamo svi slati na e-mail facea da komentariše Avdić. Vidi se da Baho ne zna o košarci puno. Jednom se bude u finalu. 
Od 19:30h specijalna emisija posvećena ovoj utakmici na FACE TV.

Od 19:30h specijalna emisija posvećena ovoj utakmici na FACE TV.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
VIdi kako je Njegos ogrnuo, abd i danas pa da slavimo.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56435476

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56435476
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kaže Baho "Goooool, Goootovo je"" hahah koji idiot
Bit će večeras teško, ali kao sto Pandža reče ništa za izgubiti nemamo!!
Bit će večeras teško, ali kao sto Pandža reče ništa za izgubiti nemamo!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sto ste gledali sa Bahom ako vam toliko smeta? Ja fino upalio YT, HD i gledao bez ikakvih smetnji.
Celik!3,2,2.
Jusufe i Nihade dzabe vam novci i sve pogledajte ovu djecu kako se bore,samo im mogu poruciti novicma se nemoze sve kupiti,a ja se nadam da ove nase momke nekad kasnije slava i novce nece pokvariti kao ovu dvojcu izdajnika.
Samo Sarajevo
Ne pricaj gluposti !
Ma nema sanse da Avdic komentarise, prije svega jer ga Face nece ni zvati jer bi se time popisali po Bahi.
Litvanci ocigledno imaju strasan napad, ubacuju najvise poena po mecu od svih ekipa. Nemaju nekog extra jakog pojedinca, dva igraca sa tek 10 poena po utakmici. Mozda bi Musa i mogao biti MVP cak i u slucaju poraza. Nije da nije bilo takvih slucajeva.
Litvanci ocigledno imaju strasan napad, ubacuju najvise poena po mecu od svih ekipa. Nemaju nekog extra jakog pojedinca, dva igraca sa tek 10 poena po utakmici. Mozda bi Musa i mogao biti MVP cak i u slucaju poraza. Nije da nije bilo takvih slucajeva.
i oni su nekad bili djeca a onda je šušnuo eurokanarinac je napisao/la:Jusufe i Nihade dzabe vam novci i sve pogledajte ovu djecu kako se bore,samo im mogu poruciti novicma se nemoze sve kupiti,a ja se nadam da ove nase momke nekad kasnije slava i novce nece pokvariti kao ovu dvojcu izdajnika.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad na vijesrima BHT-a rekose da oni prenose vecerasnje finale.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prenosi i Face, bolje Baho od BHT mrtvaca..
ne poredi to smece sa ovim momcimakanarinac je napisao/la:Jusufe i Nihade dzabe vam novci i sve pogledajte ovu djecu kako se bore,samo im mogu poruciti novicma se nemoze sve kupiti,a ja se nadam da ove nase momke nekad kasnije slava i novce nece pokvariti kao ovu dvojcu izdajnika.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
ako opet bude Baho, ide na mute od početka, lagano muzika na youtube i gledat' tekmutuzlak1987 je napisao/la:Prenosi i Face, bolje Baho od BHT mrtvaca..

sinoć sam čekao do 4/4 da ga stavim na mute, večeras neću napravit' istu grešku
blasfemija.... vlado majertuzlak1987 je napisao/la:Prenosi i Face, bolje Baho od BHT mrtvaca..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
On jedini zna kako treba, slazem se ali djaba kada mu je sef Spaho xd
Au, Vlado bi bio idealan.
- bistrikboy
- Kontakt:
Vlado je odlican ali nisam siguran da je jos u BHRT-u.Sretno djeco veceras,obradujte ovu napacenu zemlju i one kojima je ona najbitnija!DANTES je napisao/la:blasfemija.... vlado majertuzlak1987 je napisao/la:Prenosi i Face, bolje Baho od BHT mrtvaca..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ako bude na BHRT postoji mogućnost da to bude Avdić ?
Vjerovatno je potpisao neki papir sa RTV servisom zbog nadolazećeg EB
ja na Fejsu neću gledat zbog Bahe, prvo čovjek mi sinoć pesimizira cijelo vrijeme, drugo nije on za košarku i sam zna to ali njega je tu Senad pogurao. Radije ću na YT gledati bez komentatora nego Bahu. Na BHRT ako bude bit će vjerovatno Majer, ako još radi tamo.
Vjerovatno je potpisao neki papir sa RTV servisom zbog nadolazećeg EB
ja na Fejsu neću gledat zbog Bahe, prvo čovjek mi sinoć pesimizira cijelo vrijeme, drugo nije on za košarku i sam zna to ali njega je tu Senad pogurao. Radije ću na YT gledati bez komentatora nego Bahu. Na BHRT ako bude bit će vjerovatno Majer, ako još radi tamo.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.