Inšallah!dzelllo je napisao/la:Ne mogu zajedno sastaviti recenicu bez :"Onaj kako se zove".BitiSrcemVezan je napisao/la: Niste ni vi baš puni hvale za svog stručnjakaA realno, niti je Dženo trener za FK Sarajevo niti je Dželo trener za Velež. Vidiš im nadimaka, razlika u jednom slovu, ima tu nešto
Mislim da je ovo i tvoja zelja, da nas sto prije napuste aBd.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
1946
zenicacelik je napisao/la:Imal kakve slike od RA?uvijek su mi vrhunska skupina bili
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Znaci Pastrmka kaze ne diraj u familiju a on liku vrijedja djecu? Koja logika majko mila.... narkomancino matora 
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 16 avg 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Beduin
- Kontakt:
Divje onog klinje, u kupacim na stadionu, oooj majko mila.Duff je napisao/la:zenicacelik je napisao/la:Imal kakve slike od RA?uvijek su mi vrhunska skupina bili
Znam, eto objasnjenja: bio mali kod mosta danas, skokovi i ti fazoni
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kralju šta je s očima ?Beduin je napisao/la:Divje onog klinje, u kupacim na stadionu, oooj majko mila.Duff je napisao/la:zenicacelik je napisao/la:Imal kakve slike od RA?uvijek su mi vrhunska skupina bili![]()
Znam, eto objasnjenja: bio mali kod mosta danas, skokovi i ti fazoni
-
Convicts1988
- Kontakt:
Internet navijači, tribine žalosno prazne a ovdje se kao nešto busaju u prsa kao veliki navijači svojih klubova
Kako vas ne smori jedno te isto svaki dan pisati i pljuvati, prosipati neku lažnu ljubav na forumu
Kako vas ne smori jedno te isto svaki dan pisati i pljuvati, prosipati neku lažnu ljubav na forumu
I ja sam procito isto,tuzno i zalosno.Dobre zayebancije je bilo,nek i ostane tako.Zalosno je yebavat neko nekome ovde,dno dna.Beduin je napisao/la:Ne trola Tifoz, neku noc mu je psovao mater, i ja sam ostao zatecen kad sam procitao... a banuju nas radi neke sprdancije, nesuvislo od administracijeSunderland je napisao/la:Joj sto frajer trola....
Idi ba ubij se sam pastrmka.
Bas je stigo automatski obrisat i to bas tebi poslao...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ako vas bog pogleda!?Tifoz je napisao/la:Brato sve se moze dirati ali u familiju ne. Malo uzvratis samo da poravnas rezultat nego sta ocekivati od posjete gdje nam je trener šlapa žešća,zadnjih 14 utakmica 1 pobjeda,preko 40 stepeni danas,skokovi. Malo je smijesno sto ovaj zrinjevac pise o tim posjetama. Vazda su u borbi za vrh. Juce na kosevo dosli sa 3 pobjede i nema ih 150. Pa nas je 200 bilo prosle sezone a u sredini smo tabele. Ako nas bog pogleda da se rezultatski upustimo u borbe za vrh pisat cemo ih svako gostovanje sa vise od 300 ljudi.Skver je napisao/la:Jako nisko Pastrmka od tebe, pusti bola djecu, gdje ces to pisati.Tifoz je napisao/la:Ovo momaka sto ima heller batva normala ali ovoj šarplaninac na ignore. Vidi što naleti na fašu i krenu s uvredama kad sam napisao da mu djeca lice na čimpanze![]()
Hahaha o **** ti sunce, idemo svi uplatit misu da velezu bude bolje. Sad im je i bog kriv jer su spali kurcu za usi. Organizirajte skupstinu
goveđigulašmajka
Najjače mi je kad se vode rasprave o posjetama a svaka je, što se kaže jel, Bogu plakat 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bit ce to dure kad nas napuste ovi nazovikluboviAjzea je napisao/la:Najjače mi je kad se vode rasprave o posjetama a svaka je, što se kaže jel, Bogu plakat
goveđigulašmajka
A ko je psovao?emirzlaTu je napisao/la:I ja sam procito isto,tuzno i zalosno.Dobre zayebancije je bilo,nek i ostane tako.Zalosno je yebavat neko nekome ovde,dno dna.Beduin je napisao/la:Ne trola Tifoz, neku noc mu je psovao mater, i ja sam ostao zatecen kad sam procitao... a banuju nas radi neke sprdancije, nesuvislo od administracijeSunderland je napisao/la:Joj sto frajer trola....
Idi ba ubij se sam pastrmka.
Bas je stigo automatski obrisat i to bas tebi poslao...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bas tako. Ovi klubovi sto slave titule pred hiljadu navijaca protiv Velike Obarskerigotina je napisao/la:Bit ce to dure kad nas napuste ovi nazovikluboviAjzea je napisao/la:Najjače mi je kad se vode rasprave o posjetama a svaka je, što se kaže jel, Bogu plakat
DŽELO ODLAZI
- Beduin
- Kontakt:
Hahahahaha oplakaahrigotina je napisao/la:Ako vas bog pogleda!?Tifoz je napisao/la:Brato sve se moze dirati ali u familiju ne. Malo uzvratis samo da poravnas rezultat nego sta ocekivati od posjete gdje nam je trener šlapa žešća,zadnjih 14 utakmica 1 pobjeda,preko 40 stepeni danas,skokovi. Malo je smijesno sto ovaj zrinjevac pise o tim posjetama. Vazda su u borbi za vrh. Juce na kosevo dosli sa 3 pobjede i nema ih 150. Pa nas je 200 bilo prosle sezone a u sredini smo tabele. Ako nas bog pogleda da se rezultatski upustimo u borbe za vrh pisat cemo ih svako gostovanje sa vise od 300 ljudi.Skver je napisao/la: Jako nisko Pastrmka od tebe, pusti bola djecu, gdje ces to pisati.
Hahaha o **** ti sunce, idemo svi uplatit misu da velezu bude bolje. Sad im je i bog kriv jer su spali kurcu za usi. Organizirajte skupstinu
U petak na dzumi cu zamoliti hodzu da kolektivno uputimo dovu Uzvisenom, za bolje sutra Velezu.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ima i ovih sto im je najveca posjeta kad igraju cvajtu, tamo najbolje rezultate ostvaruju. Jeste sklonili onu red bull platformu sa mosta, taman ce tepsija samoubojstvo pokusat od mukeTifoz je napisao/la:Bas tako. Ovi klubovi sto slave titule pred hiljadu navijaca protiv Velike Obarskerigotina je napisao/la:Bit ce to dure kad nas napuste ovi nazovikluboviAjzea je napisao/la:Najjače mi je kad se vode rasprave o posjetama a svaka je, što se kaže jel, Bogu plakat
goveđigulašmajka
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli sta bi tek bilo da ti klubovi slave titulu u PL, ko na hadzdzu bi izgledalo.
075 ❤
075 ❤
10 minuta mi od kuce, odem cesto kavu popijem.Tifoz je napisao/la:Upali gps nek te odvede do starog mosta pa pogledaj![]()
![]()
goveđigulašmajka
Ma nemoj se pravdat kroz laž. Svi znamo da živiš u Pologurigotina je napisao/la:10 minuta mi od kuce, odem cesto kavu popijem.Tifoz je napisao/la:Upali gps nek te odvede do starog mosta pa pogledaj![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.