Super hvalaAndroid je napisao/la:Svi mogu gledatiJoseMourinho je napisao/la:Jel mogu svi gledat ili samo VI članovi i sl.?Android je napisao/la:Prijenos sutrasnje utakmice biti ce na NKSBTV

Super hvalaAndroid je napisao/la:Svi mogu gledatiJoseMourinho je napisao/la:Jel mogu svi gledat ili samo VI članovi i sl.?Android je napisao/la:Prijenos sutrasnje utakmice biti ce na NKSBTV
Samo otidji na www.nk-sirokibrijeg.com , stream ti bude odmah na početnoj stranici kad tekma počme.godrina je napisao/la:raja postavite link
nadam se fer i dobroj utakmici, kakve vecinom i budu i neka pobjedi bolji (gosti)
lako bi što kiša pada ali grmi gadno, šta je ovoEvolve je napisao/la:Samo otidji na http://www.nk-sirokibrijeg.com , stream ti bude odmah na početnoj stranici kad tekma počme.godrina je napisao/la:raja postavite link
nadam se fer i dobroj utakmici, kakve vecinom i budu i neka pobjedi bolji (gosti)
Kiša će dobro pokvarit atmosferu mislim, pada trenutno od ranog jutra i najava za čitav dan. Šteta, al imamo sjever natkriven valjda ce pomoc
Sretno!
Eki raja,volio bi da ti ga raja zabiju,kako tebi tako i Želji.godrina je napisao/la:raja postavite link
katastrofa nevrijemeElegant je napisao/la:Pada li kod vas, u Sarajevu pljusti i grmi ?
Nije samo sviran ofsajd kod gola ima jos par situacija uglavnom nama su oteta tri boda.Evolve je napisao/la:Bio sam na stadionu nisam bio na poziciji da vidim offside, da budem iskren volio bi da smo izgubili da se nesto mjenja. Ovo je blaga katastrofa, ko pick e igraju, posebno u obrani, jeb..a sramota. U par navrata sam i ne samo ja i tribina pljeskali igracima zelje na igri dok nisu poceli sranja sa fejkanjem u drugom pol. Onaj Kokot i Dzenis sami okrenu igru da se igra na nož sa valjanjima. Mrzim takve igrace u bilo kojem timu. Wagner nije mogao do lopte. Nemogu nikoga izdvojit osim toga sto nam je najbolji potez za sljedecu utakmicu da je Brekalo dobio crveni. Lik iz utakmice u utakmicu katastrofican. Mladina nije promjenio nijednog ograca oz srwdine a vidilo se da pehar i kozulj nemogu viae naprijed i nazad.Uglavnom sve u svemu X ko kuca velik.
Toliko...
Ništa bolje Široki nije prošao na Koševu. Činjenica je da ovo nikome ne treba. Ako misliš da Široki kontrolira sudce i da je ovo namjera onda nemam riječi. Prije ću reći da je ovo po nalogu tvojih. Bar se nismo na poluvremenu "hladili" na sudcima, što je bio slučaj na zadnjoj našoj utakmici sa vama. Rano je pričati o bilo čemu , ali po svemu Željo je oštećen. Crveni je čist ko suza tu nema priče.visokohz je napisao/la:I vi se zalite na sudenje i sudijsku organizaciju,pa ovo je bruka sta su sudije uradile zelji nocas fuj lige i govana