Ovo je drugi put da te pitam, a ti eskiviras odgovor. Dakle?messilla je napisao/la: Nisam nikada primijetio da te plaho zanima.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
To opet nije neko interesovanje, koje je vrijedno odgovora.uschtipak je napisao/la:Ovo je drugi put da te pitam, a ti eskiviras odgovor. Dakle?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E stvarno. 
LANET OLSUN!
Oj,šta bi prošlogodišnji ja,rekao na ovogodišnjeg mene 
A ti piješ sam, u kafani ceo dan, kiselu voduNarin je napisao/la:Oj,šta bi prošlogodišnji ja,rekao na ovogodišnjeg mene
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Koliko me grlo boli, probudilo me. 
LANET OLSUN!
Septoleteuschtipak je napisao/la:Koliko me grlo boli, probudilo me.
Ma ne pomaze nista. Ne znam sta da radim, nedjelja. Skuhah caj od zalfije da malo isperem. Ali nema meni pomoci bez antibiotika. Jos sam u tripu da ce me krajnici zagusiti. Jedva progutam pljuvacku.hilmo je napisao/la:Septoleteuschtipak je napisao/la:Koliko me grlo boli, probudilo me.
LANET OLSUN!
Med i biber. 
LANET OLSUN!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Idemo danas po nova 3 boda.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
probaj neo-angin puno bolji od septolete... svaka 2 sata uzimas... meni je pomoglo vec prvi dan grlo me "skakiljalo", tesko gutao... sad mozda sto sam na vrijeme uzeo...ako ti je vec danima onda ce se brzo i na sinuse prosiriti pa idi dr. ili ukljuci antibiotike ako ti nista ne pomazeuschtipak je napisao/la:Ma ne pomaze nista. Ne znam sta da radim, nedjelja. Skuhah caj od zalfije da malo isperem. Ali nema meni pomoci bez antibiotika. Jos sam u tripu da ce me krajnici zagusiti. Jedva progutam pljuvacku.hilmo je napisao/la:Septoleteuschtipak je napisao/la:Koliko me grlo boli, probudilo me.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Isto prestao kad su se vukodlaci pojavili, negdje u teecoj sezoni. Mada, Sookie mi jeDANTES je napisao/la:jesi gledao True Blood?Otelo je napisao/la:U prvoj ne, ali na početku druge da i tu sam prestao.
inače mene nervira što uzmu naš mit i naprave neki bućkuriš
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idemo ako Bog da, naprijed Željosamo_lijevo je napisao/la:![]()
Idemo danas po nova 3 boda.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala @Dex na dodjeljenoj pobjedi.Dex je napisao/la:A ti piješ sam, u kafani ceo dan, kiselu voduNarin je napisao/la:Oj,šta bi prošlogodišnji ja,rekao na ovogodišnjeg mene
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Preko noci me uhvatilo. Znaci sinoc. Nikad se brze nisam razboljela. Ne mogu da vjerujem. Ma sutra aBd doktoru, ranim jutrom, ako izdrzim veceras.Champion1 je napisao/la: probaj neo-angin puno bolji od septolete... svaka 2 sata uzimas... meni je pomoglo vec prvi dan grlo me "skakiljalo", tesko gutao... sad mozda sto sam na vrijeme uzeo...ako ti je vec danima onda ce se brzo i na sinuse prosiriti pa idi dr. ili ukljuci antibiotike ako ti nista ne pomaze

LANET OLSUN!
uschtipak je napisao/la:Koliko me grlo boli, probudilo me.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Chat
Postavljam standarde na sffu hahaDex je napisao/la:A ti piješ sam, u kafani ceo dan, kiselu voduNarin je napisao/la:Oj,šta bi prošlogodišnji ja,rekao na ovogodišnjeg mene
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 1 gost.