Ne trola Tifoz, neku noc mu je psovao mater, i ja sam ostao zatecen kad sam procitao... a banuju nas radi neke sprdancije, nesuvislo od administracijeSunderland je napisao/la:Joj sto frajer trola....
Idi ba ubij se sam pastrmka.
Bas je stigo automatski obrisat i to bas tebi poslao...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zenicacelik
- Kontakt:
Pa u buduce krelac izaberi il ces kmecat il uzvracat....Tifoz je napisao/la:Brato sve se moze dirati ali u familiju ne. Malo uzvratis samo da poravnas rezultat nego sta ocekivati od posjete gdje nam je trener šlapa žešća,zadnjih 14 utakmica 1 pobjeda,preko 40 stepeni danas,skokovi. Malo je smijesno sto ovaj zrinjevac pise o tim posjetama. Vazda su u borbi za vrh. Juce na kosevo dosli sa 3 pobjede i nema ih 150. Pa nas je 200 bilo prosle sezone a u sredini smo tabele. Ako nas bog pogleda da se rezultatski upustimo u borbe za vrh pisat cemo ih svako gostovanje sa vise od 300 ljudi.Skver je napisao/la:Jako nisko Pastrmka od tebe, pusti bola djecu, gdje ces to pisati.Tifoz je napisao/la:Ovo momaka sto ima heller batva normala ali ovoj šarplaninac na ignore. Vidi što naleti na fašu i krenu s uvredama kad sam napisao da mu djeca lice na čimpanze![]()
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Kakvi skokovi yebote. Ni na dzenaze ne idem blizoj familiji kad igraju RođeniChinaglia je napisao/la:isfura me bratoChinaglia je napisao/la:Pastrmka brato, jesi l' bio u Vrapčićima, ili si gledao skokove
DŽELO ODLAZI
-
Sunderland
- Kontakt:
A ovaj zenicacelik brate jel..stvarno mu mater spisko..Beduin je napisao/la:Ne trola Tifoz, neku noc mu je psovao mater, i ja sam ostao zatecen kad sam procitao... a banuju nas radi neke sprdancije, nesuvislo od administracijeSunderland je napisao/la:Joj sto frajer trola....
Decko **** ti ja sad sve sta hoces.pizda ti materina.
Dje ces to momak..
**** i administraciju i sve ovo jarane.
U sta se sega pretvori da se familija dira..
Sloboda je moja nacija
Ne treba nam to.....dirati najmilije.......znamo ba za tempereture, kod vas je dole bilo 50 stepeni na onom betonu i kod nas nije puno manje na sjeveru gdje su navijaci, kapa im do pada, svima koji su bili na onom dzehenemu, kod nas ima hladovine na zapadu pa se moglo nekako.....te kvazi klubove koji su nastali pljackanjima konvoja, tudjim nesrecama i politickim odlukama ne priznajem pa bili i prvaci Europe.........prepoznati ce se.Tifoz je napisao/la:Brato sve se moze dirati ali u familiju ne. Malo uzvratis samo da poravnas rezultat nego sta ocekivati od posjete gdje nam je trener šlapa žešća,zadnjih 14 utakmica 1 pobjeda,preko 40 stepeni danas,skokovi. Malo je smijesno sto ovaj zrinjevac pise o tim posjetama. Vazda su u borbi za vrh. Juce na kosevo dosli sa 3 pobjede i nema ih 150. Pa nas je 200 bilo prosle sezone a u sredini smo tabele. Ako nas bog pogleda da se rezultatski upustimo u borbe za vrh pisat cemo ih svako gostovanje sa vise od 300 ljudi.
- zenicacelik
- Kontakt:
Dobio Sunderland priliku da dokaze da nije ista osoba hahaahah joj koji likovi bracoSunderland je napisao/la:A ovaj zenicacelik brate jel..stvarno mu mater spisko..Beduin je napisao/la:Ne trola Tifoz, neku noc mu je psovao mater, i ja sam ostao zatecen kad sam procitao... a banuju nas radi neke sprdancije, nesuvislo od administracijeSunderland je napisao/la:Joj sto frajer trola....
Decko **** ti ja sad sve sta hoces.pizda ti materina.
Dje ces to momak..
**** i administraciju i sve ovo jarane.
U sta se sega pretvori da se familija dira..
-
Sunderland
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Tepsijica kobajagi ode gledati skokove, a eno ga u Hitnoj, cir mu proradio. Izgleda ga digo i red bull pa ne zna ni sta prica. Kaze:

Pa ondatepsija je napisao/la:Ko se vama obraca,seljacine.
A onda opettepsija je napisao/la:Lagano objasnjenje.Seljacka,malogradjanska zelja za paznjom.Odakle vas sa Velezom papani istocno bosanski?
Covjek sebe i opisa i pokopa i posra na svoju kulturu i vladanje u par minuta. Sreca pa u Hitnu ode, svasta bi bilo jos ovdje.tepsija je napisao/la:Ma ko yebe i tebe i tzv. Tuzlake...
