PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sunderland
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 18:57

Sace nama pastrmka da objasni kako se bacaju auta u more i busi Hajduk..ono nekada sredinom proslog stoljeca. :urnebes:
Nisko je pao velez.steta.
Sloboda je moja nacija

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 avg 2015, 19:03

mostarac1312 je napisao/la:čitam one comments-e na temi plbih opcenito i ne mogu da verujem koji su bedaci ovi tuzlaci
Jel to skupa karta do vrapcica :beba:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 avg 2015, 19:09

JAK VELEZ :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 20:04

Radujte se narodi...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 avg 2015, 20:07

tepsija je napisao/la:Radujte se narodi...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 20:12

NYKnicks Fan je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nemoj ih vise NYKnicks

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol:

Naniza ih NYK, trpa, ne vadi :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 20:17

Beduin je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Koji bolid.

Jedini stranac "turist" kojeg tvoje oci mogu vidjeti su cehinje u Cernici. Ono ce slati pare u TK, grob te yebo, a pivo ne bi popio da mater ne zavrne ujutro za kusur od mlijeka i argete. Koja likcina :urnebes: :urnebes:
slika
Pomiješao si me gluapne sa bratom Pastrmkom, nabio vam je kompleks pa sanjate Pastrmku. Evo ti slike sa treninga gdje se mi lagano zagrijavamo za sutra, ako su u vašem kantonu sa rešoa prešli na televizijkse prijemnike nemoj da ti bude sutra ljeno u 15.30 upaliti pa vidi i nauči gdje je trenutno centar svijeta.
Sarajevo SFF
Mostar Svjetsko prvenstvo u skokovima, a vama preosta ono što ste navikli čitav život
slika
Žao mi vas je, ali bit će nešto i za vas deviza, ako budete bar malo manje glupi. Pozdrav od Pastrmke od kojegg ponoći pišate u krevet od muke, a usput pozdrav i od mene. Ne zaboravi, upali sutra rešo u 15:30, uživaj :wave:
Rekoh, samo da se stupasim. :lol:

Sjede danas Beduin u BMW i odleti da kupi Pastrmku, stavi je u Tepsiju da se odledi pa je na reso baci... smaza je Beduin ko Vitez Veleza :urnebes:

075 ❤

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 avg 2015, 20:22

E gledaj fukarastine sto se nakotila na temi :urnebes: :urnebes:
Jeste l' to nekoga dobili ili ...sta ?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 20:22

Ja se bas neradujem propasti veleza...svati kako hoces.
Ali u jednu ruku i treba vam.
Toliko volite podjebavati dizati se propali ko grcka.
Nisam vidio arogantnijih ljudi.
Lopta je okrugla moze i sloboda zacas u donji dio.
Ali zbog pojedinih supaka ovdje tacno me milina oko srca.
Jos kakav raspored imate bog nek vam je u pomoci
:rol:

Ma jok rodjeni bola igro nam velez danas nisi cuo na radiju.pobjedio viteza i sad je u vrhu
:beba:
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 20:25

rodjenisa je napisao/la:E gledaj fukarastine sto se nakotila na temi :urnebes: :urnebes:
Nisam imao u planu vam pristajati na muku, ali ste me oborili na tiketu (tacnije na 2 tiketa, mada na sistemu jos sam u igri), a ocekivao sam pobjedu. :crazy:

075 ❤

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 avg 2015, 20:33

Beduin je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:E gledaj fukarastine sto se nakotila na temi :urnebes: :urnebes:
Nisam imao u planu vam pristajati na muku, ali ste me oborili na tiketu (tacnije na 2 tiketa, mada na sistemu jos sam u igri), a ocekivao sam pobjedu. :crazy:
Pa vidis moj putnice kolko slabo poznajes ovu ligu.Sto me na pp ne upita za savjet, vjeruj sinu sam danas odmah podero tiket kad sam vidio da je keca na nas odigr'o.
Dok imamo Murinja na klupi slobodno trpajte protiv nas , ako nas slucajno obraduju ovi iz uprave onada malo opreznije jer ima kod nas snage za vise od ovog sto trenutno pokazujemo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 20:47

Ali onaj osjecaj danas....kad Orlando Duque obuce dres Veleza...neprocijenjivo.Mozemo mi ispasti i u kantonalnu,mozete nam prigovarati da zivimo u istoriji,da nemamo publiku...sve mozete,ali Velez ce uvijek i zauvijek biti ime.Unatoc svemu,sretan sam.Nije mala stvar kad ti super zvijezde Red Bulla nose dres.Veca promocija nam ne treba.Mi smo rodjeni i voljeni.
Vječno u našim srcima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 20:51

rodjenisa je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Pa vidis moj putnice kolko slabo poznajes ovu ligu.Sto me na pp ne upita za savjet, vjeruj sinu sam danas odmah podero tiket kad sam vidio da je keca na nas odigr'o.
Dok imamo Murinja na klupi slobodno trpajte protiv nas , ako nas slucajno obraduju ovi iz uprave onada malo opreznije jer ima kod nas snage za vise od ovog sto trenutno pokazujemo
Ma nije to do nepoznavanja lige, nego sam ocekivao 1. pobjedu i to na domacem terenu protiv tima koji nije imao ni boda osvojenog. U prve dvije utakmice ste imali vodstvo i prokockali na samom kraju, u 3. utakmici odigrali pristojno prvo poluvrijeme, zato sam ocekivao pobjedu.

