Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Naravno da je rano jos praviti neke smjele usporedbe, ali ako cemo ovog vanserijskog talenta Musu vec porediti s nekim velikim igracem, meni je on najpriblizniji Bodirogi. Sa 16 godina da ima ovu kombinaciju visine i driblinga, meni to izgleda nestvarno. A itekako jos moze rasti, i naravno biti jos puno bolji.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Nemoj drug tim papcima znacaja davati...**** njih kompleksasii...nek se jedu malo sta faliEpidaurus je napisao/la:jedan od komentara s avangarda foruma ... Ne vjerujem koliko bolestan i poremecen u glavi moras bit da ovoliku kolicinu bljuvotina napises na jednom mjestuMala Turska u finalu. Razocaran u ponasanje Sikirisa koji ruzi svoje slavno ime i raduje se vise od muslimana u svom timu. Svako ko je bio na Palama zna kakvi su Srbi tamo,ovaj Pale ocigledno nije video. Mutic je vec druga prica,dostojanstven i ne preterano srecan. Sikiras mi vise nije pozeljan u reprezentaciji, ako pojure Turci mozda predje i kod njih sve je moguce. Ajmo Litvanci napunite male Turke

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa caka je, da se mora potpisati neki papir da ćeš igrati za reprezentraciju kad odlaziš u inostranstvo i tako smo dobili Sikiraša i Mutića, da su imali srpski pasoš prije 15 to ne bi pilo vode, ovako su našiGreivis je napisao/la:Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?
imaš kod nas primjer Sulejmanović i Karahodžić koji imaju potpisane te papire u Finskoj odnosno Srbiji moraju čekati do 21 da bi mogli igrati za nas, jer nisu nastupili za juniore ove dvije zemlje ili da nam savezi daju ispisnice koje neće dati
Sikiraš bi sad moro prekinuti reprezentativnu karijeru do 21 da bi mogo igrati za Srbiju, što siguran sam neće uraditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
upravu si...ali jesi vidio sikirasa i konstitucije ima vise kila sada od KikanovicaLopina je napisao/la:Naravno da je rano jos praviti neke smjele usporedbe, ali ako cemo ovog vanserijskog talenta Musu vec porediti s nekim velikim igracem, meni je on najpriblizniji Bodirogi. Sa 16 godina da ima ovu kombinaciju visine i driblinga, meni to izgleda nestvarno. A itekako jos moze rasti, i naravno biti jos puno bolji.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad slušam Bahin prenos, bio sam u kafiću gdje zvuka nije bilo. Hvala Bogu da nije bilo!
Gubimo 2 razlike protiv Španije, frajer opalio tužopoljku ko da gubimo 23, ne prestaje kritikovat. Kad smo u egalu ili gubimo, Baho je tu ko so na ranu.
Gubimo 2 razlike protiv Španije, frajer opalio tužopoljku ko da gubimo 23, ne prestaje kritikovat. Kad smo u egalu ili gubimo, Baho je tu ko so na ranu.
A dobro Bahi poznavanje i komentarisanje kosarke nikad nije bila jaca strana. Ali mi njega ne volimo zbog strucnosti, vec zbog tog dobro poznatog patriotskog naboja i doze nostalgije koju donese u svojim prenosima.
Unese kad vodimo, čim ne ide nema većeg seratora i kritičara.
- BeyKopites
- Kontakt:
Džanan Musa, Njegoš Sikiraš, Sani Čampara, Lazar Mutić, Emir Čerkezović, Vedran Mirković, Aljoša Janković, Timur Ovčina, Srđan Kočić, Adi Alikadić, Nikola Đaković, Amar Barukčija.
Josip Pandža

