FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 16:31

_Bad_boy je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Dajte ljudi vidite da je u pitanju zayebancija... ajmo malo o utakmici... :mrgreen:
neznam stvarno al ja sam malo pesimistican..mislim da ih necemo moci dobiti sa dva gola razlike :( i prekidamo niz od nekoliko utakmica na strani sa rezultatom 0-2 :(
Da, ali cemo zato da dobijemo sa 0-1, a poznato je da se u kup takmicenjima gostujuci gol racuna kao dva, dakle opet dobivamo 0-2... :mrgreen: A i ja se nikad uozbiljit... jedva cekam veceras da vidim kako ce Bucan odigrati, on mi je definitivno omiljeni igrac, skuzio sam ga na ovih par snimaka i uzivo u Tuzli, Maicon mu jede iz ruke... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 maj 2010, 16:38

Isnar je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Dajte ljudi vidite da je u pitanju zayebancija... ajmo malo o utakmici... :mrgreen:
neznam stvarno al ja sam malo pesimistican..mislim da ih necemo moci dobiti sa dva gola razlike :( i prekidamo niz od nekoliko utakmica na strani sa rezultatom 0-2 :(
Da, ali cemo zato da dobijemo sa 0-1, a poznato je da se u kup takmicenjima gostujuci gol racuna kao dva, dakle opet dobivamo 0-2... :mrgreen: A i ja se nikad uozbiljit... jedva cekam veceras da vidim kako ce Bucan odigrati, on mi je definitivno omiljeni igrac, skuzio sam ga na ovih par snimaka i uzivo u Tuzli, Maicon mu jede iz ruke... :mrgreen:
sto se tice Bučana, meni je malo škrt iako je dobar igrač i još kad bi se samo malo brže oslobadjao lopte bilo bi to super, kao i to da digne malo glavu, zakuca se u travu ko noj, meni je Bekric zlata vrijedan ove sezone, ali jbga to mu je i posao :)
Semper Fidelis

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 maj 2010, 16:42

Ja ne znam na koji je fazon onakav Borac na drugom mjestu premijer lige ? Pa sigurno su 3-4 ekipe bolje od istog :o Ako ovo Željo "ispusti" nek se poubijaju svi redom
"Indija,Pakistan..."

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 16:43

fixator je napisao/la:
sto se tice Bučana, meni je malo škrt iako je dobar igrač i još kad bi se samo malo brže oslobadjao lopte bilo bi to super, kao i to da digne malo glavu, zakuca se u travu ko noj, meni je Bekric zlata vrijedan ove sezone, ali jbga to mu je i posao :)
Bekric je klasa koja prevazilazi ovu ligu... nazalost, njegov odlazak je sve blizi, obirom da pruza sve bolje partije, ali to je kalibar za reprezentacije, a u istoj ce zaigrati vrlo brzo, kao i Sehic, kao sto su i mnogi drugi, a poznato je da Zeljo uvijek izbacuje najvise reprezentativaca... ;)
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 05 maj 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 05 maj 2010, 16:46

treba i onog Ibrakovica iz Veleza zaposliti ko skauta, nema covjek posla... :P da se sazalimo, mi smo mu ga oduzeli... :D
BRAVE HEART 1979-2005

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 maj 2010, 16:49

edotm87 je napisao/la:treba i onog Ibrakovica iz Veleza zaposliti ko skauta, nema covjek posla... :P da se sazalimo, mi smo mu ga oduzeli... :D
Ibrakovic je dobar strucnjak i covjek od rijeci, čovjek je rekao: nudim europu ako je ne bude odlazim. I odstupio je, ali fakat da su pametni u želji doveli bi i Ibrakovica i Odovica, tako se gradi tim i infrastruktura ljudi za vece domete.
Semper Fidelis

