Sikiras momcina je savrseno tempirao formu ovog ljeta i sad je onaj pravi, sto je pokazao u cetvrtfinalu. Ocekujem da, uz standardnog Musu, nocas slomi Spance i odvede nas u finale!
Mada se ne bih bunio ni nekoj beast mode partiji Dzanana.
E FACE TV i qrca koliko se hvale za prenos. Ustvari će prenositi Youtube stream preko kojeg i mi ovdje pratimo već svaku utakmicu
Vjerovatno su platili jedno 200 KM za TV pravo.
DrinaGZ je napisao/la:E FACE TV i qrca koliko se hvale za prenos. Ustvari će prenositi Youtube stream preko kojeg i mi ovdje pratimo već svaku utakmicu
DrinaGZ je napisao/la:E FACE TV i qrca koliko se hvale za prenos. Ustvari će prenositi Youtube stream preko kojeg i mi ovdje pratimo već svaku utakmicu
Van Klomp je napisao/la:Sikiraš je zadnji u koga sumnjam. Bitno je da se svi skupa ne prepadnu sanse da uzmu medalju...
Vec imaju iskustva sa medaljama
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fakat YouTube, sad vidio onaj tockic i crvenu liniju