Tepsija - pusti tu pricu o imenu kluba, ne egzistira se od toga. Koliko je ljudi bilo oko Starog mosta danas, a koliko u Vrapcicima? Zasto se nisu nabrijali kad su vidjeli zvijezde Red Bulla kako nose Velezov dres pa otisli na stadion? Yebes te price, tako je i u Tuzli, "Jedan grad, jedna ljubav", "Drzava Tuzla", "Sloboda do groba", ali po FB i u drustvu kad je nadmetati se ko vise voli klub i grad.

075 ❤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 21:06

Slabo to beduin tepsija kopca.
Pametnije bi im bilo da ih ode par hiljada u vrapcice i najebu se majke lopovima.
Od te slike on ima uspomenu a vi karinu bato.
Furate bojkot ovo ono pitanje je kome taj bojkot zapravo odgovara.
I ko insistira na istom i zasto.
Isto i sa celikom.a od uprave dobijete jedno veliko boli nas ****.
I sloboda je u istim ****.donekle smo se izvukli ali dusmani rade sve da azmir odustane i da ugase Klub.
Sloboda je moja nacija

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 avg 2015, 21:17

Haha iskreno godi ovo likovanje sada :mrgreen: . Jesmo u problemima i do nas je .
Al je glavna ovdje NEKOM RAT NEKOM BRAT.

Izlijecmo iz lige kao fisek , nadam se da cemo to barem odraditi sa stilom i osmjehom na licu. I ovakvi u raspadu imam osjecaj da cemo tu i tamo zgu.zit nekog ove godine.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 21:38

kimbo je napisao/la:Haha iskreno godi ovo likovanje sada :mrgreen: . Jesmo u problemima i do nas je .
Al je glavna ovdje NEKOM RAT NEKOM BRAT.

Izlijecmo iz lige kao fisek , nadam se da cemo to barem odraditi sa stilom i osmjehom na licu. I ovakvi u raspadu imam osjecaj da cemo tu i tamo zgu.zit nekog ove godine.
Nazalost,slazem se.Dabogda se mi svemu ovom smijali na kraju sezone...ali brate ujadilo i ovo 8,9,10 mjesto.Kako mi nismo niciji klub,ne trebamo da se ispuni ta nacionalna kvota,neka letimo.Treba nam promjena iz korijena,iz temelja.Ovako ne ide.Da rezimiram,Velez kao jedan od glavnih kandidata za isladanje.
Sad Zelji i Sirokom...bod u oba duela kao avion.
To u prijevodu znaci da bi nakon 6 kola imali 4 boda.
Djesmo posli?
Vječno u našim srcima.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2015, 21:59

@tepsija ovo je pdf za prepucavanje, nije za plakanje i kuknjavu kuknjava ....jos ce mo vas na kraju poceti tjesiti.....naravno da necemo.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 22:02

Placu ovdje muda se uvukla glavni guzni brat somcina place po temi veleza.ovdje se nepojavljuje. :urnebes:
Dodji bola objasni nam kako ste veliki i mocni strasni velez :urnebes: :urnebes:
Sloboda je moja nacija

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 15 avg 2015, 22:04

Skver je napisao/la:@tepsija ovo je pdf za prepucavanje, nije za plakanje i kuknjavu kuknjava ....jos ce mo vas na kraju poceti tjesiti.....naravno da necemo.
Ne treba nama utjeha. Mi smo južnjački mentalitet. Ono brato ponosni vazda,u pobjedi,u porazu. Ako ispadnemo necemo nikoga kriviti ni kmecati da nas je neko izbacio jer smo vec svjesni loseg rada koji radi nasa uprava. Zato brato uzivaj jer pises onima koji su padali i ustajali se mnogo puta kroz istoriju ali uvijek zadrzali svoje dostojanstvo
DŽELO ODLAZI

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2015, 22:07

Ko se vama obraca,seljacine?Tu je jos hiljade clanova ovog foruma,vi se nalazite u prici.Bas vas dvojica fukara.Navijaca kluba u usponu.Ali uz Majevicu.
Vječno u našim srcima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.