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 16:51

fixator je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:treba i onog Ibrakovica iz Veleza zaposliti ko skauta, nema covjek posla... :P da se sazalimo, mi smo mu ga oduzeli... :D
Ibrakovic je dobar strucnjak i covjek od rijeci, čovjek je rekao: nudim europu ako je ne bude odlazim. I odstupio je, ali fakat da su pametni u želji doveli bi i Ibrakovica i Odovica, tako se gradi tim i infrastruktura ljudi za vece domete.
Postavlja se pitanje koliko bi oni bas htjeli da budu pomocni treneri, vec su dugo vremena na poziciji sefa strucnog staba raznih timova... ali opet Zeljo nije razni tim... :mrgreen: ne znam, volio bih kad bi se desilo tako nesto, garantujem za Ibrakovica da je odlican strucnjak, nije zato sto je iz Lukavca... :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 05 maj 2010, 16:52

Vazno je da mi veceras njima uvalimo jedan, mislim na gol :mrgreen:, da u revansu bude lakse.
Mada sam ja uvjeren da cemo mi vec veceras da rjesimo stvar oko osvajaca kupa.
× Plava krv ispod koze ×

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 05 maj 2010, 16:55

Borac - Željezničar

http://www.justin.tv/juzni25

stream online kasnije..
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 maj 2010, 16:56

ovo se plaća..ima li kakvih besplatnih na veetle-?

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 05 maj 2010, 16:57

Koliko znam ne placa se, i uvijek sam tu prenos radio ili na ustream..
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 16:57

suntu jeu je napisao/la:ovo se plaća..ima li kakvih besplatnih na veetle-?
Bas nisi u stanju da gledas preko TV-a... :?

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 maj 2010, 16:58

Isnar je napisao/la:
mogu ja gledati al mi se belmin usrao u ćejf yebem ga bahilna
Semper Fidelis

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 maj 2010, 16:58

Isnar je napisao/la:
Drug ja u Minhenu živim.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 17:00

suntu jeu je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Drug ja u Minhenu živim.
:oops: Tu mogucnost sam previdio :oops:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 maj 2010, 17:01

Odlomci iz Belčinog odgovora na moj mail:

"...gledanost utakmica Engleske Premier lige, prema zvaničnim istraživanjima, veća za četiri i više puta od bilo koje utakmice nogometnih klubova iz BiH...

...marketing (koji, isključivo, ovisi o gledanosti pojedinih programa) je jedan od, ključnih, preduvjeta da ova kuća, uopće, funkcionira, jer je stepen naplate RTV takse u BiH, svega, 60 posto (što nije zabilježeno ni u jednoj ozbiljnoj državi na svijetu), a mi imamo marketinške obaveze prema našim partnerima koji su sponzori Premiershipa. Dakle, nije meni gledanost na prvom mjestu, već se radi o principu na kojem funkcioniraju stvari u ovoj priči...
...svi uposlenici Sportskog programa BHT 1 su fakultetski obrazovani novinari (ili vlasnici diploma nekog od fakulteta društvenog smjera), da govore najmanje jedan strani jezik, i što je najvažnije, da se drže pravila profesije (koja između ostalog, nalaže, da informaciju treba objaviti čim je prije moguće, bez obzira na snimak, pa zatim nalaže da treba da se kaže ono što se vidi na terenu kao što je gol postignut iz offside-a ili sumnjivo dosuđen penal, da se kritizira ponašanje pojedinih igrača, itd. itd.
Što se tiče grba, to radi odjel za grafički dizajn i taj dio posla nije direktno vezan za Sportski program BHT 1, ali to Vas ne mora interesirati i neka ide na našu dušu. Što se tiče načina pokrivanja finala Kupa, potrošili smo dosta truda tokom realizacije projekta Derbi kola praveći posebna uključenja, specijalne emisije, intervjue, najave, promociju, i sl., ali smo, ipak, neslavno prekinuli taj projekat, jer, bez obzira na sve što smo činili, većini klubova nije bilo u interesu da kamere budu prisutne na njihovim stadionima...
Što se tiče samog prenosa, ipak smo se odlučili da, i pored gomile loših iskustava (primjera radi, u jesenjem dijelu Premier lige BiH, FK Borac nas je vratio s pola puta, nakon što smo već krenuli u Banju Luku kako bismo prenosili njihov susret sa Željezničarom), radimo oba susreta finala Kupa BIH u nogometu. Zanimljivo je da nijedna druga TV kuća (komercijalna ili javni servis), iako su to redovno činili prije par godina, nije ni pomislila da pokuša osigurati prenos utakmica iz Banje Luke i Sarajeva, a i to nešto govori, zar ne?"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 maj 2010, 17:06

