Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
ima li gdje snimak sa Sabahudinom
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma sa Komentatorom, ipak je veca uzivancija.thulkazal je napisao/la:Pa imas na youtube snimak utakmice ...Tracy3McGrady je napisao/la:Moze, e sad da li hoce vidjet cemo, sve je na njemu.Volvic je napisao/la:Vidim na FB cestita nam Dino Radoncic.
Kakva je situacija snjim?
Hocel i mozel on igrat za nas?
Sad ce repriza ne fejsu, moze li ko snimati?
https://www.youtube.com/watch?v=LtLlaHUCiM4
Ako hoćeš da skineš na comp nađi ytdownloader i et...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Momci, do sutra!
Gledam sada statistiku Litvanaca. Imaju siru klupu, i bolje rasporedjenu minutazu. Nemaju nekog lidera koji ubacuje 25+ po utakmici. Jedina prednost ce im biti domaci teren i vjerovatno puna dvorana (mozda i kraca utakmica polufinala, ali mislim da su nasi pod adrenalinom pa da nece ni osjetiti umor). Na prvenstvu su gubili od Njemacke i Turske u grupi. Prosle godine smo ih pobijedili u ovom istom uzrastu, a vecina istih igraca i dalje igra i za jednu i drugu reprezentaciju. Sretno nasi, idemo po zlato!

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Hvala na analizibulbasor je napisao/la:Gledam sada statistiku Litvanaca. Imaju siru klupu, i bolje rasporedjenu minutazu. Nemaju nekog lidera koji ubacuje 25+ po utakmici. Jedina prednost ce im biti domaci teren i vjerovatno puna dvorana (mozda i kraca utakmica polufinala, ali mislim da su nasi pod adrenalinom pa da nece ni osjetiti umor). Na prvenstvu su gubili od Njemacke i Turske u grupi. Prosle godine smo ih pobijedili u ovom istom uzrastu, a vecina istih igraca i dalje igra i za jednu i drugu reprezentaciju. Sretno nasi, idemo po zlato!
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al kako Musa dribla, pa one trice u stilu Hardena

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
caka je u tome da nije zatucani cetnik nego BOSANAC I HERCEGOVAC ..koji voli svoju zemlju iako ce uslijediti brojni pozivi anamo onih budi siguran da nece mijenjati svoju odlukuGreivis je napisao/la:Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
momak je korektan a sto je najvaznije osjeca ovu zemlju svojom,sto se vidjelo po njegovoj igri i njegovim emocijama nakon prolaza,samo bi volio da se ulaze malo vise u ovu djecu,za par godina sta bi bilo ihGreivis je napisao/la:Ma cudi me. Ipak je sa Pala. Malo gdje vecih cetalja ima. Dobra stvar su ovi uspjesi svakako. I dobar je izgleda sa Musom. Trebao bi zato nastaviti igrati za nas.delinjo je napisao/la:caka je u tome da nije zatucani cetnik nego BOSANAC I HERCEGOVAC ..koji voli svoju zemlju iako ce uslijediti brojni pozivi anamo onih budi siguran da nece mijenjati svoju odlukuGreivis je napisao/la:Sto je Sikiras odlucio da igra za BiH a ne Srbiju? U cemu je caka?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TravisBickle
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sve tacno napisano,,igraju dosta brzo,,,treba to dodati,,,kao i vjerovatno,,,,pomoc publike a mislim,,,a volio bi da grijesim i sudijabulbasor je napisao/la:Gledam sada statistiku Litvanaca. Imaju siru klupu, i bolje rasporedjenu minutazu. Nemaju nekog lidera koji ubacuje 25+ po utakmici. Jedina prednost ce im biti domaci teren i vjerovatno puna dvorana (mozda i kraca utakmica polufinala, ali mislim da su nasi pod adrenalinom pa da nece ni osjetiti umor). Na prvenstvu su gubili od Njemacke i Turske u grupi. Prosle godine smo ih pobijedili u ovom istom uzrastu, a vecina istih igraca i dalje igra i za jednu i drugu reprezentaciju. Sretno nasi, idemo po zlato!
![]()
jedan od komentara s avangarda foruma ... Ne vjerujem koliko bolestan i poremecen u glavi moras bit da ovoliku kolicinu bljuvotina napises na jednom mjestuMala Turska u finalu. Razocaran u ponasanje Sikirisa koji ruzi svoje slavno ime i raduje se vise od muslimana u svom timu. Svako ko je bio na Palama zna kakvi su Srbi tamo,ovaj Pale ocigledno nije video. Mutic je vec druga prica,dostojanstven i ne preterano srecan. Sikiras mi vise nije pozeljan u reprezentaciji, ako pojure Turci mozda predje i kod njih sve je moguce. Ajmo Litvanci napunite male Turke
- DragonGirl
- Kontakt:
Kakva utakmica i kakvo igranje po živcima, ali vrijedilo je definitivno! Toliko želje, volje, adrenalina, zajedništva, srčanosti, borbe, onako kako samo mogu igrati ljudi koji ovu zemlju vole svim srcem i smatraju domovinom, bez obzira kako se zvali, a ovi momci su to večeras i pokazali. Nije kraj dok sudija ne odsvira kraj, a nadam se da ćemo sutra, kada sudija odsvira kraj slaviti prvu, historijsku, košarkašku medalju za našu divnu, milu, lijepu, gizdavu Bosnu i Hercegovinu! Samo naprijed, idemo ludo, idemo jako, idemo po zlato!

Bas ovoj temi fale komentari nekih čobana sa drugih foruma
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 16 avg 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne razumijem zašto se takvim umovima i komentarima daje pažnja, umjesto da se slavi ova velika pobjeda.Epidaurus je napisao/la:jedan od komentara s avangarda foruma ... Ne vjerujem koliko bolestan i poremecen u glavi moras bit da ovoliku kolicinu bljuvotina napises na jednom mjestuMala Turska u finalu. Razocaran u ponasanje Sikirisa koji ruzi svoje slavno ime i raduje se vise od muslimana u svom timu. Svako ko je bio na Palama zna kakvi su Srbi tamo,ovaj Pale ocigledno nije video. Mutic je vec druga prica,dostojanstven i ne preterano srecan. Sikiras mi vise nije pozeljan u reprezentaciji, ako pojure Turci mozda predje i kod njih sve je moguce. Ajmo Litvanci napunite male Turke
Ja ne vjerujem. Zaplakao sam kao dijete. Vedatore, ubacuj snimak.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zanemarite idiote i kompleksaše, nego slavite i slavite. Ja popio tabletu za smirenje u toku utakmice, a evo sad završavam drugo tuzlansko
Momcima mogu samo čestitati, i reći ma da u finalu izgube sa nulom, ja sam presretan, ponosan na ovome što su uradili. Naši najbolji ambasadori

Momcima mogu samo čestitati, i reći ma da u finalu izgube sa nulom, ja sam presretan, ponosan na ovome što su uradili. Naši najbolji ambasadori

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bravo momci nek ste seronjama začepili usta, sutra po zlato aBd svaka vam častJoseMourinho je napisao/la:Koje ste VI seronje, ajmo momci poserite im se i nagurajte nogamabow:
Ajmoooo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.