Josip Pandža

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Znaci moze uraditi isto ko ta dvojica. Nista nije sigurno.legenda reala je napisao/la:Pa caka je, da se mora potpisati neki papir da ćeš igrati za reprezentraciju kad odlaziš u inostranstvo i tako smo dobili Sikiraša i Mutića, da su imali srpski pasoš prije 15 to ne bi pilo vode, ovako su našiGreivis je napisao/la:Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?
imaš kod nas primjer Sulejmanović i Karahodžić koji imaju potpisane te papire u Finskoj odnosno Srbiji moraju čekati do 21 da bi mogli igrati za nas, jer nisu nastupili za juniore ove dvije zemlje ili da nam savezi daju ispisnice koje neće dati
Sikiraš bi sad moro prekinuti reprezentativnu karijeru do 21 da bi mogo igrati za Srbiju, što siguran sam neće uraditi
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Neće Sikiraš to uraditi, već ima fin klub, sa mnogim iz naše repke je drug veliki, nema razloga. Voli ga i raja.
Svakaa vam čast!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa mogu i on i Mutić, u košarci moraš nastupiti za juniore na nekoj zvaničnoj utakmici da bi bio kaparisan za reprezentacijuGreivis je napisao/la:
Znaci moze uraditi isto ko ta dvojica. Nista nije sigurno.
ali neće, sljedeće godine uzimaju medalju i na juniorskom prvenstvu
stani kad je na rasporedu SP kad EP za juniore preklapaju li se termini

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moze ali 1000% neće. Pa niko ga ne tjera da u Italiji proslavi naslov prvaka sa bosanskom zastavom. Momak nije opterećen mržnjom i nacionalizmom i pravo je sportski odgojen i hvala njegovim roditeljima na tome. Da je suprotno čekao bi on tu 21. Godinu kao sto je čeka Sulejmanovic i Karahodzic.Greivis je napisao/la:Znaci moze uraditi isto ko ta dvojica. Nista nije sigurno.legenda reala je napisao/la:Pa caka je, da se mora potpisati neki papir da ćeš igrati za reprezentraciju kad odlaziš u inostranstvo i tako smo dobili Sikiraša i Mutića, da su imali srpski pasoš prije 15 to ne bi pilo vode, ovako su našiGreivis je napisao/la:Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa slušate li vi Bahu, kako vas ovo ne nervira?
Evo npr sve dok je bilo gutavo nisam se nervirao, znao sam da su to djeca i da je to sve u blizu. Ali ozbiljno. Da sam gledao na TV i da mi je on sa ovim "Pa ne mogu da vjerujem, POŠTOVANI GLEDAOCI, kako se raspadamo...", poludio bih. Samo sere, melje i kritikuje.
A kad je Čampara dade 7 sekundi do kraja onda sam skakao kao lud. Tad mi ne treba komentator.
Evo npr sve dok je bilo gutavo nisam se nervirao, znao sam da su to djeca i da je to sve u blizu. Ali ozbiljno. Da sam gledao na TV i da mi je on sa ovim "Pa ne mogu da vjerujem, POŠTOVANI GLEDAOCI, kako se raspadamo...", poludio bih. Samo sere, melje i kritikuje.
A kad je Čampara dade 7 sekundi do kraja onda sam skakao kao lud. Tad mi ne treba komentator.
Mogu mislit kakav bi to bio spektakl da Edin Avdić sutra prenosi finale. To bi bio strašan potez i FACEa i dokaz da su prvi u svemu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Da li ce cestitati momcima Nurkic i Djedovic...
@ koliko je bilo gutavo u kratke gace sam se raspremio (u neznanju)
@ koliko je bilo gutavo u kratke gace sam se raspremio (u neznanju)

.
Zadnja izmjena: samoplavo, dana/u 16 avg 2015, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisu uzeli prenos, morali su dobiti dopuštenje FIBE za prenos, inače prenos je obezbjeđen par sati prije utakmice
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ne možeš ti ti negativcima objasniti, oni će uvjek naći nešto negativno tako da se ne treba previše obazirati.legenda reala je napisao/la:Nisu uzeli prenos, morali su dobiti dopuštenje FIBE za prenos, inače prenos je obezbjeđen par sati prije utakmice
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Meni je jako drago da se sve ovo ovako odvija, da ima nacija razloga da pise FB statuse, da se dopamin razljeva sirom lijepe nase... Ali ne zanosim se sad da ce svi oni igrati za nas u buducnosti, u ovom uzrastu je i Emir Preldzic igrao za nas. Nakon slucajeva Djedovica i Nurkica, kako da se nadam jednom Njegosu s Pala u A timu (u slucaju naravno da napravi veliku karijeru). Nije to nikakav nacionalizam, to je puka surova realnost.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, RajvoSA03, Vaya i 27 gostiju.