Neka je on spomenuo da su svi novinari obrazovani i da govore po jedan strani jezik. :roll: Evo i ja sam inžinjer elektroteknike i govorim još tri jezika(bez zaybancije) pa im se naserem u usta :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 maj 2010, 17:09

Kako pehlivani, gotov sam mu se sazalio nad sudbinom... :mrgreen:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 maj 2010, 17:11

Što se tiče grba, to radi odjel za grafički dizajn i taj dio posla nije direktno vezan za Sportski program BHT 1, ali to Vas ne mora interesirati i neka ide na našu dušu.
ne kontam šta je ovdje problem, nisam upratio :?:
Semper Fidelis

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2010, 17:16

Cviko: Borac i Banjaluka položili su ispit

Što se tiče večerašnjeg sastava treba naglasiti kako trener Amar Osim ima još jednu ili dvije dileme, a kako sada stoje stvari na teren će izaći slijedećih 11 igrača: Šehić, Bajić, Kerla, Mešić, Radovanović, Ćulum, Svraka, M. Bešlija, Višća, Bekrić i Popović

Ekspedicija Fudbalskog kluba Željezničar noć uoči prve utakmice finala Kupa protiv Borca provela je u Banjaluci, u hotelu Bosna, a prema riječima Rusmira Cvike, tim mendžera premijerligaša sa Grbavice, doček u gradu na Vrbasu bio je na visokom nivou.

„Zaista smo prezadovoljni gostoprimstvom ljudi iz Borca, ali i svih Banjalučana. Sinoć smo trenirali na glavnom terenu Gradskog stadiona, a u ovim trenucima ekipa trenira na stadionu Vrbasa. Ništa nam ne nedostaje, uslovi su vrhunski i zaista morat ćemo se potruditi da istom mjerom uzvratimo Borcu u revanšu koji se igra 19. maja“, raportirao je Cviko.

Naglasio je kako su i obični građani na ulicama Banjaluke srdačno dočekali Plave.

„Izašli smo sinoć u grad i sve je proteklo u najboljem redu. Obični građani su pozdravili ekipu i niko nije rekao niti jednu ružnu riječ. Ovo je pravi primjer za napredak našeg fudbala i zaista se svima zahvaljujem u ime Želje i lično“, istakao je Cviko, naglasivši kako je ekipu Želje posjetio i Suad Džafić, pomoćnik Sredoje Novića, ministra civilnih poslova.

Što se tiče večerašnjeg sastava treba naglasiti kako trener Amar Osim ima još jednu ili dvije dileme, a kako sada stoje stvari na teren će izaći slijedećih 11 igrača: Šehić, Bajić, Kerla, Mešić, Radovanović, Ćulum, Svraka, M. Bešlija, Višća, Bekrić i Popović.

„Borac je u naša dva međusobna ovosezonska duela imao sreće i sada je vrijeme da do izražaja dođe kvalitet, a on je definitivno na našoj strani. Najbitnije je da zabijemo gol, jer u tom slučaju pred domaćim navijačima možemo sve. Borac je opasan iz prekida i u ovom segmentu igre morat ćemo obratiti posebnu pažnju. Moramo biti koncentrisani tokom svih 90 minuta“, rekao je Ibrahim Šehić, kapiten FK Željezničar.

Susret na Gradskom stadionu u Banjaluci počinje u 20.15 sati uz direktan tv prenos na BHT, a sudit će Edin Jakupović iz Bihaća.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.