075 ❤
075 ❤
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Pusti to ba bilderu.Beduin je napisao/la:Tepsijica kobajagi ode gledati skokove, a eno ga u Hitnoj, cir mu proradio. Izgleda ga digo i red bull pa ne zna ni sta prica. Kaze:
Pa ondatepsija je napisao/la:Ko se vama obraca,seljacine.A onda opettepsija je napisao/la:Lagano objasnjenje.Seljacka,malogradjanska zelja za paznjom.Odakle vas sa Velezom papani istocno bosanski?Covjek sebe i opisa i pokopa i posra na svoju kulturu i vladanje u par minuta. Sreca pa u Hitnu ode, svasta bi bilo jos ovdje.tepsija je napisao/la:Ma ko yebe i tebe i tzv. Tuzlake...![]()
Nego jel ono ti cevape dugujes za pobjedu protiv slavije nekom
Dodaj i jogurt nebudi stipsa
Sloboda je moja nacija
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pogubio se lik, izgleda nije znao da kada popijes vise od 2 Red Bulla... imaju posljediceBeduin je napisao/la:Tepsijica kobajagi ode gledati skokove, a eno ga u Hitnoj, cir mu proradio. Izgleda ga digo i red bull pa ne zna ni sta prica. Kaze:
Pa ondatepsija je napisao/la:Ko se vama obraca,seljacine.A onda opettepsija je napisao/la:Lagano objasnjenje.Seljacka,malogradjanska zelja za paznjom.Odakle vas sa Velezom papani istocno bosanski?Covjek sebe i opisa i pokopa i posra na svoju kulturu i vladanje u par minuta. Sreca pa u Hitnu ode, svasta bi bilo jos ovdje.tepsija je napisao/la:Ma ko yebe i tebe i tzv. Tuzlake...![]()
Koliko god ova tema bila najgluplja u historiji ovog foruma,fakat me nekad zna i nasmijat
I sto prije ovo da se ukine,jer je prezalosno sta se sve mora procitati.
I sto prije ovo da se ukine,jer je prezalosno sta se sve mora procitati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Sunderland
- Kontakt:
Sta je smijesnoBitiSrcemVezan je napisao/la:Sunderland je napisao/la:Mars u pm.
Djubre neotesano.![]()
![]()
![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
Jucer najjaci u pljuvanju Dzene "Onaj kako se zove"BitiSrcemVezan je napisao/la:Sunderland je napisao/la:Mars u pm.
Djubre neotesano.![]()
![]()
![]()
![]()
Pogodio si u samu srz!
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 15 avg 2015, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro
- Beduin
- Kontakt:
Borac me izvuce da ne castim, hahaha... tebe Radnik moze izvuci za veliko toceno (dobili smo 2 od 4 tekme :p), a mislim da StaraGarda mi duguje 20KM, ako se ne varam.Sunderland je napisao/la:Pusti to ba bilderu.Beduin je napisao/la:Tepsijica kobajagi ode gledati skokove, a eno ga u Hitnoj, cir mu proradio. Izgleda ga digo i red bull pa ne zna ni sta prica. Kaze:
Nego jel ono ti cevape dugujes za pobjedu protiv slavije nekom
![]()
Dodaj i jogurt nebudi stipsa
075 ❤
075 ❤
- zenicacelik
- Kontakt:
Oticu joj u p....Sunderland je napisao/la:Mars u pm.
Djubre neotesano.
Zovi je
-
Sunderland
- Kontakt:
Beduin
Reko sam batvu castiti drug ja tebe neznam
Ma platice neko daj dobiti radnik.
Zenicacelik
Skini mi se sa racku balavac
Reko sam batvu castiti drug ja tebe neznam
Ma platice neko daj dobiti radnik.
Zenicacelik
Skini mi se sa racku balavac
Sloboda je moja nacija
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Niste ni vi baš puni hvale za svog stručnjakadzelllo je napisao/la:Jucer najjaci u pljuvanju Dzene "Onaj kako se zove"BitiSrcemVezan je napisao/la:Sunderland je napisao/la:Mars u pm.
Djubre neotesano.![]()
![]()
![]()
![]()
Pogodio si u samu srz!
1946
- zenicacelik
- Kontakt:
Sunderland....ja ponasanja i rijeci.....
ajd duvaj ga u svakom slucaju... I da otiso Sam ti u m.pi...
Sam si me zvao.....ajd vozdra
Ne mogu zajedno sastaviti recenicu bez :"Onaj kako se zove".BitiSrcemVezan je napisao/la: Niste ni vi baš puni hvale za svog stručnjakaA realno, niti je Dženo trener za FK Sarajevo niti je Dželo trener za Velež. Vidiš im nadimaka, razlika u jednom slovu, ima tu nešto
Mislim da je ovo i tvoja zelja, da nas sto prije napuste aBd.
Zesci retardi sa telecim pogledom
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.