Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ne znam zasto ali Njegos me svojim izvlacenjem na tricu i snagom podsjeti na Vardu 

.
Zadnja izmjena: samoplavo, dana/u 16 avg 2015, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam u neznanju popio 4 litra kisele vode mislio da pijem iz jedne flase kad na kraju utakmice prazne dvije flase od 2 litra !!!
E kad sam se onda otisao ispisati u rahatluku...uh.....
E kad sam se onda otisao ispisati u rahatluku...uh.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bahi treba zabraniti da komentarise košarku. Brate neka se bavi fudbalom, Manchesterom i Sarajevom kao i čitav život. Sada nam dosao prodavat muda za bubrege.
više drobnjak ili legenda... ne ovaj naš legenda već SabonisInterista je napisao/la:Ne znam zasto ali Njegos me svojim izvlacenjem na tricu i snagom podsjeti na Vardu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
jarane vi svemu nadjete manu kako to tako,frajer prenosi vise patriotski i sta sad trebaju ga svi osuditi,sta hoces da Boris Bilic prenosi ne razumijem ?? objasni mi fkt ne kontamGavijalov je napisao/la:Bahi treba zabraniti da komentarise košarku. Brate neka se bavi fudbalom, Manchesterom i Sarajevom kao i čitav život. Sada nam dosao prodavat muda za bubrege.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ja sam siguran da nije on to tražio, već da su od njega tražili da komentariše.Gavijalov je napisao/la:Bahi treba zabraniti da komentarise košarku. Brate neka se bavi fudbalom, Manchesterom i Sarajevom kao i čitav život. Sada nam dosao prodavat muda za bubrege.

Zbog njega sam gledao na youtube opet. Ima Edin Avdic, i jos tuce komentatora koji mogu odraditi košarkasku utakmicu korektno. Baho se razumije u košarkiu ko mara u kriv k....c
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ma u finalu smo...sto se menebtice i ti prenosiGavijalov je napisao/la:Zbog njega sam gledao na youtube opet. Ima Edin Avdic, i jos tuce komentatora koji mogu odraditi košarkasku utakmicu korektno. Baho se razumije u košarkiu ko mara u kriv k....c

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Baho otjerao marijana sa face tv..istisnuo ga..ubrzo cete saznati...pozzkvalitet je napisao/la:Pa ja sam siguran da nije on to tražio, već da su od njega tražili da komentariše.Gavijalov je napisao/la:Bahi treba zabraniti da komentarise košarku. Brate neka se bavi fudbalom, Manchesterom i Sarajevom kao i čitav život. Sada nam dosao prodavat muda za bubrege.Zna i on sam da ne zna komentarisati košarku...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako Baho bude prenosio finale ja cu se necim roknut da **** rak raka , sa njim je infarkt golf mec gledati 

Cuj to?farukzidane je napisao/la:
Baho otjerao marijana sa face tv..istisnuo ga..ubrzo cete saznati...pozzkvalitet je napisao/la:Pa ja sam siguran da nije on to tražio, već da su od njega tražili da komentariše.Gavijalov je napisao/la:Bahi treba zabraniti da komentarise košarku. Brate neka se bavi fudbalom, Manchesterom i Sarajevom kao i čitav život. Sada nam dosao prodavat muda za bubrege.Zna i on sam da ne zna komentarisati košarku...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je.bo vas i Baho i rasprave gdje ce ko od igraca igrati u buducnosti ne znam odakle vam obraz da tako pisete o ovim momcima, ko vam daje pravo da nesto tako napiste pogotovo u ovakvim trenucima i za ove momke i za BIH kosarku i same navijace. Pogledajte se u ogledalo i zapitajte ko vam daje pravo da piste bilo kakav komentar o buducnosti bilo kojeg igraca koji nosi dres BIH.
Sto se tice Bahe nabije vas Baho sve kome je bitnije jel Baho komentator ili neko drugi od ovih momaka. Kome se iz licnih razloga ne svidja Baho uvijek moze ukljuciti youtube stream i gledati uz Litvanskog komentatora sutra... svi znamo ko je Baho kako prenosi i sta radi, mnogima se ne svidja ali ne serite na temi gdje treba da velicamo uspjeh ovih momaka o Bahi i njegovom prenosu.
Sto se tice Bahe nabije vas Baho sve kome je bitnije jel Baho komentator ili neko drugi od ovih momaka. Kome se iz licnih razloga ne svidja Baho uvijek moze ukljuciti youtube stream i gledati uz Litvanskog komentatora sutra... svi znamo ko je Baho kako prenosi i sta radi, mnogima se ne svidja ali ne serite na temi gdje treba da velicamo uspjeh ovih momaka o Bahi i njegovom prenosu.
Mes Que Un Club
Vi pricate opet na tragu Harunove price kako je nedovoljno para kako Srbija i Hrvatska imaju po 5miliona ja govorim o jednoj drugoj stvari ako su pare legle nema sta se davat saopstenje kako je FIBA zaprijetila da ce izbacit jer nije uplaceno kad su pare na racunu znaci uplati i zdravo sad ispade FIS Vitez platio kotizaciju..newton_heath_lyr je napisao/la:Tih 100 000 nije zakrpilo ni prethodne rupe.zgembo89 je napisao/la:Samo da se jednom sjetim mamice sportskom direktoru i generalnom sekretaru sto lafinjaju da pare nisu legle i Fiba prijeti izbacivanjem ,a uplaceno im 100.000KM u srijedu ko da su se skolovali u politickoj akademiji SDA to i pustit suzu zna,a ne rece kako je Preldzic dobio ispisnicu svako malo neka mutljavina..
Bihać je večeras bio ludnica, makar u ovom pabu gdje sam pratio utakmicu i nisam odavno vidio takvu zaluđenost (dobro od Brazila jbg
)
Šta god da bude u finalu bude, ali ovo je historijski uspjeh našeg sporta i veoma je zanimljivo za pratiti. Nadam se da će za 5 godina biti i u seniorskom timu ovako. Hajmo Bosno!

Šta god da bude u finalu bude, ali ovo je historijski uspjeh našeg sporta i veoma je zanimljivo za pratiti. Nadam se da će za 5 godina biti i u seniorskom timu ovako. Hajmo Bosno!
Hocel biti snimak tekme, moramo to imati!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sad zavrsioAsharaK je napisao/la:Hocel biti snimak tekme, moramo to imati!

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 11 gostiju.